Şimdi Ara

SIFIR Fuji FinePix S2500 HD 12.2MP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    SIFIR ORJİNAL KUTUSUNDA Fuji FinePix S2500 HD 12.2MP FOTOĞRAF MAKİNASI

FİYAT 500TL

TÜRKÇE MENÜ, HD VİDEO ÇEKİMİ, 18X OPTİK ZOOM, 12.2 MEGAPIXELS, 3" LCD EKRAN

FİYAT VE DİĞER ÖZELLİKLERİ İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKLERE BAKABİLİRSİNİZ.

http://www.hepsiburada.com/Liste/fujifilm-finepix-s-2500hd-122mp-30-lcd-dijital-fotograf-makinesi/ProductDetails.aspx?productId=ft00303&categoryId=248

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_Catalog=_FOTOGRAF___VIDEO_KAMERA&CS_ProductID=135172291&CS_Category=_DIJITAL_FOTOGRAF_MAKINESI873

NOT : PAKET AÇILMIŞ; DENEME AMAÇLI BİRKAÇ RESİM ÇEKİLMİŞ, TEKRAR KUTUSUNA KOYULMUŞTUR.(BUNU YAZMASAYDIM EĞER AÇILIP FOTOĞRAF ÇEKİLDİĞİNİ ANLAMAZDINIZ SIFIR ÜRÜNDÜR.)
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

• Ürünü sanırsam pahalı aldınız. Gittigidiyorda 350-400 lira arası satılıyor. Bilginiz olsun.
  • Aynı ürün neden Teknosada 729TL diye hiç düşündünüz mü? piyasada çok fazla Refurbished ürün var. Arkadaşlar isteyen istediği yerden alır . Bana ürün burda şu fiyat şurda bu fiyat diye lütfen yazıp durmayın. Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 3 Ekim 2010; 4:22:22 >

AKINLASINN (F31fd Pinefix) , muratsahin2003 , tugberk16 , maksi09 (Asus A8N-VM)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Paket içerisinde Ürün kayıt formu ve Fujifilmin verdiği 1 yıl uluslararası garantide mevuttur. Ayrıca teknik servis ve onarım için Fujifilmin neredeyse tüm dünya ülkelerini kapsayan teknik servis listesi de vardır. Türkiye için verilen Teknik servis adı ve telefon numarası Aşağıdadır.

Filmat

0 212 698 99 77 begin_of_the_skype_highlighting              0 212 698 99 77      end_of_the_skype_highlighting

servis@filmat.com.tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vitanuova -- 2 Ekim 2010; 18:31:12 >

Orijinalden alıntı: vitanuova

Paket içerisinde Ürün kayıt formu ve Fujifilmin verdiği 1 yıl uluslararası garantide mevuttur. Ayrıca teknik servis ve onarım için Fujifilmin neredeyse tüm dünya ülkelerini kapsayan teknik servis listesi de vardır. Türkiye için verilen Teknik servis adı ve telefon numarası Aşağıdadır.

Filmat

0 212 698 99 77 begin_of_the_skype_highlighting              0 212 698 99 77      end_of_the_skype_highlighting

servis@filmat.com.tr

eğer yabancı ülkeden bir mağazadan aldıysan ve bu faturayı ibraz edersen ,uluslararası garanti geçerli olmakta . bugün görüştüm filmatla.
    fatura mevcut mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 4 Ekim 2010; 18:23:53 >

AKINLASINN (F31fd Pinefix) , muratsahin2003 , tugberk16 , maksi09 (Asus A8N-VM)

• Evet fatura yani "Commercial invoice" kutu ile bereber gönderildi .
  • Sadece gitti gidiyorda değil, piyasada 400'ün altına 0 satan yerler de var 24 ay garantiyle.. Amacım satışı baltalamak değil ama bu şekildeyken netten satmak zor gibi geliyor bana. 1800=2500 oluyor değil mi yanlış bilmiyorum ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özgür Y. -- 19 Kasım 2010; 0:00:20 >
  • Ürünü baltalamayın arkadaşlar isteyen istediği yerden alır. Siz zannediyormusunuz. GG da ki ürün şu bu vs. Alacaksanız yorum yapın. bendede aynı ürün vardı foruma verdim yok burada bu fiyat yok burada bu fiyat sinirlendim kendim kullanıyorum. Süper bi alet. Satmazsan kullan hocam

Orijinalden alıntı: ercumentbu

Ürünü baltalamayın arkadaşlar isteyen istediği yerden alır. Siz zannediyormusunuz. GG da ki ürün şu bu vs. Alacaksanız yorum yapın. bendede aynı ürün vardı foruma verdim yok burada bu fiyat yok burada bu fiyat sinirlendim kendim kullanıyorum. Süper bi alet. Satmazsan kullan hocam

Şükür halden anlayan biri varmış Yorumun için teşekkürler hocam Sanki forumda zorla ürün satıyormuşuz gibi aynı ürün şurda bu kadar burda şu kadar diye yorum yapmak alışkanlık haline gelmiş ne de olsa ölücü çok herkes istedeği yerden satın almakta özgür. Bu arada makina gerçekten iyi ve kullanmaya başladım bile Satmıycam heralde . Herkese hayırlı forumlar...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.