Şimdi Ara

Takasla Alınık LGA 1155 Anakart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Anakart/CPU #Anakart
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Takasla Alınık LGA 1155 Anakart
    Elimde 04-04-2014 tarihinde çizgi elektronikten alınmış ve yurtdışında olduğumdan dolayı, alındığı günden beri kutusu dahi açılmamış SIFIR Asus M5A88-V EVO Anakart var. Bu süre zarfında öylece evde yattı. Hala 1 seneden fazla garantisi mevcuttur. Zaten SIFIR AÇILMAMIŞ üründür. Bu anakartı benzer niteliklere sahip LGA 1155 Anakart ile takaslamak istiyorum. Takasla gelecek anakartı i5 2500K ile kullanmayı planlıyorum. Takas aynen bendeki gibi sıfır yada sıfıra yakın en az 1 yıl garantili full kutulu Asus yada Gigabyte LGA 1155 soket anakartlarla yapılacaktır. Başka ürünlerle hiçbir şekilde ilgilenmiyorum. Forum kuralları gereği sembolik olarak Satış fiyatını 300TL olarak yazıyorum. Takas yapmayı düşünen Arkadaşlar PM ile mesaj atarlarsa en kısa zamanda dönüş yaparım. Herkese hayırlı Forumlar.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 300 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alınık AM3+ destekli Anakart
    7 yıl önce açıldı
    ALINIK AM4 İŞLEMCİ VE ANAKART
    2 yıl önce açıldı
    ALINIK LGA1700 Ddr5 anakart
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.