Şimdi Ara

Technisat Skystar HD 2 PCI (UltraHD 4K ve CI modul Desteği Vardır)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Technisat Skystar HD 2 PCI (UltraHD 4K ve CI modul Desteği Vardır)
    TV kartı Sorunsuz ve tertemizdir alıcı olan kişi test ederek satın alabilir. Geleceğin TV yayın sistemi olan ULTRA HD yayınları destekler. Şu anda üretimi olmayan ve bulunması gerçekten zor bir karttır. Sormak istediğiniz her türlü soruyu özel mesaj ile sorabilirsiniz. Fotolar kartın kendisine aittir. işime yarayacak PC parçaları ile takas yapabilirim takas fiyatı 270TL dir. isteyene komisyon farkını ödemesi koşulu ile sanalpazar açabilirim. Herkese hayırlı forumlar dilerim.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 250 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• Mobilden bakana fiyat göremeyen arkadaşlar için Fiyat: 200TL
     Technisat Skystar HD 2 PCI (UltraHD 4K ve CI modul Desteği Vardır) Technisat Skystar HD 2 PCI (UltraHD 4K ve CI modul Desteği Vardır) Technisat Skystar HD 2 PCI (UltraHD 4K ve CI modul Desteği Vardır)

•  Technisat Skystar HD 2 PCI (UltraHD 4K ve CI modul Desteği Vardır)

• quote:

Orijinalden alıntı: burakvi

Kartın Ultra HD desteği olduğunu gösteren Fotoğraflar için çok teşekkür ederim. Ayrıca ilanda belirtmeyi unuttum Bu kart Tüm işletim sistemlerinde sorunsuz olarak çalışmaktadır. Win8.1 ve win2012 dahil.

• önemli değil kart çok iyi bendede var. kolay gelsin. :)
  • http://www.kayacenter.com/asp/product/87/SKYSTAR-2-EXPRESS-HD

bu urunle aynimi acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu urunu ilk bastaki gibi anlastigimiz fiyata cekerseniz sanal pazar ilanindaki fiyati gercekten alirim ama bir iki sorum var bunda ucretli yada lisansli bir program almaya gerek varmi kullanmak veya kayit yapmak icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi classcocuq -- 1 Eylül 2014; 5:53:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: classcocuq

bu urunu ilk bastaki gibi anlastigimiz fiyata cekerseniz sanal pazar ilanindaki fiyati gercekten alirim ama bir iki sorum var bunda ucretli yada lisansli bir program almaya gerek varmi kullanmak veya kayit yapmak icin

Ben sizin için sanal pazar açtım indirimde yaptım ancak siz satın almadınız. Zorla kimseye satış yapmıyorum.
  • vitanuova V kullanıcısına yanıt
    dogru almadim alamadim bazi skintilarim ciktigi icin alamadik anlastikmi simdi

• quote:

Orijinalden alıntı: classcocuq

dogru almadim alamadim bazi skintilarim ciktigi icin alamadik anlastikmi simdi

P.M ile cevaplandı
  • özel mesajınız var bakarmısınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: babaeski39

özel mesajınız var bakarmısınız

Cevaplandı
  • ürün satıldımı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.