Şimdi Ara

Sıfır diye aldığım Samsung lcd tv nin servis menusunde kullanım süresi 511 saat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
8.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    SAMSUNG LE32A756 LCD TV aldım ilk işim son firmware olan 1020.1 yüklemek oldu . servis menüsünde dikkatimi çeken ise 511 saat kullanılmış yazması . Acaba bu normal bir durummu ?
    Selamlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benign2004 -- 7 Aralık 2008; 0:47:09 >

• Ben de aynı ürünü dün aldım fakat firmware nasıl yükleniyor ve servis menüsü nerede bilmiyorum. Tecrübelerini ve bildiklerini paylaşır mısın?
    (MSNden de olabilir)
  • lcd yi istanbul blşm den aldım internetten sipariş vermiştim . Kutunun durumunu görünce aslında aklıma gelmişti ama o anki yoğunluktan aklımdan çıktı . yapılan olay çok yakışıksız bir durum ve büyük bir terbiyesizlik . Ben kutusunu ilk benim açıcağım sıfır lcd tv sipariş verdim . Bayramdan sonra birhayli uğraşıcam anlaşılan .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benign2004 -- 6 Aralık 2008; 23:03:32 >

511 saat kullanımı gözüküyorsa günde 10 saat açık kalsa lcd 1,5 ila 2 aylık teşhir bir ürünü vermişler demek ( teşhir ürünü olduğunu var sayarsak)

ayıptır ve bence bu işin peşini bırakmayınız, değiştirmek zorundalar bence hatta değiştirirken sıfır olduğununa emin olduğunuz ürünü özür dilemek adına daha aşağıda bir fiyata versinler yada ne bileyim yanında bir hediye versinler, araştırmak lazım ayıplı mal sınıfına giriyormu sizin ürününüz,

inşallah sorununuzu rahat bir şekilde halledersiniz.

Fenerbahçe S.K

Mantıklı cevap verenlere aynı niyet ile cevap verilecektir, alıntına cevap alamıyorsan boşa harcayacak vaktim olmadığındandır...

yyusa
  • Bayramdan sonraya kalırsanız siz izlemişiniz diyecekler hele alalıda 2 hafta falan olduysa tamam artık.Ürünlerimizi yetkili satıcı mağazalarından almaya özen gösterin arkadaşlar.200-250 lira için,bu durumlara düşmek çok can yakıyor.Neyse ölü pikseliniz falan yoksa bunada şükür etmek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardday -- 7 Aralık 2008; 0:06:01 >
  • şu an işyerime geldim kasım 3 yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam servis menusunde . cihaz kısa sürede hayli yoğun çalıştırılmış . bu yapılanı gerçekten kendime yediremiyorum . yapılan ufak tefek bir şey değil çünkü . cihaz teşhirde olabilir iade de olmuş olabilir . 511 saat kullanılmış bir üründe bunu anlamak zor çünkü
  • İsterseniz sitesinden telefonlarını alıp bir arayın.Değişim yapıyorlarmıymış,hangi şartlarda oluyormuş bir öğrenin.
  • bu olayı farkettiğimde saat 10 a geliyordu ve sitede yazan saat 9 a kadar iletişim kurulabidiği yönündeydi . yarında pazar ve ayrıca bayram arifesi . en erken cuma günü sanırım tekrar iletişim kurabileceğim . Şimdi paramla rezil olup bayramıda bayram gibi yaşayamadan sıkıntı çekeceğim .
    bu arada yazmayı unutmuşum cihazı perşembe akşamı saat 6 gibi sipariş ettim ve bugün akşam üzeri saat 5 gibi elime ulaştı . siz kullanmışsınız demelerine imkan yok ama bunu yapmaya cesaret eden firma geri alırmı onu bilemem . Ama geri almassa bu konuyu sürekli üstlerde kalmasını sağlamak işim olucak ve diğer tüm forumlarda . şikayet vara mesaj attım ama orda mesaj yayınlanması hayli, uzun sürüyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benign2004 -- 7 Aralık 2008; 0:40:17 >
  • Bayramı zehir etmeyin canım,dünyanın sonu değil.Yarın belki arefe diye çalışırlar belli olmaz.Siz genede şansınızı deneyin.Birde kutu nasıldı geldiğinde.Verecekleri cevapları çok merak ediyorum.Umarım yardımcı olurlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardday -- 7 Aralık 2008; 0:54:01 >
    ......
  • 10-20 saat olsa uğraşmaya değmez dicem ama 511 saat ne demek, resmen ikinci el olmuş, sonuna kadar gidin ve hakkınızı arayın. Büyük terbiyesizlik yaptıkları. Buarada firmware yüklerken dikkat edin silinebiliyor kullanım süresi bende bir kez silindi.
    İntel Ultra9 285K@5.2 Ghz / LianLi Hydroshift LCD 360
    MSI Suprim Liquid RTX5090
    Samsung 9100 4TB - Kingston Furry 2TB m2
    LianLi Edge 1300W Platinum
  • kullanım süresi firmware öncesi ve sonrası aynı bir fark neyseki dediğiniz gibi oluşmadı . ama yapılan şey yenilir yutulur cinsten bir olay da değil
  • malesef yurt dışında bu tarz teşhir vb ürünler çok makul fiyatlara satılırken bizde sıfır gibi satılıyor. yanlız şimdi firmanın yanlışı var tabi ama ben resmi distrubitör den ürün almıştım 1000 kusur saat kullanılmış çıkmıştı. kısaca resmi distrubitör den almak işi çözmüyor.
    benim tavsiyem şikayet var a yazın durumu. ben firmaya telefonla ulaşamıyordum , bu siteye şikayette bulunca firmanın müdür yardımcısı bana kendi özel cep telinden ulaşmıştı :)
  • az önce firmayı aradım . konuştuğum kişi çok yeni bir ürün kullanılmış olamaz demesine rağmen kutunun hayli yıpranmış açılmış ve sonradan bantlanmış . yine benimle aynı akşam aynı model samsungu alan @musyun da servis menusunde kullanım süresi birkaç saat olduğunu bende ise 511 saat olduğunu bunun cihazı ya iade ya da teşhir olduğunu net bir şekilde ispat ettiğini söylememin ardından bayramdan sonra cuma günü aramamı ürünü değiştirebileceklerini söylediler . Umarım cuma günü dediklerini yaparlar . Ellerine ürün kalmadığından böyle birşey olmuş olabilir gibi şeyler söylesede @musyum benden birkaç saat sonra almış . Bu da gösteriyorki bu ürün bilinçli olarak internetten sipariş veren müşteriye yerse diye yollanmış olduğunu açıkça ortaya koyuyor .
  • benign;
    Adınıza üzüldüm. Yılbaşında neredeyse bende ib den almak üzereydim fiyat farkı çok fazla idi normal Anadolu bayileri ile.
    son anda vazgeçtim. ib den almaktan böyle şeyleri okudukça normal alıp fazla verdiğim para zor gelmez oldu.

Umarım değişim ile düzeltilir.
    Artık netten de birşey alınamz oldu. böyle satıcılar yüzünden.

İnsanı aptal yerine koymaları çok dokunuyor. Demek ki İstanbul bilişim denilen firmadan Web üzerinden alışveriş yapılmamalı. Sonucu bizlerle paylaşırsan sevinirim.

Tekrar geçmiş olsun.
  • alırken forumu okudum genel anlamda çok problemli bir firma gibi gelmediğinden alışverişi ordan yaptım . nerden bilebilirdim böyle olucağını . Bundan sonra en sağlamı bu tip ürünlerde görerek almak . öyle olmuş olsa bunu bana yapamazlardı . internet alışverişi olunca onlarda şanslarını denemek istediler sanırım . olayın peşini bırakmaya niyetim yok . ya iade edicem ya da değişim yaptırtıcam .
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.