Şimdi Ara

Telefon Tavsiyesi ve lg stylus 2 plus garipliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
2
Favori
5.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba , telefon alma arefesindeyim yardımcı olursanız sevinirim.
    İstediklerim:
    Sony ve LG dışında marka düşünmüyorum
    -Telefonda ağır oyun oynamam ilgimi çekmiyor
    -Maksimum 1000 , 1200 hadi en son 1400 olsun ancak o kadar çıkamam 1000 ideal
    -Ram 2 gb aşağı olmamalı
    -Telefonun silikon kılıfını ve ekran korumasını bulabilmeliyim.

    seçeneklerim:
    Aklımda LG 2 VE LG 3 vardı ancak konya da sıfır satan bir tek yer dahi bulamadım (ikinci el kullanmam)
    -------
    G4 beat
    LG K10
    LG Stylus 2
    LG Stylus 2 PLUS (BURAYA DİKKAT)
    --------------
    LG Stylus 2 PLUS modeli 3 GB rame sahip ancak ne gariptir internette arattırsan sadece bir iki inceleme videosu var telefonun tek tedarikçisi evkur! bu nasıl bir saçmalıktır sadece evkur da satılması
    Telefon bayiinini birine girdim lg stylus 2 1.5 gb ram var 10 mt ötedekine girdim lg stylus 2 TAM 2 GB RAM Var diyor bu adamlar ne yapmaya çalışıyor böyle bilmiyorum.
    veeeee bomba = LG STYLUS 2 VE LG STYLUS 2 PLUS FİYATI AYNI ANCAK PLUS OLMAYANI HERYERDE VAR 1400 TL ve PLUS olanı (3 gb ramli) sadece evkur da siyah rengi var.
    Herneyse artık kafayı yemek üzereyim yukarıda yazanlara göre bana en iyiyi söylerseniz almaya çalışacağım.Bunun dışında tavsiyelerinize açığım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eqularium -- 23 Eylül 2016; 11:58:48 >







  • telefon tavsiyesi istedim kimse yardım etmeyecek mi
  • Sony xa
    Internette magaza fiyatindan ucuza bulursun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende plus almayı düşünüyorum evkurdan ama gariptir ki ne garip !!!
    bu üreticilerin akıllarına kediler bilmem ne yapsın ! ne akla hizmettir bu saçmalık !!!
    yok 1.5 gb yok 2gb yok yookk 16gb ama bellek 3gb...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huutame -- 24 Eylül 2016; 20:22:10 >
  • Huutame kullanıcısına yanıt
    Hocam 1400tl ye plus alcağınıza hb den 850tl ye 2gb ramlisini alın daha iyi değil mi?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ama plus 3gb ram ve ful hd + illemci daha iyi + önde flaş var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evkur'un internet sitesinde LG STYLUS 2 PLUS'ta 3 GB RAM olduğu yazıyor. Geçen hafta Evkur'un bir mağazasına gittim; satış yetkilisi telefonda 2 GB RAM olduğunu söyledi. İnternet sitenizde 3 GB olarak görünüyor dedim. Yanılıyorsunuz dedi; internetten bakabilir miyiz dedim. Cep telefonundan bir site açtı (Evkur'un sitesini mi açtı yoksa başka bir site mi bilmiyorum) ve bana gösterdi; 2 GB olarak yazıyordu. Eve geldiğimde Evkur'un sitesine baktım 3 GB görünüyor. Anlayacağınız olay yılan hikayesi. Ayrıca telefonu almak isterseniz hemen teslim etmiyorlar. Ne zaman teslim edersiniz diyorum; kesin bir tarih vermiyorlar.



    Biraz önce yabancı sitelerden baktım LG STYLUS 2 PLUS'ın birkaç versiyonu var; RAM 2 GB ve 3 GB olanı var, ön kamerası 13 mp ve 16 mp olanı var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akay635 -- 10 Ekim 2016; 21:54:01 >
  • basit şekilde kalem kullanabileceğim uygun bir telefon arıyordum. tam galaxy note 3 e 2000 küsür bayılacakken 1300 tlye PLUS2 yi gördüm. Ve bayramdan önce aynen sizler gibi tereddütler içinde risk alarak pendik evkurdan satın aldım. Elemanlara neden sadece sizde var diye soruduğumda anlaşmaları gereğin önce evkur un satacağını söyledi (ne kadar doğrudur bilemem). telefona gelirsek;

    Öncelikle ram bende 2.8 yazıyor yani 3gb doğru olması lazım. Telefondan valla nazar değmesin ama oldukça memnunum. 1 adır kullanıyorum, alet kullanışlı hafif, herhangi bir sistemsel saçmalık yaşamadım. Kalemi note kadar süper değil ama not alma imajlar üzerinde oynama için yeterli bnce. Pil ömrüne ise hayran durumdayım. Telefon uzmanı değilim ama, tamamen internet açık ortalama kullanım 2 güne dayanıyor. Yoğun kullanım bile bir gün rahat. Kasa güven vermiyor, belkide hafif olduğundan ancak birkez yarım metreden düşürdüm birşey olmadı. Yani sorunuz olursa cevaplarım. Ancak düşününce bunun reklamı bana mı kaldı abi diye düşündürüyor. Sadece evkur satıyorsa neden reklam yapmıyor. galaxy note 7 gibi patlayacakmıdır? diye düşünmeden edemiyorum. Ancak şuana kadar benim için 10 numara alet. Hatta elektronik şanssızı biriyimdir. 10 ürün aldıysam 9 unu kesin değiştirmişimdir. Daha tek sorun yaşamadım. Ama tedirginim tabi :)))

    Bu arada bu söylediklerim 1300 tl fiyat-performans kapsamındadır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreamcoast -- 11 Ekim 2016; 17:23:55 >




  • LG STYLUS 2 PLUS'ın bir kaç versiyonu varmış.


    K530 ve MS550 modellerinde 16/32 GB dahili hafıza, 2 GB RAM
    K535 modelinde 16/32 GB dahili hafıza, 3 GB RAM

    Evkur'un sitesinde 3 GB RAM olduğu yazıyor ama mağazaya gittiğimde 2 GB RAM olduğunu söylemişlerdi ben de almaktan vazgeçmiştim.

    Satın almak isteyen arkadaşlar için faydalı olabilir diye yazayım dedim.
  • sony xperia z3 bakın derim.Yada z1

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evkurun sitesinden filan bakmak yerine
    gsmarena.com a gidin bakin.
    Hangi modelde hangi ozellik var ayrintili bi sekilde yaziyo.ona gore alirken ben şu modeli istiyorum diye sorarsinz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben de bu cihazı düşünüyorum. Ama tereddütlerim yok değil. Birincisi yazılım güncellemesi. Bu cihaz büyük ihtimalle android 7 yi almayacaktır. LG yazılım bakımından bazı cihazları yetim öksüz brakıyor malesef. LG Optimus 3D Max cihazım vardı 2013 te sıfır aldım teknosadan cihaz 10 numara. 3D çekim yapması muhteşemdi. Cihazı Android 2.3.6 versiyonla aldım. Alırken hem Teknosa hem de LG ile görüştüm bütün güncellemeleri yakın zamanda alacağımı söylediler ama nafile 2015 te cihazı kullanmayı bıraktım. Çünkü yüklemek istedğim uygulamalar android sürümünü ile uyumsuz hale geldi. Onlarca defa LG müşteri hizmetlerini aradım. E-posta yolladım. Güncelleme falan yok. Yaani LG kendi cihazını gömmüştü. En sonunda kavga ettim müşteri hizmetleriyle ve itiraf ettiler. Telefon 3D olduğu için yazılım mühendislerinin güncelleme yazılımını oluşturmada başarı sağlayamadıklarını söylediler.
    SONUÇ OLARAK SÖYLEMEK İSTEDİĞİM sTYLUS 2 PLUS DA AYNI KADERİ PAYLAŞACAK. BUGÜN ALACAĞIZ AMA LG BU CİHAZI DA YETİM BIRAKACAK. KALEM V.S GÜZEL AMA ONU GÜNCEL TUTACAK YAZILIM VE ANDROİD SÜRÜMÜ VERLİLMEYECEK DİYE CİHAZA TEMKİNLİ YAKLAŞIYORUM..




  • alet evkurda da satılmıyor artık : ) ne iş anlamadım... bilmediğimiz bişi var ama hayırlısı
  • Ben 2. El aldım arkadaşlar. Evet şuan telefonun plus olmayan K520 modeli 800 TL den baslıyo 1000 kusurlere cıkıyo. Plus modelini bı sıtede 1300 TL ye gordum fakat urun yok yazıyodu.



    Bendekı plus modeli de K530. Plus ile plus olmayan model arasında donanım olarak çok fark var. 8 çekirdek. 1.4 ghz işlemci. 3 gb ram. Quantum ekran. Arka 16 mp. Ön 8 mp ve ön kamerada da flaş var.



    Yalnız parmak izi okuyucu yok. Zaten tanıtımı da ülkelere gore farklılık gosterır diyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lleoni510

    Hocam ben de bu cihazı düşünüyorum. Ama tereddütlerim yok değil. Birincisi yazılım güncellemesi. Bu cihaz büyük ihtimalle android 7 yi almayacaktır. LG yazılım bakımından bazı cihazları yetim öksüz brakıyor malesef. LG Optimus 3D Max cihazım vardı 2013 te sıfır aldım teknosadan cihaz 10 numara. 3D çekim yapması muhteşemdi. Cihazı Android 2.3.6 versiyonla aldım. Alırken hem Teknosa hem de LG ile görüştüm bütün güncellemeleri yakın zamanda alacağımı söylediler ama nafile 2015 te cihazı kullanmayı bıraktım. Çünkü yüklemek istedğim uygulamalar android sürümünü ile uyumsuz hale geldi. Onlarca defa LG müşteri hizmetlerini aradım. E-posta yolladım. Güncelleme falan yok. Yaani LG kendi cihazını gömmüştü. En sonunda kavga ettim müşteri hizmetleriyle ve itiraf ettiler. Telefon 3D olduğu için yazılım mühendislerinin güncelleme yazılımını oluşturmada başarı sağlayamadıklarını söylediler.
    SONUÇ OLARAK SÖYLEMEK İSTEDİĞİM sTYLUS 2 PLUS DA AYNI KADERİ PAYLAŞACAK. BUGÜN ALACAĞIZ AMA LG BU CİHAZI DA YETİM BIRAKACAK. KALEM V.S GÜZEL AMA ONU GÜNCEL TUTACAK YAZILIM VE ANDROİD SÜRÜMÜ VERLİLMEYECEK DİYE CİHAZA TEMKİNLİ YAKLAŞIYORUM..

    Dayanamadım aldım Evkurdsn 1 aydır kullanıyorm. Hafızayı uygulama doldurdum. Hiçbir kasılma takılma ve ısınma yaşamadım. Gayet memnunum..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • lleoni510 L kullanıcısına yanıt
    hocam kaça aldınız?
  • 1300 TL
  • HB de 939 TL
  • yine kayboldu piyasadan
  • lg stylus plus 2 yi ben de arastiriyorum suan. kullananlarin yorumlarini bekliyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.