Şimdi Ara

Sıfır araçta kapıda anahtar izleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penanggalan -- 8 Temmuz 2025; 13:22:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Araç ne bilmiyorum ama normal hocam aracın koltuk göğüs ve içi terimleri için kapilar alınıp montaj yapılıp tekrar takılıyor zaten bütün kapı bagaj kaput vs tarih ve seri numarası vardır

• Piyasa da özellikle Tarcanlar sonrası ekspertiz ile adli vaka ekspertizi karıştırılır oldu. Ekspertiz genel olarak aracın kazası, sorunu, masrafı olup olmaması için yapılırdı yıllarca.

Ayardır, fabrika üç defa boyamış, kapıyı sökmüş, takmış bunlar eskpertiz değil suça karışmış adli vakalı araçta bakılacak şeyler. Fabrikadan çıkan araç fabrikada da serviste de kapılar ayarlanır, sökülür takılır, normal durumlardır. Bu araçta da kapılara ayar yapımış.

Aracı satarken de bunlara takılan, fiyat düşmeye çalışan kişilere taviz vermeyin. O kadar takıntılı olan sıfır araçta değil direk el yapımı RR türü araçlar alsın.

• Araç Nissan ise bu işlem normal hocam, işi bilen ekspertizlerde bu mevzuyu bilir.

Onun dışında bir kaç markada daha bu durum var, telaşlık bir durum yok. Tenekekutu hocam olayı çok güzel özetlemiş.

• Zvjezdan kullanıcısına yanıt

Hyundai hocam, nissanın belge vsrdiğini bile biliyorum ama Hyundai de durum ne bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penanggalan -- 6 Temmuz 2025; 23:22:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Anahtar kapıda kaldı!
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.