En dandik markannin dizeline el atsan 40i buluyor. Yeni megane hb dizel de 43 lira. Bu varken neden baska markanin dandik modellerini alayaim ki? Bu kadar uygun oldugunu zannetmiyordum.
donanım olarak peki neler sunuyor 43 binlik dizel megane
Ne dersiniz?
Authentic modeli, hiz sabitleyici vs var sanirim. Tam anlamadim tabloda s yazanlar sabit ise cogu sey var.
85 bg. 1.5 dizel
baz donanımı çok boş kesinlikle arka koltukların komple katlandığı bir araç almam bu bile handikap
Estetik ve Dış Ekipmanlar Gövde Rengi Tamponlar S Elektrikli ve Isıtmalı Yan Aynalar S Yan Aynalara Entegre Sinyaller S "Sequence"Tipi Jant Kapakları (205/65 R15) S Siyah Yan Aynalar S Siyah Kapı Kolları S Konfor ve İç Ekipmanlar Renkli Camlar S Yükseklik Ayarlı Direksiyon S Polen Filtresi S Yol Bilgisayarı S Elektrikli Arka Camlar S Sürücü Koltuğu Yükseklik Ayarı S Manuel Klima S Türkçe Uyarı Ekranı S Direksiyondan Kumandalı Müzik Sistemi S Ön Konsolda Portatif Müzik Çalar Bağlantı Soketi S Koyu Karbon Döşeme S Elektrikli Ön Camlar, Tek Dokunuşla Açılıp Kapanabilen S 60W, 4HP, Radyo-Mono CD MP3 S Arka Koltuk Sırtlığı 1/1 Katlanma Özelliği S Entegre Navigasyon Sistemi - Carminat TomTom O Güvenlik ABS S Fren Destek Sistemi (AFU) S Sürücü ve Yolcu Hava Yastıkları S Yan Hava Yastıkları S Güç Limitörlü Ön Emniyet Kemerleri S Güç Limitörlü Arka Emniyet Kemerleri S Ani Durmalarda 4'lü Flaşörlerin Otomatik Yanması S Kapıların Hareket Sonrası Otomatik Kilitlenmesi S Kumanda ile Açılan Elektronik Motor Kilidi (İmmobiliser) S
jant kapağını kapı kolunu özellikten sayarsak epey dolu megane alacaksanız üst donanımlara bakın fiyat olarak alınacak güzel bir dizel araç onda sıkıntı yok ama biraz donanım olsun
Tsk cok arastirmadim daha zaten. Sadece dizel olarak uygun gordum.
S ler vae demek o lar opsiyonel demek mi?
Abs klima var mi yani bu 43lukte.
Ben Astra Classic 1.3 CDTI Easytronic aldım. İsterseniz bir donanımına ve fiyatına göz atın.
quote:
Orijinalden alıntı: tamerinal
Ben Astra Classic 1.3 CDTI Easytronic aldım. İsterseniz bir donanımına ve fiyatına göz atın.
bencede donanımlı olsun istiyorsnız, astra classic dizele bakın.
Auth. Megane III dizel almaktan son anda vazgeçtik geçen yıl; araç kalite ve donanım olarak zayıf.
Motor çok iktisatlı, performansı orta şeker.
Astra Classic 1.3 CDTI Essentia +Konfor Paket daha mantıklı ve tercih edilesi.
Her zaman ve her yerde söylemişimdir, hala söylerim. 30.000-40.000 TL arasına boş denebilecek sıfır araçtansa, az kullanılmış ve dolu bir araç almak her zaman daha iyidir..
Bence şuan ki piyasada bu fiyata bu donanım ve bu araç çok uygun..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme