Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2023 (4866. sayfa)

13 Kayıtlı Üye (6 Mobil) ve 53 Misafir (20 Mobil) - 40 Masaüstü26 Mobil2 iOS5 Android
5 sn
288.966
Cevap
4.621
Favori
47.022.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1053 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 48644865486648674868
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ladinkayin L kullanıcısına yanıt

    Bizim ülkemizde yarın ne olacağını bilmek malesef pek mümkün değil, endişelerinize katılıyorum fakat faizin yazdan önce inme ihtimali yok. Yani kur normal şartlarda bir süre bu civarlarda kalacak gibi.

    Ötv deki anlamsız ayarlamalar hem alıcıları hem satıcıları farklı stratejilere zorluyor. 231 in bir tık üstü 280 oluyorki leon gibi sınıfının nispeten düşük fiyatlı bir modelinin bu seviyede satış yapabilmesi pek olası değil.

    1-2 ay bekleyip 2021 almak tabiki mantıklı, ben aynı fiyat olacağını iddia ediyorum.

    Manuelle otomatik tabiki aynı fiyat değil, 1.5 FR manuel ile 1.0 style plus otomatik aynı fiyat. Burada ilginç olan ise Fr de opsiyon olan bazı donanımların styleplus da standart olması.

    Diğer markalarda sıkça gördüğümüz bayilerin şark kurnazlığı numaraları olmaz ise leon un çok iyi satmasını bekliyorum. Bu durumda civic ve astra gibi modellerde fiyatlarda aşağı yönlü ayarlamaya sebep olacaktır.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ugur.k U kullanıcısına yanıt
    Beygiri..
  • Max_Payne M kullanıcısına yanıt
    Aracınız nedir bilmiyorum ama yolunuz Kayseri'ye düşerse buyrun gelin bir test sürüşüne çıkalım. İç malzemesinde o Alman gruplarda yumuşak plastik aradığınız yerlerde Honda'da kumaş kaplama veya deri döşeme var. Elinizin değdiği gözünüzün gördüğü her yer buram buram kalite kokuyor.
    Ncap testleri, geyik testleri ortada.
    Gaz tüketimi ile benzinliye oranla tl bazında net söylüyorum yarı yarıya az yakıyor.
    Ayrıca tam dolulukta dahi olsanız araç hiçbir koşulda isteksiz davranmıyor.
    Ve giderken öyle piyasadaki 1.0 turbo motorları gibi motordan can çekişen o sesler duyulmuyor. Sıfır ses.
    Kayseri'ye beklerim dediğim gibi. Aracım Civic.
  • foramencanalis F kullanıcısına yanıt
    Hangi bayi hocam 120000 kredi önerdiler bana
  • quote:

    Orijinalden alıntı: webco

    Komedi filmi gibi izliyorum seni. 65 bg araç ile dik rampada 3 kişi araçda dursun. Kalkar mı o araç denemesi bedava. 100 bg clio 5 otomatik kullanıcısıyım geçen dimdik rampada 2 kişi rezil olduk. Patinajda kaldı çıkmadı. Aşşağıya saldım hız aldırıp çıktık. Sen hayal dünyanda yaz bu şekil. Gerçekler acıdır. Kendi malım bile sıkıntılı iken Manuel 65 bg araç çöptür. Baskıyı ağlatırsın.



    Alıntıları Göster

    65bg de kalkar 100 de kalkar. Patinaj çekip çıkamamak aracın suçu değil. Yol çamurdur yağmurdur patinaj çeker. Fazla yüklenip debriyajdan hızlı çeker elfreni yokuş kalkış kullanmazsınız patinaj çeker. Lastik kötüdür patinaj çeker. Rampa çok dik dir patinaj çeker.

    vites 1 de kaç beygir olduğuna bakmayın tırmanır.

    ha derseniz uzun yolda yokuş çıkmak için 5. Vitesten 4-3 e düşüp 5000 devir çeviriyorum çıldırıyorum o zaman haklısınız. Atmosferik tork fakiri düşük beygir hepsi birleşince normal. Arkadaşlar bunu anlatmak istemiş.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yavaş yavaş fiyatlar kabul görmeye araçlar birşekilde alınmaya başlamış üzücü..
  • 2020 Ford Focus araçlarda aktif ön radyatör ızgarası var, 12 farklı derece ile açılıp kapanarak motorun ve dolayısıyla iç mekanın ısınmasında fayda sağlıyor.


    Focus benzinli araç için Ankara ve Samsun'u(OTOKOÇ) aradım, Haziran ayına kadar araç yokmuş. Focus araç için bulup fiyat teklifi alan var mı?

  • BoygaKhan kullanıcısına yanıt
    Hocam yapmayın, araca lafım yok, şahsen 1.5 Turbo almak için çok çabaladım ama nasip olmadı.
    İki arkadaşımda vardı 1.6 Lpg her ikisi de aracın çekişinden şikayetçiydi, biri ikinci el aldı kısa zamanda sattı.
    1.0 turbo her koşulda 1.6 atmosferikten daha çok performans sunar, siz bir yokuşu çıkmak için atıyorum 3bin devir çeviriyorsanız, 1.0 Turbo 2bin devirle çıkar yani aslında can çekişen 1.6 atmosferiktir. Atmosferik motorun hem torku düşüktür, hem de o düşük olan torku üst devirde verir.
    Yakıtı az yakıyordur, amacınız ekonomidir saygı duyarım ama gidiyor demeyin lütfen.
  • Leon 1.5 Manuel Fr fiyatı ile 1.0 Dsg Style Plus aynı mı olacak? Tabi şu anda otomatik daha yok ama fotoğraflarda sanki böyle bir şey gördüm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar forumdan uzak kaldım Clio4 piyasası hala 134000 civarı çevrenizde alım satım var mı clio4 ?

  • ysf87 Y kullanıcısına yanıt

    Katılıyorum. Lpg uyumu şanzıman sorunsuzluğu vs.. artıları var elbet. Ama turbosuz atmosferik motorların çekişi her zaman problemdir. Bunu kayseri gibi düz şehirlerde hissetmeyebilirsiniz. Fakat rampa tırmandığınızda yada araç yüklü olduğunda bayılır. 2 gün önce bayide inceledim. Eski elegance a göre çok iyi. dijital kadran, led far, multimedya ekranı gibi executive özellerini eklemişler. Ama malzeme kalitesi çok kötüydü. Bagajın içine eğildiğimde hoparlör ve aydınlatma kabloları sallanıyordu. Kaputu açtığımda sağ ve sol tarafta çok çirkin çekilmiş çekomastikler vardı. Bagaj açıldığında kapak yukarı kalkmıyor. Yeni leon bagaj hacmi dışında civicten kat kat üstün.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BoygaKhan kullanıcısına yanıt

    Hocam yapmayin, a3 1.0 aracim da oldu, c4 1.6 dizel de, simdi c5 aircross var dizel, belli sure leon da kullandim, psa 1.2 kullanma sansim da oldu, 1.6 motor honda yokuslarda performans olarak acik acik acik ara en kotusuydu. Multimedya ekrani da kotu bence, renk derinligi, tepki suresi vs. Siz mutlusunuz lafim yok, benzin ile karsilastirmam 1.0 araclar içindi, ben a3 ile sehir ici 7.3 falan yakiliyorudm, ha simdi c5 aircross ile bu deger 5.9, 1.6 benzinlinin yakiti yuksektir o aracta lpg sart, ama 1.0 turbo bir motor almak net 2021 yili icin dogru hamle. 1.0 dsg leon %50 olacaksa, honda almak vizyonsuzluktur, bu arada vag grubunu sevmem ama bahsettigim gibi leon bu fiyata satarsa honda 90larin televolesinden kalma bu motorla edeceği max 200.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ferman1987 kullanıcısına yanıt
    2020 exe eco aracım var ve yorumlarınıza katılıyorum özellikle leon hakkındaki. Aracımı satıp yeni kasa leon almayı planlıyorum.
  • foramencanalis F kullanıcısına yanıt

    Ben geçen hafta araç teslim alırken Deniz'de vardı kırmızı, satılmış olabilir tabi. Ama sizdeki mavi de güzel bir renk, kataloga eklenmesi güzel oldu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nissan qashqai 1.3 benzin otomatik skypack 289 bine alindi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guest-D1C05E1A1 G kullanıcısına yanıt
    Nerden aldiniz hocam. Elinde var mi bayilerin bu fiyattan ?
  • eMo E kullanıcısına yanıt

    3 adet vardi hepsi satilmis. Fikir olsun diye yazdim. Araclari plakalandirmislar bu arada, liste fiyati 340 yaziyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guest-D1C05E1A1 G kullanıcısına yanıt
    Çok güzel fiyat keşke yakalasak bu fiyata
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Senior.Planner

    Leon 1.5 Manuel Fr fiyatı ile 1.0 Dsg Style Plus aynı mı olacak? Tabi şu anda otomatik daha yok ama fotoğraflarda sanki böyle bir şey gördüm.

    Bayilerle görüşen kişilerden gelen bilgilere göre ilk parti aşağıdaki fiyatlardan satılacak ancak şubat ayında durum ne olur belli değil. Bu arada direkt bu fiyatlardan alamıyorsunuz; seramik kaplama ve cam filmi işlemleri ile birlikte trafik sigortası ve kaskoyu bayiden yaptırma gibi zorunluluklar olabiliyor.






  • quote:

    Orijinalden alıntı: dumanlı84

    3008nin yanına 120.000 24 ay faizsiz ekle. En cazibi 3008 oluyor. Faizsiz fiyatı ile paranın bugünkü değerine göre 330.000 geliyor.

    bence de 3008 en mantıklısı. 355 iyi fiyat. biz 360'a anlatık kayınbirader için. doktor indirimi var sanırım 355 alanda.



    Yanlız kredi için 3 bin TL kredi sigortası şart diyorlar. O sinirimi bozdu.

  • 
Sayfa: önceki 48644865486648674868
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.