Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ DİKKAT ÖTV ORANLARI GÜNCELLENDİ- FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025 (19722. sayfa)

5 sn
394.436
Cevap
6.491
Favori
68.627.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1286 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
3. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 1971819719197201972119722
Sayfaya Git
Git
Giriş

Onu yaptım 4 gün geçti yine bir şey olmadı. Cimer vs varsa oraya yazayım diyorum başkası zarar görmesin diye ama nereye yazılıyor bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetDH5355 -- 6 Kasım 2025; 10:0:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşa bugün 2670 e A3 Cam tavanlı aldık. Araç mavi, döşemeleri siyah. Yeşil, siyah gibi renkler de vardı. Ankara Doğuş. içi kahve rengi döşeme isterseniz 45bin fark vardı biz almadık. 50bin kapora, ödemenin tamamı haftaya yapılacak.
    2023 Q2 si satılık, cam tavanlı full, 22binde. Carvak vava dan falan fiyat alacağız bugün, ilgilenen varsa mesaj atabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sneakersnack -- 6 Kasım 2025; 10:8:54 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Troc style opak 2157,metalik 2192 avek

Pek bir şey yapamazsınız. Cimere yazsanız da, yasaya aykırı bir durum yok. Sattım, satmadım, vazgeçtim, kapora aldım ama vazgeçti vs. uzar gider. Manipülatör olabilir, kendince eğleniyor. Kokuşmuşluk her yerde.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 20.000 kilometre, 1 seneden fazladır etsi kullanıcısıyım. Başlarda tuhaf, hissiz, duramayacakmış hissiyatı gelse de alışınca herhangi bir güvenlik sorunu yaratmıyor. Frene basma dozajınızı ayarlıyorsunuz. Bu nedenle etsi almaktan vazgeçilmez.

Piyasası sığ bir araçtı topluyor da olabilir galeriydi çünkü. Herkes değişik oldu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Böyle bir şey gerçekten varsa bu güvenlik açığıdır aracın satıştan kalkması lazım. Adı üstünde panik fren kimse ayağımı çekeyim bir daha basayım diye düşünemez. Böyle saçmalık mı olur

Basıp çekip tekrar basınca daha iyi tutuyor , test videoların da bahsedenler var e-tsi fren konsun da

Ben de böyle saçmalık mı olur diye düşünüyorum ama bu saçmalık var

Ama kullanıcıların bir kısmı bunu demek ki fark etmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertay_a -- 6 Kasım 2025; 11:2:2 >

e-tsi'larda böyle bir durum var. Hatta Yalın Gülmez Terramar inceleme videosunda 30. dakikadan sonra bu konudan bahsediyor.

SIFIR ARAÇ   DİKKAT ÖTV ORANLARI  GÜNCELLENDİ- FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025Yalın Gülmez - Kim Geçer?youtube
    Cupra'nın ikinci kompakt SUV'u Terramar, marka kimliğini kallanışlılık özellikleriyle birleştiriyor. Bu haliyle de sportif sürüş seven ama Formentor'dan daha fazla değişkenlik özelliği isteyenlere seslenmeye çalışıyor. Ayrıcalıklardan yararlanmak için bu kanala katılın: https://www.youtube.com/channel/UCp6CtJeG3-TXFrhaqftCpjg/join
    https://www.youtube.com/watch?v=f9eQLPeIlXc

Var evet , ama bu kadar net bir konu nasıl gündeme gelmiyor ilginç

Bana sen bakmadın mı diyenler olabilir , evet cenazeden dolayı arabayı test etmeden tercih etmek zorunda kaldım

Bu durum kararımı değiştirirdi kesin diyemem fazla iddialı olur , ama hoşuma da gitmedi açıkçası

10 sene önce 2-3 gün karnım ağrıdı bir hastaneye gittim ve doktor apandistin patlamış hemen ameliyat olman gerek dedi

Yakında biraz daha teşekküllü 2. bir hastaneye gittim apandistim patlamış dedim , oradaki doktor ''patlasa duramazsın gazdır o dedi'' cihazla bakıldı yarım saat sonra yanıma gelip ''ya senin apandistin patlamış'' dedi

Bu da o hesap , ya öyle şey olur mu kafasın da herkes

Klasik her alanda karşılaştığımız durum , ben şaşırmıyorum

Oluyor işte

tüketici kredisi alabilirsiniz, 2m altında ise araç o zaman taşıt kredisi de olur.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.