Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ DİKKAT ÖTV ORANLARI GÜNCELLENDİ- FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025 (19718. sayfa)

5 sn
394.518
Cevap
6.494
Favori
68.645.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1286 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş
    2 milyona yakın para verip ticari araç almak hele ki kendini çok değerli kılan vw den ticari araç bakmak, bu paralara yakışı kalmaz diye düşünüyorum. Skoda octavia için de ne yazık ki yazıklar olsun diyorum. 1.95m vereceksiniz ve kamera ve ön park sensörü dahi olmayacak olması zoruma gidiyor. Kendim alırmış gibi sinirleniyorum hocam yanlış anlamayın ama insan kandırmaktan başka birşey değil benim gözümde.

Artık bazı şeyleri standart hale getirmeyenlerden uzak durulmalı, örneğin octavia premium paket evet alınabilir ama değer mi diye düşünülmeli, elite paketine türkiyenin elinin tersiyle itmesi lazım bence. Bunu vag özelinde düşünmüyorum toyota da aynısını yapıyor. Kamera koyup park sensörü koymuyor mesela (sadece en dolu paketinde var) insanlara tampon deldirtip geri lambasına direnç bağlatmak için sanayi yoluna düşüren japon firması rezildir benim gözümde.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• saldıray53 kullanıcısına yanıt
    Hocam size şahsi önerim fiyat aynıysa qashqai designpack.
    ekim sonuna doğru 1.999 TL ye
    için ön ödeme yaparak, vazgeçen birinin yerini aldık. Bir kaç gün içinde teslim.
    Ön tarafa oracal marka PPF, yan basamak ve 4 cam filmi fiyata dahil.
    Fiyat sanıyorum kasıım için de geçerli (emin değilim)
    Ben elektikli araç kullanıcısıyım. benzinli 2. araca ihtiyacımız vardı.
    Bu tip araçlardan pek anlamıyorum.
    son birkaç hafta bu forumda konuşulan 1.5-2 arası arabaları yurt dışı içeriklerle kıyasladım.
    2 k fiyat ust limitimdi.
    1.590 taigo ve 1.999 qasqhai öne çıktı.
    nissanın 370 bin nispeten düşük faizli kredisiyle onu tercih ettik. Bana 2 araç da ihtiyaçlar doğrultusunda çok mantıklı geldi. avrupadaki satış rakamlarına çok uzak değildi.
    Qashqai’nin bu fiyat avantajına rağmen az konuşulduğuna şahit oldum, hiç bir marka yada tercihin fanatiği değilim, bu arabanın hangi noktalarda sınınfta kaldığını bilen varsa somut nedenlerle açıklarsa sevinirim.

• ALBAY kullanıcısına yanıt

Sabah Chevrolet USA sayfasına bakınca aynı şeyi düşünmüştüm, tam bir F/P. Trax ve elektrikliler heyecanlandırdı ama Cadillac getirirler mi bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

2008 gt için stok bulabildiniz mi hocam hangi bayi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

tescil tarihine bakın

Orijinalden alıntı: sarppy

Elite donanımda yok hocam maalesef. Dün fiyatlar belli olduktan sonra 2 farklı bayi ile telefonda görüştüm ve şu an için geri görüş kamerasının serviste takılamadığını söylediler. Ender Elektronik ve  Vagcomcenter'ın sitesine baktığımda ise SFD2 koruması olan araçlarda kodlama ile geri görüş kamerasının çalıştırılabildiğini gördüm.

www.vagcomcenter.com
    Skoda Octavia (A8 Kasa)
    Geri Görüş
    Kamerası Orjinal
    https://www.vagcomcenter.com/urun/skoda-octavia-a8-kasa-geri-gorus-kamerasi-orjinal

enderelektronik.com.tr
    Geri Görüş Kamerası Kodlaması / SFD2 Araçlar için – Ender Elektronik Ltd.Şti.
    https://enderelektronik.com.tr/urun/geri-gorus-kamerasi-kodlamasi-sfd2-araclar-icin

O zaman kamera var arkada ama deactive edilmiş bu da ayıp cidden ya...

• Dr_Otis D kullanıcısına yanıt
    Nerdeyse liste fiyatı zaten 2.385

Qasqhai bulmak zordu, almak isteyip alamayanlar oldu. Taigo bulmak rahattı, çok araç getirdiler bolca sattılar. Rengini, jantını vs seçip aldılar

Qasqhai ilk çıktığında çok yüksekten uçtular. Zaman içerisinde en ucuz c suv oldu. Mesela ön kapıları açınca aradan çamurluğa bakınca köpük tarzı malzemelerin açıkta olduğunu görmek beni rahatsız etmişti. Bazı noktalarda açıkçası juke daha iyi hissettiriyor. Malzeme kalitesi olarak c5 aircrosstan sonra en kötüsü diyebilirim. Bagajı da sınıfına göre küçük. Ama bu fiyata kesin alınır. Analog dijital karışımı kadranları ile sürüş pozisyonu güzel bir araç. Piyasada kabul gören, avrupada iyi satış rakamları olan bir model

SIFIR ARAÇ   DİKKAT ÖTV ORANLARI  GÜNCELLENDİ- FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterap -- 5 Kasım 2025; 21:52:48 >

• Beyler 2 milyon param var. Sizce ne almalıyım ? SUV araç arıyorum.

Captur 1.850 veriyorlar sıfırı ne diyorsunuz ?

Nissan rağbet var

Renault ÖTV indirimli sattığı için zaten gerek görmüyorum diyor kampanya yok

Megane 2 milyon verene diyecek bişey yok zaten yok

Fiyar teklif formunu pdf olarak aldınız mı hocam? Bana da bir satış temsilcisi geri görüş kamerası var dedi, teklif formunda göremediğimi söyledim, aa evet pardon yokmuş dedi. Kör nokta da yoktu ama diğerleri vardı.

Captur ne kadar hocam ?

1.2 puretech kafamı karıştırıyor hocam .

e-devlet.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.