< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SIFIR ARAÇ DİKKAT ÖTV ORANLARI GÜNCELLENDİ- FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025 (19077. sayfa)

-
-
Yol tutusu tiguandan iyi, grandland ile kafa kafaya
Yalıtım o kadar kötü değil,
1.3 segmentinde yakıyor, e-power denemedim,
Trim sesleri 3 bin km de başlar ve bitmez,
j11 den itibaren fren balatası ses yapıyor,
Vites geçişleri çok iyi,
1.3'ü gözüm kapalı alırım. E-power biraz sıkıntılı galiba.
Yeni e-power motor daha iyi diyorlar ama ben araçta çift motor ve pil'e karşıyım. Kendini kanıtlamış Toyota, honda hibrit almak daha mantıklı ya da sade elektrikli bir şey.
-
Honda ve toyotada da iki elektrik motoru ve bir benzin motoru var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hepsimi şikayet etmek lazım.
Hatta maliye bakanlığına yazalımda sitedeki araç sahiplerini takibe alsın.
Para giriş çıkışları kontrol edilsin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar C3 Aircross Hybrid için fiyat alan oldu mu hiç. Herhalde güncel 1.2 versiyon ile geliyor kayış yerine zincir kullanılmış puretech motor ile. Hiç bakmadığım araçtı ama dışarıda görünce hoşuma gitti. Fiyat alan oldu mu acaba
Çok iyi fiyat hocam çoğu bayi taigo için 1.7 istiyor artık
Kendini kanıtlamış hibrid sistemler. Arıza çıkarmıyorlar. Yine de tercihim değil ama üreticiler o yöne doğru kayıyor. Mecbur bir süre sonra almak zorunda kalacağız gibi duruyor.
-
Yok hocam şuan sıraya yazıyorlar onlarda basamak seramik kaplama bilmem ne 1950 fiyat çekiyorlar 2 haftaya teslimmiş 1900 diyen bayide ne zaman geleceği belli değil Ekim ayına sarkabilir yok fiyat değişebilir deyince vazgeçtim
Hangi bayi ve renk ne acaba?
Vw diyalog’daki müşteri temsilcilerinden bahsettim hocam. Konuşarak veya yazışarak iletişime geçebilirsiniz.quote:
Orijinalden alıntı: giga1905
Bir cumartesi gittiğimde sanırım bakabilmişlerdi. Sitedede görülenin haricinde görebiliyorlar mı acaba.
-
açıkcası troc kasa değşecek olsada çok fiyat farkı yok alınır sonuçta daha kaliteli model golf alt yapısına yakın üretilen model
VW grubunun özellikle bizde popüler olma nedeni, araçlarını eskitmemesi. VW veya alt markalarından bir araç aldığınızda, aldığınız modelin fişinin asla tamamen çekilmeyeceği bir yana, en fazla makyaj yiyeceğini biliyorsunuz. Ancak VW ile aynı beklentilere uygun başka bir marka araç aldığınızda, en geç bir kaç yıl içinde model adının tarihe karıştırılacağını, model adını aynı bıraksalar bile tamamen farklılaştıracaklarını, bilinçli eskitmeyle aracınızın değerini düşüreceklerini bilirsiniz.
VW passat, 30 yıldır aynı, sadece makyajlanıp durdu. Yürüdüğü sürece güncel bir model olarak satabilirsiniz. Aynı sürede Renault markasıyla 21 (concorde, manager, optima), laguna 1, laguna 2, laguna 3, latitude, talisman ve hatırlayamadığım başka modeller çıktı. Tertemiz durumda bir latitude'u satabilmeniz için önce tanıtmanız gerekir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam yaşadıklarınız can sıkıcı ama siz araç hangi araci alirsanız yanlis anlamayin ama zor mutlu olursunuz. Onu alsam bunu eklesem şu paraya satsam şunla opsiyonlasam
vs vs.
Ne güzel doğuş oto’da yapabileceklerini yapmış.
Keyifle binin geçin diyeceğim ama pek keyifle binebileceginizi düşünemiyorum. Allah başka büyük dert vermesin.
Opelin arabaları için arıza ışığı yanmıyorsa arıza ışığına baktırın kesin arızalıdır diyorlar.
Bahsettiklerim basit ve kolay şeyler ama size zor gelmiş olabilir
Tavanında bulutlanma olan araçtır o. Aynı fiyatı bende aldım
Troc için önümüzdeki aylarda yeniden kampanya yapilmasi mümkün olur mu acaba?
Kapora atarak opsiyonlanıyor. Ama süre bayiden bayiye değişir. Kimisi 1 hafta da bakiyeyi kapatmanızı ister kimisi de ay sonuna kadar der
Tayron life 2800 e veriliyorsa Tiguan life 2300 verilmesi lazım ama verirler mi belki stok çok kalırsa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X