Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ DİKKAT ÖTV ORANLARI GÜNCELLENDİ- FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025 (19077. sayfa)

5 sn
381.664
Cevap
6.379
Favori
66.018.465
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1266 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş
  • 1600e 0 km 2025 model metalik gri 1.0 life dsg taigo iyi mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ALBAY kullanıcısına yanıt

Yol tutusu tiguandan iyi, grandland ile kafa kafaya

Yalıtım o kadar kötü değil,

1.3 segmentinde yakıyor, e-power denemedim,

Trim sesleri 3 bin km de başlar ve bitmez,

j11 den itibaren fren balatası ses yapıyor,

Vites geçişleri çok iyi,

1.3'ü gözüm kapalı alırım. E-power biraz sıkıntılı galiba.

Yeni e-power motor daha iyi diyorlar ama ben araçta çift motor ve pil'e karşıyım. Kendini kanıtlamış Toyota, honda hibrit almak daha mantıklı ya da sade elektrikli bir şey.

• Mcload M kullanıcısına yanıt
    Honda ve toyotada da iki elektrik motoru ve bir benzin motoru var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • alanis61 kullanıcısına yanıt
    Hepsimi şikayet etmek lazım.
    Hatta maliye bakanlığına yazalımda sitedeki araç sahiplerini takibe alsın.
    Para giriş çıkışları kontrol edilsin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar C3 Aircross Hybrid için fiyat alan oldu mu hiç. Herhalde güncel 1.2 versiyon ile geliyor kayış yerine zincir kullanılmış puretech motor ile. Hiç bakmadığım araçtı ama dışarıda görünce hoşuma gitti. Fiyat alan oldu mu acaba

• No_FeaR2266 N kullanıcısına yanıt
    Çok iyi fiyat hocam çoğu bayi taigo için 1.7 istiyor artık

• tasshelhoff kullanıcısına yanıt

Kendini kanıtlamış hibrid sistemler. Arıza çıkarmıyorlar. Yine de tercihim değil ama üreticiler o yöne doğru kayıyor. Mecbur bir süre sonra almak zorunda kalacağız gibi duruyor.

• teslavet kullanıcısına yanıt
    Yok hocam şuan sıraya yazıyorlar onlarda basamak seramik kaplama bilmem ne 1950 fiyat çekiyorlar 2 haftaya teslimmiş 1900 diyen bayide ne zaman geleceği belli değil Ekim ayına sarkabilir yok fiyat değişebilir deyince vazgeçtim

Hangi bayi ve renk ne acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: giga1905

Bir cumartesi gittiğimde sanırım bakabilmişlerdi. Sitedede görülenin haricinde görebiliyorlar mı acaba.
    Vw diyalog’daki müşteri temsilcilerinden bahsettim hocam. Konuşarak veya yazışarak iletişime geçebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bulutali

Arkadaşlar taigo araç satın almıştım ve çizikli gelmişti biliyorsunuz. 2 seçeneğim vardı. Ya aracı iptal edip 7-10 gün para iadesi bekleyecektim. Ve tabi bu arada araçlar zam yedi. Ya da verdikleri hediyeleri kabul edip devam edecektim. Bayiye de misliyle değişim için başvuruda bulundum. Bu süreçte doğuş otoyu aradım şikayet ettim. Bugün şikayetlerim bayiye ulaşmış ve beni aradılar gittim görüştük, anlaşmaya vardık. 10 bin TL tutar indirimi, 5 cam film çekilecek, kaputa ppf, kauçuk paspas takımı, bagaj havuzu, seramik kaplama. Çizik olan yer yetkili serviste onarılacak. Kaporta ve boya ustaları bizzat yapacakları işlemleri anlattılar. İlk önce hafif göçük çekilecek. Sonrasında üzerine rötuş boyası sürülecek ve verniklenecek. Üzerine pasta cila atılacak. Dışarıdan bakıldığında hiç anlaşılmayacak denildi. İşlem görecek alan saat kadranı büyüklüğünde diyebilirim. Ascot gri taigo bana 1.637 ye gelmiş oldu. Şu anda 1.650 ye havada karada ekstraları ile satarım diye düşünüyorum. Ay sonuna kadar troc life beyaz renk eski fiyattan opsiyonladım. Belki de taigoyu satıp troc life beyazada geçebilirim siz ne dersiniz ?

SIFIR ARAÇ   DİKKAT ÖTV ORANLARI  GÜNCELLENDİ- FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025
    sahsen 50 bin fazla verip, hatasiz boyasiz arac alirim, kapisinda islem var sonucta alan adama inandiramazsin ki bundan dolayi diye

• Uğur Şahin 407 kullanıcısına yanıt
    açıkcası troc kasa değşecek olsada çok fiyat farkı yok alınır sonuçta daha kaliteli model golf alt yapısına yakın üretilen model

• VW grubunun özellikle bizde popüler olma nedeni, araçlarını eskitmemesi. VW veya alt markalarından bir araç aldığınızda, aldığınız modelin fişinin asla tamamen çekilmeyeceği bir yana, en fazla makyaj yiyeceğini biliyorsunuz. Ancak VW ile aynı beklentilere uygun başka bir marka araç aldığınızda, en geç bir kaç yıl içinde model adının tarihe karıştırılacağını, model adını aynı bıraksalar bile tamamen farklılaştıracaklarını, bilinçli eskitmeyle aracınızın değerini düşüreceklerini bilirsiniz.
    VW passat, 30 yıldır aynı, sadece makyajlanıp durdu. Yürüdüğü sürece güncel bir model olarak satabilirsiniz. Aynı sürede Renault markasıyla 21 (concorde, manager, optima), laguna 1, laguna 2, laguna 3, latitude, talisman ve hatırlayamadığım başka modeller çıktı. Tertemiz durumda bir latitude'u satabilmeniz için önce tanıtmanız gerekir.

• Bulutali B kullanıcısına yanıt

Hocam yaşadıklarınız can sıkıcı ama siz araç hangi araci alirsanız yanlis anlamayin ama zor mutlu olursunuz. Onu alsam bunu eklesem şu paraya satsam şunla opsiyonlasam

vs vs.

Ne güzel doğuş oto’da yapabileceklerini yapmış.

Keyifle binin geçin diyeceğim ama pek keyifle binebileceginizi düşünemiyorum. Allah başka büyük dert vermesin.

• ddiscoveryy D kullanıcısına yanıt
    Opelin arabaları için arıza ışığı yanmıyorsa arıza ışığına baktırın kesin arızalıdır diyorlar.

• Vastiel kullanıcısına yanıt
    Bahsettiklerim basit ve kolay şeyler ama size zor gelmiş olabilir

Tavanında bulutlanma olan araçtır o. Aynı fiyatı bende aldım

• Troc için önümüzdeki aylarda yeniden kampanya yapilmasi mümkün olur mu acaba?

• aliatabak_ kullanıcısına yanıt
    Kapora atarak opsiyonlanıyor. Ama süre bayiden bayiye değişir. Kimisi 1 hafta da bakiyeyi kapatmanızı ister kimisi de ay sonuna kadar der

• Tayron life 2800 e veriliyorsa Tiguan life 2300 verilmesi lazım ama verirler mi belki stok çok kalırsa

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.