Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ DİKKAT ÖTV ORANLARI GÜNCELLENDİ- FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025 (19076. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: umgaca , umgaca Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 51 Misafir (9 Mobil) - 43 Masaüstü10 Mobil
5 sn
381.725
Cevap
6.379
Favori
66.029.430
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1266 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
6. Sırada  bugün en iyi #2
Giriş
    Ankara cihan oto

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: giga1905

Yönlendirmelerinize ihtiyacım var. Troc için bugün aradığım özelliklerde(elektrikli bagaj ) bir araç buldum ancak aradığım renk değil. Kaparo vermesidim ama sabaha kadar opsiyonlıyorum haber verin dedi.Bir yandanda bu ay elektrikli bagajalı olanların gelmeme durumu var dendi. Bir yandan beklemek istiyorum ama bir yandanda en kötü bu aracı kaçırmak istemiyorum. Diğer alternatif bayilere bakabilmek adına ne kadar be nasıl bekletebilirim bu aracı. Kaparo versem daha uzun süre bana opsiyonlanır mı
    Cumartesi bu hizmet var mı bilmiyorum ama doğuş otoya ulaştığınızda hangi bayide hangi özellikte araç var size bilgi veriyorlar. Tek tek bayi aramak zorunda kalmazsınız. T-Roc kasa değiştireceği için çok yoktur bayilerde.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • giga1905 kullanıcısına yanıt
    50.000 kapora verirseniz opsiyonlarlar. Ben bu şekilde life paket beyaz eski fiyattan ay sonuna kadar opsiyonladım. Bulduğunuz aracın rengi ve fiyatı nedir. Siz hangi renk elektrikli bagajlı arıyorsunuz. Bunları söylerseniz bayiler ile görüştüğümde sizin için de sorabilirim. Bazen kredi çıkmıyor, vazgeçen oluyor vs boşa düşebiliyor. Bir de nerede ikamet ediyorsunuz ? Şehir dışına araç almaya uzak illere gider misiniz ?

• LacWer kullanıcısına yanıt
    Daccia Sandero Stepway popüler ama çok yakıyor diye şikayet edenler var.

Genel diğer benzinlilerden fazla mı yakar?

Örneğin bir toyota corolla benzinliden

Hundai i20den vb fazla mı yakar?

Sandero iyi bir tercih mi kullanan varsa paylaşabilir mi?

• amd1985 kullanıcısına yanıt
    Evet Biraz daha fazla yakar. Şehir içi trafik varsa 10 lt çok rahat yakarsın. Uzun yolda 5 5.5 a düşer. İ20 den fazla yakar hem de perofmansi daha kötüdür. Corolla dan da fazla yakar. Yani şöyle diyeyim diğer araclarin üstüne 1 yada 2 lt fazla yakabilir.

• Bulutali B kullanıcısına yanıt
    Bulduğum araç beyaz/siyah style 2135 tl aradığım araç ise prit gümüş veya indiyum gri. Kaparo vererek uzatabiliyorsam iyi oldu bu bir miktar kaparo bırakabilirim. Sizede zahmet olmazsa sorarsanız memnun olurum il dışı bayi benim için sorun olmaz. Bahane olur gezeriz :)

• deniz_86 kullanıcısına yanıt
    Bir cumartesi gittiğimde sanırım bakabilmişlerdi. Sitedede görülenin haricinde görebiliyorlar mı acaba.

• giga1905 kullanıcısına yanıt
    Beyaz/siyah style elektrikli bagajlı 2.090 a acarlar istanbulda dün vardı. Yine aynı şekilde 2.065 e elektrikli bagajsız beyaz/siyah da vardı. Bugün öğlen aradığımda ikisinin de satıldığını söylediler. Sigorta kasko zorunluluğu da yok dışarıdan yaptırılabilirsiniz demişti. Yine böyle denk gelirse yazarım ama zor gibi

Özelden numaramı paylaştım hocam. Olurda duayrsanız yazmanızı rica edicem

opsiyonlama işi nasıl oluyor acaba ? bir de ne kadar süre ile

• aydancan A kullanıcısına yanıt
    R line ne kadar diolar hocam??

Not: elegance indirimli buysa vay halimize

Golf mü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cafzafer2 C kullanıcısına yanıt
    Troc life hocam

• Bugün ikinci el Tesla Model Y Juniper ilanlarından bazılarını aradım bazılarına mesaj çektim. 2240 ₺ yazan ilanlara son ne olur diyorum 2575₺ diyen oldu , 2500₺ teklif var diyen oldu , ne fırsatçı millet var ya, hadi önceki gibi envanterden almak zor olsa tamam da ne kafa yaşıyorlar anlamadım. Neyse ki akşamki envanterden kırmızı rengini alarak işlemi tamamladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alanis61 -- 5 Eylül 2025; 23:34:2 >
  • masterap M kullanıcısına yanıt

2130 hangi bayiden fiyat aldınız acaba?

• Vanity Fair kullanıcısına yanıt

Yazık olmuş o zaman. 2016-2019 arası 0 km alıp kullanmıştım. O zamanlarda servisleri kaliteliydi. Gönlümde yeri ayrıdır. Sıradanlaşması kötü olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • IntoTheStorm kullanıcısına yanıt
    clıo çok daha kaliteli sanderodan küçük demeseeniz b hatchback içinde en geniş bağaj onda

• H4RuNN H kullanıcısına yanıt
    mavi renkleri kolay kolay satamadıkları için ilk onu söylerler bizede troc için mavi renk güzel demişlerdi ordan biliyorum showroomlara bakın genelde mavi tcross ve troc görürsünüz

• masterap M kullanıcısına yanıt

O da b sınıfı galiba. Fiyat olarak benzer. Volvo biraz daha premium marka tabi.

• alanis61 kullanıcısına yanıt
    Hepsinin elinde patlayacak fırsat varken 2300e çıkarmaları lazım :)

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.