Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ DİKKAT ÖTV ORANLARI GÜNCELLENDİ- FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025 (19064. sayfa)

11 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 74 Misafir (39 Mobil) - 43 Masaüstü42 Mobil
5 sn
381.288
Cevap
6.374
Favori
65.964.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1266 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş
    Bendeki 2020 model dct şanzıman, cvt hakkında bilgim yok

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 2050 ye ioniq 5 alınır mı arkadaşlar. Tesla tipini sevmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • acquiles A kullanıcısına yanıt

qq e-power'larda e-güç arızasını hiç duymamış bayi vardı geçen sene (k.t) çok komikler.

• kerrolab K kullanıcısına yanıt

şu an travel asist olan herhangi bir vw modeli var mı acaba? c ya da d segmentte.

bu arada skoda enyaq, seat ibiza vs bunlardaki yarı otonom sürüş ile vw'deki tamamen aynı mıdır sizce? st hepsi aynı altyapıyı kullanıyor demişti.

• tasshelhoff kullanıcısına yanıt
    Japon devi Toyota bile Supra’da BMW motoru kullanıyor. Madem Japon’lar motor konusunda diğerlerinden 10 yıl ilerde neden BMW motoru kullanıyor. Supra kötü bir araba kötü arabamızda motor konusunda bizden 10 yıl geride olan bir motor mu kullanalım demişler.

• SertyAdams kullanıcısına yanıt

biz 2.875 fiyatlı tayronu konuştuğumuz için 4m'lik fiyat bizi ilgilendirmiyor :D onu böyle özellikleri olmayan araca 4m verecek olan aptallar düşünsün kral

• Araçsızım, alıp 1 2 yıl sonra aracı yükselteceğim.

Şu anki bütçeme göre sıfır daccia sandero 1260 alabiliyorum.

2. El egea cros ya da
    Biraz daha çıkarak 1300 civarı corolla alabilrim. Otomatik hepsi

Bu senaryoya göre hangi araç satarken daha az kayıp yaşatır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amd1985 -- 5 Eylül 2025; 0:43:20 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dj.trust.06 D kullanıcısına yanıt
    Hocam elektrikli 4 çeker teslam vardı. İçten yanmalıyla elektrikli ayrı pazarlar. Türkiye de elektrikli ikinci eli bir tık sıkıntı, hele ki kasa eskimişse elektrli kullanan kitle sürekli güncel kasa fanatizmi var. Her yeni özellikte yada kasada eskisi çöp ilan edlilip piyasası hızlı düşürülüyor

• bilgetürk89 B kullanıcısına yanıt
    Elinize sağlık hocam. Şu sayfada motor tartışmalarından sonra gerçekten görmeyi istediğimiz mesajlardan.

• amd1985 kullanıcısına yanıt
    Ben corolla derim. Uzun vade, daha az sorun yaşama ihtimali vb.

• ka19g K kullanıcısına yanıt

Matrahi 850.000tl asmayanlar icin %75, ust fatura max 1785tl,

Matrahi 850.000-1.100000 arasi %80 dilimde olmasi gerekmiyormu?

• nightblueist kullanıcısına yanıt
    Hayır sizin dediğiniz 1.4 ve üstü için bu araç 1.3 motor

Pardon haklisin o ayrintiyi unutmusum ben. 50 tane yeni duzenleme gelince normal :)

Bu açıdan bakınca fırsat gibi geliyor almak istiyorum ama Ekim Kasım aralık daha 3 ay var yeni fırsatlar çıkar gibide geliyor

Simdi soyle bir durum varki designpack cok tercih edilen bir paket degil ama matrah dilimine dustugu icin talep cok olabilir. Bir kac ay sonrasinin ekonomi durumunu bilemedigimiz icin birsey diyemiyorum. Normalde edecegi fiyat bu bile degilde faizler dusecek diye bu ara talep yogun gibi. En buyuk handikap elektrikli araclara yapilan otv zammi oldu yoksa cok daha fazla indirim olurdu stok eritmek icin.

• kerrolab K kullanıcısına yanıt
    Diğer hepsi tamam da cam tavan olmaması kötü olmuş. Diğer yandan ben cam tavanlısını denedim. Fazla basık olmuş tavan. Eski kasa kodiaq’da böyle bir şey hissetmemiştim. Ben kodiaq gibidir diye bekliyordum

İstanbul bayilerinde şuan rahat bulunuyor ama vw plug in seçenekleri nasıl olacak onu kaçırmakta istemiyorum :) geçen sene 230e burun kıvırdım sonra almadığıma pişman oldum

• IsimsizTurk I kullanıcısına yanıt

Doğru hocam kendi aracımda manuel ile cvt arasında 1.3 sn 0-100 farkı var. Cvt daha yavaş performans ufak bir törpülüyor.

Yakıt tüketimi kullananlar ile karşılaştırmada şehiriçi cvt daha çok yakıyor manuele göre fark 1-2lt yi buluyor ama şehirlerarası 100 kmh cc açık vs iki araç benzer düz yollarda nerdeyse aynı tüketimi yakılıyor.

2.30E farkli sinifta bir arac onla kiyas yaparsaniz mutsuz eder. Eger parayi iyi degerlendirdiyseniz(euro altin vb) gecen seneye yakin fiyatlarla 2.elde sifira yakin bir arac denk getirebilirsiniz. Plug-in tarafinda otv gorece hala dusuk ama firmalar benzinli araclari satmak icin digerlerinde cok fiyat dusmuyorlar. Bekle gor politikasinda paranizi degerlendirebilecekseniz bekleyebilirsiniz.

• bayi fiyatı 2.455 tl olan ancak hiçbir bayide bulunmayan enyaq'tan ne hikmetse 2 tane birden şu galeride var ve 2825 tl yazmışlar. araç başı 300 bin tl minimum para kazanıyorlar

SIFIR ARAÇ   DİKKAT ÖTV ORANLARI  GÜNCELLENDİ- FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.