Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ DİKKAT ÖTV ORANLARI GÜNCELLENDİ- FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025 (19061. sayfa)

5 sn
381.480
Cevap
6.379
Favori
65.990.816
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1266 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
3. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş
  • Kia ev3 uzun menzil 2100. Fiyat ıyımı ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • x (formerly twitter)
    Isoroku Yamomoto (@IYamomoto) on X
    https://x.com/iyamomoto/status/1963655237924753630?s=46

O kadar haklı ki

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• texmo kullanıcısına yanıt

Elegance donanım bomboş hocam, otomatik kararan dikiz aynası bile yok. Ayrıca iç mekan plastik kalitesi üst donanımlara göre kötü, incelemeler hep GT-Line paketle yapıldığı için övülüyor ancak Elegance donanımla bambaşka araçlar. Aracı incelemeden, içine oturmadan karar vermemenizi öneriyorum. ÖTV zammından sonra fiyat 2 milyon üzerine zıplayınca satılmaz oldu, burnundan kıl aldırmayan KIA araca bu ay kampanya yapmak zorunda kaldı.

İnceleyip içinize sindiyse fiyat iyi gibi duruyor, KIA bayileri genelde liste fiyatından çok düşmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zvjezdan -- 4 Eylül 2025; 21:9:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulkede agustos ayinda satan her 10 aractan 1’i model y oldugu icin bir silkelendi oteki markalar. Essek gibi indirim yapacaklar yoksa model y’nin onunu kesemezler. 2300’e uzaktan koltuk sogutmasi acilan, uzaktan kameralarla etrafi goruntulenen dunyanin en cok satan araci alinabilirken indirimden baska sanslari yok.

• Qashqai icin %75 otv diliminde diye reklam yapiliyor ama aracin kampanyali fiyati 1899tl %80otv dilimine denk geliyor.

Elegance long range i 2030 a

Prestige standart range i 2170 e veriyorlar.

Ev6 Elegance standart range 2485

• seneskilic kullanıcısına yanıt
    Kotu marka yonetimi ve servisler yuzunden dile dustu. Adam akilli is yapan servisi var mi ben bilmiyorum.
    Her ulkenin dinamigi farkli. Burada boya hassasiyeti varsa siyah tavan arac getirmeyeceksin mesela. Madem getiriyorsun sorun cikinca adam secmeyeceksin. Kimine 100 bin deger kaybi kimine kullanici hatasi demeyeceksin.
    Motor problemse dersin servis bakimli araclara 10 yil bilmem kac bin km motor garantisi. Yoksa sesi performansi yakiti falan iyi motor. Ben servislerin bu motora uygun yag kullandigindan bile emin degilim.
    1.2 hybrid’lerde zincir oldugunun reklamini bile yapamadilar yeterince.
    Marka musterisi de tedirgin. Bir tek kendi araci problemli saniyor. Her markada var ama kriz yonetimi diye de bir sey var.

• auto_man A kullanıcısına yanıt
    Pardon elegance 2010 mus ,ınallar

• İki çocuklu aile için qashqai konusunda yorumunuz ne olur? X1 bakıyordum fakat fiyatları gereksiz pahalandığı için almaya değer bulmuyorum.

Bende fiyatları inalların fırsat araçları sitesinden yazdım

2010 a bırakıyorlarsa iyimiş.

• auto_man A kullanıcısına yanıt
    770.km menzil ,gercekse ,tercıh edilebilir

• Zvjezdan kullanıcısına yanıt

Nasıl yani, Elegance ve Prestige'de kullanılan iç mekan malzemenin kalitesi farklı mı?

• trexin T kullanıcısına yanıt
    Sorun çıktığında servise gittiğinizde "daha önce duymadık size denk gelmiş" ifadesini duymadığım bir marka olmadi. Hep bir inkar, 3 maymun olur.
    Turkiye ye Özel bir yaklaşım bu. Al birini vur ötekine..premium dahil..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 4 Eylül 2025; 21:49:9 >
  • goku2 kullanıcısına yanıt

Ek olarak en az 5 yil binecek aile icin kronik bir sorunu var mıdır? [1.3 Benzinli Mild hibrit]. Ayrıca design pack pakette ön torpidonun kapi yan kaplamalarinin kumaş olduğunu gördüm. Bu kumaş güneş ve leke gibi durumlarda deformasyon olmasi daha kolay gibi geldi. Değerli düşüncelerinizi bekliyorum

• nihilist76 kullanıcısına yanıt

Tamamı değil tabii ki ama yer yer farklı. Örneğin birinde ön göğüs bölgesi plastik iken prestige ve gt-line'da aynı bölgede kumaş kaplama mevcut hocam.

• Almayın yeni kasa gelecek diyen süper öngörü sahibi arkadaşlar,
    Doğuş T-roc'a zam yapmış yine

• senneanlarsindumbelek kullanıcısına yanıt
    Bu paralara , yada ufak bi eklemeye yeni kasa alınır artık.

• pendik05 kullanıcısına yanıt
    Yakıt sarfiyatı nasıl acaba ortalamada. Kağıt üstünde 6.2 diye yazmışlar ama 8-9 karı bulur mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • senneanlarsindumbelek kullanıcısına yanıt
    Doğuş’ta liste fiyatının zamlanması bir anlam ifade etmiyor. Liste fiyatının çok altında araba satmaları ile bilinirler.

• dj.trust.06 D kullanıcısına yanıt
    İlk 4-5 bin km Bliraz fazla yakıyor sonra uzun yol 5 civarı şehir içi 7 civarı yakıyor

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.