benim gidip konuştuğum bayii adiliği bir adım yukarı taşıdı. "Sadece araç takası verenlere satacağız, sizin aracınızın fiyatını da biz belirleyeceğiz" dedi...yorumsuz... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keus35 -- 4 Eylül 2025; 23:20:32 > |
SIFIR ARAÇ DİKKAT ÖTV ORANLARI GÜNCELLENDİ- FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025 (19063. sayfa)

-
-
1900 e Design QQ varken, Sportage Tucson 2.2 iken Troc 2.5 deseler almam olur biter zorla mı?
Tayron u 2.8 e inmişler işte onu alırım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Farkli dunyalardan bakiyoruz, bana cok ters arabanin sorunlu oldugunu bile bile satin almak.
Ayrica hybridin 5.5 yaktigi yerde turbolu benzinli 6.5 yakmaz tabiki. Hatta normal sartlarda sehirici hicbir hibrid 5.5-6 yakmaz
İstanbul sehirici hicbir turbo benzinli arac 8-9 litreden az yakmaz. İmkansiz .
Ayni sartlardatam hibrid bir arac 4-5 arasi yakarsa yakar,mevsimine gore 3-4litre de olabilir.
Ya sizin hibrid arizali imis, ya golfunuz mucizeler gerceklestiriyor yada sehirici dediginiz ardahan filan
Abarttiginiz kadar da bagirmiyor o hybrid araclar surmesem dediginize inanacagim.
Siz surekli ani hizlanmalar yapiyorsaniz arabanin guc uretmek için baska caresi yok, normal hizlanirsaniz zaten bagirmayacaktir.
Ayrica biraz aciklarmisiniz neyi geri durumda japonlarin?
Soyle bakiyorumda
butun fransiz ve alman b-c segmentleri 6 havayastigi ile satiliyor, clio 4 havayastikli mesela,
neredeyse tamaminda seviye 2 otonom surus standart degil,
hadi onu geçtim acc bile standart degil,
koltuk ısıtma direksiyon isitma filan hala luks paketlerde mevcut,
hala normal el freni ile satilan alman fransiz b segmenti araclar mevcut,
motor sanziman desen yillardir kullandiklari motorlari sanzimanlari kullaniyorlar,
hala sanziman kullanmalarini filan zaten geçiyorum motor teknolojisi olarak japonlardan en az 10 sene geriler ,
daha tam hybrid sorunsuz arac yapamiyorlar, mild hibridleri alternator vb gibi sorunlarla bogusuyor,standart garantileri kisa
Neleri iyi yani? Sirf 2 metre yalitim köpüğü fazla kullaniyorlar diye,sekilleri janjanli, icleri ankara pavyonu misali ledlerle suslu diye, motorlarinda aslinda hormonlu hava pompasi olan turbo var diye mi ileriler?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 5 Eylül 2025; 0:0:14 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
2.8 değil 2875
acc var ama yarı otonom sürüş yok, cam tavan yok, anahtarsız giriş yok, elektrikli koltuk yok, daha bir çok şey yok.
değer mi bilemedim. phev olan aynı fiyata dolu şekilde gelebilir.
-
-
Lemi bey'i arayın, mersinli arkadaş yönlendirdi deyin size her türlü yardımcı olur. Böyle terbiyesizlikler yapmaz.
-
G20 2.5 m a az km filo olmayan arac bulunabilir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bakıyorum 2.6 dan aşağı yok benim maks rakamım bu 2.5
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
E bu fiyatlar geçen ayda böyleydi..
Honda Toyota ,yetkili.servis bakım , kafada sıfır sıkıntı , 40 senelik olanların bile 2.eli var .PSA ucuz araba alanların durumu ortada ,maliyet kaygılarıyla c sınıf efsane golf e 3 silindir 1.0 motor ile satmaya calısmak ..
Daha sık arastırın, galericiler den cııkabilir
Vay be
İhtiyaçtan kısıp vazgeçeceğim ya mide bulandırıyor böyle şeyler
İstanbul e5 trafiği Cevizlibağ-Büyükçekmece yönü ;
Tiguan 1.5 23km ort. 8.5L 17-18km ort 9L
Grandland 1.2 puretech 23km ort hız ile 8 litre, 17-18 km hız ile 9.5L
QQ 1.3 23km ort 8.5 , 17-18 km 10L, 4x4 ile 11.5L
Tiggo 7 aynı ortalama ile 11-12L
Clio 1.0 7.5-8L civarı
Sakin kullanım ile deneyimlediğim veriler.
-
Biraz daha iniyorlar.
elegance’ye gore; elektrikli hafizali masajli sogutmali koltuklari yok, cam tavan yok, elektrikli bagaj yok, anahtarsiz giris yok, diger seyler tiri viri. butun diger guvenlik ve konfor donanimlari var, arka cam perdesine kadar.
Elegance ve r line’da dahi yari otonom yani travel asist yok, kablosuz sarj yok, bunlar buyuk ekran opsiyonu ile aliniyor 200–300 arasiydi en son bunlarin hepsi. Daha ilginci 360 kamera da hic birinde yok, tr ye hic gelmemis bu opsiyonlu arac.
2800 (daha asagi da bulunabilir) life - 3400 civari elegance, fark 600 bine deger mi, duruma gore degisir, life’a bir elektrikli bagaj taktirilip binilebilir.
phev fiyatlari asil nasil olacak konu bu aslinda. 3400 altina elegance 204 phev verebilirler, fiyat degismeyebilir demisti st, phev %75’e girdigi icin.
-
%40 hafif Clio nun yakıt tüketimi cok kotu ,1.0 motorlar verimsiz , atmosferik japon lar daha az yakar ,agırlıkları 1 tık fazla olmasına ragmen
2. El D sınıfı araç bakıyorsam özellikle filo aracı bakardım
Aynı fiyata yada +100 e kadar seçenekler varken tercih edilir mi bilemedim.
bayi indirimine bağlı nekadar indiriyor listeden onada bağlı
4m luk D suv da 360 kamera yok. Bu paralara değil phev zhev getirseler boş. Santa Fe - Sorento yanında Tayron çöp oğlu çöp.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X