Arkadaşlar Austral 160 HP Techno paket Sedef beyaz araç için bayi ile anlaşarak araç arayışımı sonlandırıyorum. Hepinizin gönlüne göre araç bulması dileğiyle.. |
SIFIR ARAÇ DİKKAT ÖTV ORANLARI GÜNCELLENDİ- FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025 (19033. sayfa)

-
-
valla biraz düşse fiyatları alacaksın yazılım + güçlü turbo + egzoz ile rahat 300hp üzerine çıkarsın.
Kasanın yol tutuşu da iyi...
225 hp alıp modifiye etmek...
-
yazılımla kısıtlıyorlar kısıtı kaldırırsanız + yazılım ile rahat 300 görür o araba
-
1950-2000 bandındaydı geçen hafta.
-
bence e segment ayarında motor 1.6 litre hacimde 225 hp vermek her babayiğidin harcı değil
-
2016 da birebir aynısı oldu çok markada.
Paranin tamamı ödendi, gece ÖTV arttı, sabah kesilen faturalar yeni ÖTV olduğu için fark ödedi tüketici ler.. Vw, Psa, Nissan benim bizzat kendim ve tanıdık ile tecrübe ettiklerim. Bir çok sipariş edildi tüketici farkı ödemek istemediği için, paralar iade edildi.
Ben iade etmedim, farkın bir kısmını satıcı karşılayalım dedi, özel siparişti zaten kabul ettim. Etmeseydim para iadesi alacaktım..
Yani durum 2016 ile birebir aynı.. Nedense o zaman Ticaret bakanlığı duymadım görmedim bilmiyorum dedi ve konu kapandı..
Dava acanlar oldu hatta sizin "mevzuat"olarak kaynak verdiğiniz sekilde Ama hepsi" soğuk su "kazanabildi..
Kanun varsa, eşit işlemiyor, kanun yoksa tartışacak bir şey kalmıyor zaten..
Bu konuda da Mevzu tamamen Tesla nin tavrına kalır.. Bir şekilde ben bu parayı çıkartırım nasıl olsa, papaz olmayalım devletle deyip ödeyebilir ya da ödemez Ama o durumda ticari olarak devam etmesi zorlaşır tabi devlet gerçekten "ödeyeceksin" derse.
Bana kalırsa, devlet "ödeyeceksin" demeyecek ya da "sen bunları öde, benim sözüm yerde kalmasın, sonra hallederiz aramızda" diyebilir.
Konu zaten artık gündem olmuyor unutulur gider bir süre sonra.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Görücez artık son gelişmeleri haber ederim sohbet için teşekkür ederim 😎😎
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Rica ederim. Hayırlısı olsun umarım bir ilk olur ve bu sefer tüketici kazanir :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fiyat yazmadan böyle mesajlar çok ilgincime gidiyor, hayırlı olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar sessiz sessiz bir süredir formu takip ediyorum ve paylaşmak istedim
Biz de bugün tcross arabamızı bayiden teslim aldık
Evde 4 yetişkin 20 yaşında kızım oğlum eşim ve bana tek araç yetmeyince eşim de arabasıyla fazla bir bağ kurunca evde 2. Bir araba ihtiyacı doğdu elektrikli olsun hbrit olsun 2. El olsun trafikte pişelim derken onun o su bunun busu derken hiç aklımızda olmayan ama bayide görünce bu olsun dediğimiz t cross varmış nasipte
Burda mesajlarda bu işin piri olmuş kişilerin yanında benimki çok romantik bir mesaj olabilir ama cinsiyet farkı burda devreye giriyor belki de kadın olarak baktığımız bayon, i20, jazz crostar, clio, juke ama en çok corsa araçlarda hep teşekkür edip çıktık sonra volkswagen bayinin önünden geçerken bu marka hiç bakmadık hadi bi girelim dedik ve tcross a oturunca tamam bu dedim anlık oluyormuş ya da belki de yorulduk bakarken :))
Allah herkese işte bu diyeceği gönlündeki arabayı nasip etsin inşallah arabayı aldık ama ben bu forumu bırakmam okumaya devam bazen burdan okuyup öğrendiğim bişeyi eşime söylüyorum nerden öğreniyorsun bunları diyor çok şey öğrendim sizlerden sevgiler herkese
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Honda jazz ic hacim olarak corolla crosstan daha genistir.ozellikle arka diz mesafesi acisindan, Kucuk arac demissiniz icine binmediginizi dusunuyorum sizi sasirtacaktir.
Daha yeni 700 km yaptim ortalama hiz 70 km, tuketim 4.4 yani uzun yolda diger benzinli araclardan cok farkli değil, cok da kafa utuleyen bir arac degil surekli tapagaz gitmezseniz. 100-120 arasi hizlarda siradan bir turbolu aractan farki yok ses acisindan.
Cok rahat ve surucusunu yormayan bir arac.
Jazz crosstar inceleme fırsatım olmuştu. Sehir içi kullanım için ideal hibrit olması yakın tüketimine etkisi büyük. Aracın içi geniş güvenlik donanımları ve donanımı yeterli seviyede bagaj hacmi küçük diyebilirim eksi olarak kullanan bir çok arkadaş var forumda onlar daha detaylı bilgilendirebilir @tasshelhoff
Eğer mekanik-motor kısmından bağımsız tasarım odaklı gezdiyseniz Peugeot ve Ds markaları sizi çekerdi..
Özellikle yeni 3008'ler T-cross'tan segment olarak yukardalar ama kesinlikle bambaşka bir tasarımı var.
DS7 ve DS4 seçenekleri de bambaşka tabi...
Bir de Akdeniz'in yalnız kraliçesi Alfa Romeo var. Özellikle Tonale'ler şu an en tasarımsal ve f/p araçlar.
-
Şimdi sizin mesajı okuyunca ben de yazmamışım fiyatı
Life paketi 1672 ye alındı boya farkı vardı
Artı bir yıl garanti uzatma film cam seramik boya ön kaput ppf ile 1.759 oldu
2 milyona tiguan olur mu
Tiguanda çalışma var life alt dilime düşürülebilir. 2.3 Civarına alınacak gibi duruyor.
Bilgi için teşekkürler. Yakın zamanda bi test sürüşü ayarlayım o zaman. Aracı bizim sokakta sadece dıştan görmüştüm.
Hocam alternatif olarak vw t coss modeline de bakabilirsiniz.
taigo hangi paket style mi?
İyı niyetli öder ama , mahkeme asaması olursa , ki olay ona gıdıyor ,bekler .konu odeme tamamı alınan aracın fatura ve vergilerinin aynı gun yatırılması ,bakın fatura kesmesi bile bir seyleri degistirmiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi texmo -- 2 Eylül 2025; 15:41:54 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X