< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
SIFIR ARAÇ DİKKAT ÖTV ORANLARI GÜNCELLENDİ- FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025 (19024. sayfa)

1266 oy
Öne Çıkar

4. Sırada
bugün en iyi #2
Giriş
-
Bu piyasada 1.899'a designpack qashqai çok güzel rakam. Eğer bu aya stok sayısı sağlam girdilerse çok satarlar, rekora bile oynayabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ev sürmek için planlı olmak lazım. Uzun yolda rota hesabı yapıp nerde nezaman mola vereceğinizi belirlemeniz lazım. Bunu yaparsanız hiç sorun yaşamaSınız. Aksi durumda stres yorar adamı. Bugune kadar ne şarj sırası bekledim nede. Sorun yasadım.
Uzun yol hariç evde şarj ediyorum.218 beygir araçla bedavaya geziyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Cupra terramar beyaz vz line 3.208 alındı.
İşte bu da bir polemik yaratmak için bahane, vag grubu dsg arızasının da olabileceğini herkes biliyor :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Nissan qq designpack 1.900 fiyat çok iyi bu fiyata en çok satan c su olabilir Eylül ayında. Bu arada nissan juke Eylül ayı fiyat bilgisi var mıdır liste fiyatından indirim yapıyorlar mı ?
Bu araç da mild hybrid diye mi geçiyor? Bu mild hybrid lerden çekiniyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Sipariş almaya başlamışlar mı? Bilginiz var mı?quote:
Orijinalden alıntı: pendik05
Nissan qq designpack modeli %75 lik ÖTV ye düşürmüş 1.9 dan veriyor c suv için değerlendirilebilir
Keşke şu indirim skypack yada n-connecta için de olsaydı.
Hem cam tavan hem de 19 jant epey önemli.
17 jant epey küçük duruyor.
Skypack'e göre Designpack'te aşağıdaki donamımlar eksik.
• Ön sensör
• Cam tavan
• İki kademeli kol dayama(diğer ön kol dayama)
• Arka askılar
• Bagaj bölmesi
• Çok renkli ambiyans aydınlatma
• Hareketli Obje Sensörü
• 360 Çevre Görüş Kamerası
• Akıllı Şerit Takip Asistanı
• Akıllı Hız Sabitleme Sistemi (ICC)
• Siyah - Parçalı Deri Monoform Koltuklar
• 19" Elmas Kesim Alaşım AERO Jantlar(Diğeri 17)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Şu ortamda iyi satış rakamlarına ulaşır sanırım
-
Ön cama koyulan araba güneşliğinden gerçekten memnun olan var mı? Varsa link verebilir mi?
-
-
Arkadaşlar merhaba.Dacia sandero stepway 1.0 expression sıfır 1.265 fiyat verdi bayi. Nasıl fiyat sizce
1.0 Kamiq premium'un 1.850 olduğu yerde qq bedava. Bir haftada bitirir bizim millet. Alana hayırlı olsun.
2023 yılında kaputta ppf olan aracımı vavacars değerledi anlaştık falat söktür gel dedi. Söktürdüm geldim aldılar. Aynı aracı otoplus dı yanlış hatırlamıyosam götürdüm yine değerlediler.
Geçen hafta 1220 ye anlaştım. Kampanya bittiyse bilmiyorum
Güzel arac ancak dolusunun fiyat 1.5 k ya ulaştı bu daha pahalı olur. Rekabetçi olmaktan uzaklasti. Bu fiyata seçenek çok.
Clio ihracat performansı yüksek olduğu için Türkiye adına çok önemli bir model. Umarım üretimi Türkiye'den almazlar...
hayırlı olsun hocam Allah utandırmasın kazasız belasız sürüşler. supreme paket almıştık bizde haziranda vzline almayışımızın sebebi deri koltuk olup k.sogutma olmaması idi. deri koltuk soğutmasız sıkıntı cok cektık iyi sürüşler
-
Canınız sağolsun :) en iyi araba anahtarı sende olan araba gerisi yalan
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X