< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SIFIR ARAÇ DİKKAT ÖTV ORANLARI GÜNCELLENDİ- FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025 (18678. sayfa)

-
-
Çok romantik eminim öyle olur :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
B suv sınıfında bu şartları sağlayan araç olur mu
Bagajda piller var o yuzden ufak,
tam hibrid ve jazzdan daha uzun olan c segment leonun mesela ayni sebepten 280 litremi ne bagaji.
bu baglamda tam hibrid b segment 4m lik arac icin 300 litre iyi bile sayilir yani.
Ayrica magic seats ile size alternatif cozumler de sunuyor.
Otomatik Kararan ayna b segmentinde kac aracta var?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 24 Temmuz 2025; 22:3:28 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2.ellerde fırsat araç varsa kaçırmayın derim faiz indirimi de geldi dövizde hareketlenmeler olabilir.
-
Yüksek ihtimalle Temmuz stoğunu dışarıya satmayıp, liste fiyatlarına indirim yansıtmayacaklar. Umarım şaşırtırlar da insanlar faydalanır.
-
Ne kadar idi daha önce
• Renault Clio – Icon donanımda bulunabiliyor.
• Peugeot 208 – GT donanımda otomatik kararan ayna var.
• Toyota Yaris – Dream X-Pack ve üstü donanımlarda genelde olur.
• Hyundai i20 – Elite Plus gibi en üst paketlerde bulunabiliyor.
• Kia Rio – Türkiye’de artık satılmıyor ama son versiyonlarında Prestige donanımda vardı.
• Volkswagen Polo – Style ve R-Line gibi üst paketlerde kararan ayna opsiyonu var.
• Seat Ibiza – FR veya Xcellence donanımlarında yer alıyor.
• Skoda Fabia – Style gibi yüksek donanımlarda olabilir.
Chatgpt’ye sordum.
Sene olmuş 2025. Otomatik kararan dikiz aynası niye yok diye sormanız gerekiyor. Kaç tanesinde var sanki demeniz değil.
1625 ten düştü, 45 bin düşmüş yani.
-
Ben zaten araç ihtiyacı olanlar (İlk kez alacaklar, model değişikliği için mevcut aracini satanlar ve fırsat kollayanlar) icin dedim hocam. Yoksa sırf fiyat artacak, alıp satarım diye düşünenler için hiç bir halukarfa ihtiyaç fazlası araç almak
mantikli değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
evet algı değişikliği fiyat algısı.. insanlar beklentisi farklılaşınca hücüm edip stok bitirecekler.. yüzde 80 ve 90 sınırında olan araçlarda 250 bin tl fiyat farkı olacak.. bu enflasyon oranında cok sürmeden 2026 başında hepsi 90 girer mi diye konuşuyor oluruz.
bugun sarı sitede vergisi artar araçlar x1 3 serisi yüzde 10 artış oldu bile..
-
2 milyon bandında suvlardan boş paketler yerine (tucson, qq) t-roc style tercih edeceğim sanırım. Geçen aylardaki kampanyayı düşünüp üzülsem de başka seçenek oluşturamadım.
olabilir varmış demek teşekkür ederim bilgilendirme için yada teşekkürler chatgpt diyelim.
aynanın altındaki düğmeyle sorunu çözebiliyorsunuz kendliğinden kararması o kadar da matah bir donanım değil bana kalırsa.
daha hayati donanımları sorgulamak lazım.
sene olmuş 2025 hala diz havayastığı, merkezi havayastığı ve arka yan havayastıkları olmayan b segment araçların olması asıl sorgulanması gereken şey bence
hatta clioda perde havayastığı bile yok. ama kararan aynası var evet çok donanımlıymış
veya gene sene 2025 hala acc si , şerit takip ve ortalama özelliği olmayan b segment araçlar satılıyor.
hayırlı günler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 24 Temmuz 2025; 22:38:18 > -
Merakla fabia yı bekliyorum bakalım yarın yansıtacaklar mı yada cukka mı yapacaklar
0 alamıyoruz 22-23 model CHR hibrit’e 1.6 milyon verilir mi?
Tucson, Qashqai, Tiguan, Sportage gibi suvların dönüş çapı en iyi olanı hangisi? Nerden öğrenebilirim bunları? Hepsinin yazmıyor
Jazz cok cirkin araba. Ikinci eli zayıf. Ederi 1.2 milyon ustu etmez. Bisiklet lastiği takmışlar araba diye satiyorlar. Zaten artık honda turkiyede tutulan bir marka olmaktan çok uzak
Maalesef omurgasızız, adam değiliz büyük çoğunlukla, adam olsak bu durumda olmazdık...
Ümidim yok ama reçete çok açık ve tam olarak yazdığım gibi.
-
şuan en uygun ticari araçlar hangileri? rifter, combo doblo s
-
Kaçtı fiyatlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X