Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ DİKKAT ÖTV ORANLARI GÜNCELLENDİ- FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025 (18674. sayfa)

5 sn
375.072
Cevap
6.305
Favori
64.907.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1251 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş

Haklısın hocam. Haklıyız. Ancak , firma kaçak dövüşüyor. Ben zaten indirim yapmıştım, bununla oynama hakkım var ve oynadım. Sonucunda da bu oldu diyor. Denetleyen soran bi kurum yapı olmadığı için de maalesef istedikleri gibi at koşturuyorlar.

• masterap M kullanıcısına yanıt

volvo ex 40 liste fiyatı 4.375.000 TL yazıyor, bayiler 3.800.000 'e bile satsa satış fiyatına 1.000.000 TL zam yemiş oldu.

4 ay önce 2.441.000 'e aldığım araba nereye geldi, nasıl bir ülkede yaşıyoruz inanılmaz.

• sneakersnack kullanıcısına yanıt
    Hak olan (haliyle yasal olarak şikayet konusu) bir durum yok malesef.. Satici istediği fiyata ürünu satabilir.
    Dün verdiği iskonto yu bugün vermiyorum diyebilir pekala.. Serbest Ticaret ekonomisi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Ben de öyle anladım. Tahminim bugün envanterdeki araçlar 2175 TL'den pahalı olacaktır. Büyük ihtimalle TOGG T10x de 22 aydır yapamadığı baz fiyatını zamlayacaktır.

• utku84 U kullanıcısına yanıt

EX40 değil 3.800, bence 3.000 bile etmeyecek araba. Kime satmayı düşünüyorlar anlamıyorum.

• GoodBoys kullanıcısına yanıt
    Araç hatasızsa ucuza vermişsiniz zaten

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • acquiles A kullanıcısına yanıt
    Biz de biliyoruz serbest ticareti, herkes biliyor, bir şey yazmış olmak için yazmayın ya lütfen. Adam fiyatı anlaşmış kapora vermiş öylesine fiyat sormamis. Evet yasal bir dayanak yok ama sosyal medyada rezil edebilir, cimere şikayet edip firmanin canını sıkabilir her şeyi yapabilir. Ayrıca ben olsam kesinlikle almazdim da arabayı. Adam Otv indirimini bahane ederek 1 günde zam yapıyor. Son zamanlarda yazılan cezalardan haberiniz yok sanırım. Koskoca bayi kaç kişiden kapora almış da böyle çiğ bir yola gidiyor. Sizler yasal dayanak yok diyerek insanların itiraz etme veya bu düzene karşı çıkma potansiyelini torpulemeyin. En kötü bayi ismini versin bizler de o bayiye ugramayalim. Ya zaten sen Nissansin satış adedin belli durumun belli marka değerini niye kucultuyorsun.

• 1551’den life taigo alindi. Refleks gumus. Emegi katkisi olan herkese tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun

@Amidamaru01

Juke alma hocam git Taigo al hem de gümüş renklisini 1551 e almış arkadaş, hafta başında 1595-1610 gibi fiyatlar dolaşıyordu forumda. Vw indirimi aynen yansıtmış sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sneakersnack -- 24 Temmuz 2025; 17:6:28 >
  • Tesla temmuz ayındaki listelemeleri iptal etmiş. Ne zaman başlayacağı ilerde açıklanacakmış.

Taigo DSG Life liste fiyatı 2097.

1600 e varsa kaçırmamak lazım neredeyse 500k indirim.

• tech.pro kullanıcısına yanıt
    1.6 fazla yukarıda arkadaş 1590a almıştı vergi indirilmeden önce 1550 ve aşagısı olması lazım

• Ya zaten yazmış ya 1551 e aldım diye :) 2 ay önce opak rengi kampanyalı 1480 e aldim, metalik 1515 ti. Şimdi 1550 ise kesinlikle alınır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sneakersnack -- 24 Temmuz 2025; 17:9:28 >
  • Hazan kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hem de geçmiş olsun bu fiyata b sınıvı araba bir de Meksika üretimi….. asla listemde olmazdı

• Şöyle ağız tadıyla bir araba almak haram bu memlekette

• bps B kullanıcısına yanıt
    Yani?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Rezil etmek yasal bir yaptırım değil. O kısım sizin bileceğiniz icin. Ben yasal kısımdan bahsettim. Cimer bu şikayeti kala almaz bilginiz olsun, gaza gelmeye ve getirmeye gerek yok..

Şikayet etmek ve gerçekten TEPKİ verilmek isteniyorsa bugünden yezi Yok tum arac alımlarınızi HAYATİ DEĞILSE durdurun..

3 ay kimse otomobil almasın bakın neler oluyor..

İnsanlar burda beylik laflar ediyor, sonra 1830 olunca pc başında tesla kovalıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 24 Temmuz 2025; 17:12:47 >
  • O araba etmez bu araba kötü diyenler aynı paraya daha iyi araba da onerirlerse forum amacına ulaşır sanki.

• Hazan kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. T cross ne kadardı ? Bilginiz var mı?

• Methotrexate kullanıcısına yanıt

Emin olun zam yapar, Toyota haftalık zam yapan firma, ötv muafiyet mevzusu dengesini iyice bozdu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.