< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 22 Temmuz 2025; 21:34:31 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
SIFIR ARAÇ DİKKAT ÖTV ORANLARI GÜNCELLENDİ- FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025 (18641. sayfa)

-
-
Alıntı yaptığınız yazıda 230 eleştirisi yoktu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Accord arkadaşımda var koltuklar deri ve soğutma yoktu
Tüm paketlerde böylemi bilmiyorum ama böyleyse basit görünse bile benim için direkt eleme sebebi
Bu arada Accord değil örneğin c200 all terrain mesela o da öyle , deri ve soğutmasız
Yılın 3 ayı çileye dönüşebilir
Kullandığım superb de soğutma var ama yazın tam limitlerde , bir tık az serinletse terlersin , soğutma olmadığını düşünemiyorum , insignia da soğutma daha başarılıydı
Hoş bu seviyelerde soğutma daha çok terletmeme için , ısıtma kadar verimli değil , E / 5 / A6 da soğutma ne derece de bilmiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werneke -- 22 Temmuz 2025; 21:51:52 >
Daha iyi takip etmelisiniz
Arkadaş daha önceki mesajlarında 230’u eleştirmişti zaten
Şimdi ise phev alınca anladık derken 230’u kast ediyor olmalı , isterseniz kendisine sorun
Koltuk ısıtma gerçekten kışın önem arz ediyor, neyse de, koltuk soğutma ise çok spesifik/kişisel bir ihtiyaç hocam. Premium segmentte dolu paketlerde bile opsiyonsuz olarak geldiğini epeydir görmedim, özel siparişle ekleniyor çoğu markada. O bakımdan tercihe kalmış bir kriter.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Özellikle aramam ama koltuk deriyse yazın zor , bugün İstanbul 42 oldu
Global firmalarin manevra kabiliyeti bizimki gibi kanunlari/kurallari hiper degisken/keyfi pazarlarla uyumlu degil. Bence de yapilmali ama ozellikle 45 gunluk sure zorlayici olabilir. Sizin yorumlarinizi akilci bulurum genelde ama ilk iki satir size hic yakismayacak kadar sığ olmus.
Bildiğim kadarıyla octavia elit de ön park sensörü yok bunu geçtim geri görüş kamerası da yok . Birde d ye göz kırpan c sınıfı demiyorlar mı . İki milyon vereceksin geri görüş kamerası olmayacak. Bu gerçekten rezil bir durum bence
-
Henüz ikinci el olarak öyle bir ayrım yok maalesef.
Arkadaşlar merhaba sizce 1.6m a 1.3 tce 2025 touch paket megane mı (ekstra yok) yoksa 1.4m TL ye 2025 İbiza FR mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruddervator -- 22 Temmuz 2025; 23:23:7 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Skoda yakında boş paketlerde direkyonu da koymayacak opsiyon olarak sunacak…quote:
Orijinalden alıntı: SORMA_NEDENBildiğim kadarıyla octavia elit de ön park sensörü yok bunu geçtim geri görüş kamerası da yok . Birde d ye göz kırpan c sınıfı demiyorlar mı . İki milyon vereceksin geri görüş kamerası olmayacak. Bu gerçekten rezil bir durum bence
İbiza 1.4 nakit fiyatı mı kredi var mı hocam
Nakit hocam sıfır değil ibiza 8.000 km de
Sonradan takılan yapılan bu tür işlerden hiç hayır görmedim. Orijinali gibi olmuyor ve işçilik çoğunlukla berbat seviyede.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
nissan qq giriş paket 1900 falan mı?
-
Hocam bende yeni octavia elite aldım. Araç çok boş değil. Motoru iyi. Bu fiyata teklif aldıysanız gayet iyi.
Evet
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
c200 at havalandirmali mevcut sahibinden'de. koltuk sogutma diye birsey yok zaten havalandirma o icerdeki hava ne kadar serinse o kadar ise yarar
-
bunlarin arasinda en mantiklisi 0 golf,116 bg egeanin 95 i gibi degil yeterli geliyor ikinci elde de Golf malum ulkemizde en hizli satilan araclardan biri.quote:
Orijinalden alıntı: DntRx
Arkadaşlar bana akıl verin artık bi yerde durmak istiyorum.
Mevcut aracım Egea 1.4 Urban plus. Satıp üstüne koyacağım. Bütçem 2 milyon. Senede 15-20 bin km şehir içi ve dışı karışık yol yapıyorum. Evde elektrik ile şarj imkanım olmadığı için elektrikli bakamıyorum. Suvlarada çok sıcak bakmıyorum esasında. Yere yakın sedan araçları nedense daha çok seviyorum ama yinede önerilerinize açığım.
Ben şöyle bir iki alternatif buldum.
1) Megane 1.3 Icon 1740 dediler. Bir iki opsiyon ekleyip 1800e alabilirim. Herşeyi ile güzel ama araç artık çok eskidi. 2016dan beri satiliyor.
2) Octavia 1.5 mhev Elite: 1940 bandına veriyormuş bayiler
3) Golf 1.5 116bg Life: 1900 bandına bunuda veriyormuş bayiler. Ama artık beygir gücü yüksek bir araba istiyorum 150lik olsaydi yine düşünürdüm ama, 95lik egea yordu artık :)
4) Leon Phev mantıklı olur mu bilmiyorum. 2 kişiyiz henüz çocuk yok ama bagaj yinede 270 litre. Islak kavrama dsg ve 204 bgde baya cezp edici ama bilemedim. Yalıtım vs aklımı karıştırıyor.
5) 1900 bandina 2. El passat 1.5 tsi Business belki
6) Pug 508 1.6 Puretech
7) Accord 1.5
8) Audi A4 1.4 Tfsi Design Yada Sport ama temizini bulmak zor.
Sahibindendeki fiyatları görünce bende sıfira yöneldim. Bayide 1740 satilan icon megane'nın 2024 modeline 1850 yazanlar var. Tiksindim.
Sözün özü siz ne dersiniz ne önerirsiniz arkadaşlar?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
1430 sivas ama 1350 ye kapora atmıştım yanlışlık olmuş artırdılar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X