< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
SIFIR ARAÇ DİKKAT ÖTV ORANLARI GÜNCELLENDİ- FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025 (18643. sayfa)

-
-
o arabayida bireysele satmiyorlar doguş işte ne bekliyorsun, 2.1 vermesi lazim.quote:
Orijinalden alıntı: thecrowly2.3'den formentor bulunuyor phev ama bagajı 350LT
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
1.5 milyona güzel tasarımlı hb-suv farketmez ön-arka park sensörü, geri görüş kamerası, elektirkli koltuk, elektrikli ayna özellikleri olan araba bulamıyorum. Fikir verebilecek var mı?
-
Bu fiyatlara en yakın full + full opsiyon olmak kaydıyla elektrikli c4-c4x var hocam. Elektrikli koltuk olmazsa olur diğer şartları sağlasın derseniz 1.580'e Platinum Paket Nissan Juke var. Bu şartları sağlayan diğer araçlar 0 km olacaksa eğer bu fiyatların üstünde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zvjezdan -- 23 Temmuz 2025; 10:52:52 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bayide kaça veriyorlar bunu
-
Artık giriş seviyesi araçlar bile 1.5 milyona zor. Honda jazz diycem de o da olmuyor bu fiyata.
-
Siz yine de demeyin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
1.2 PureTech motor sorunlu diye çok yazı okudum hocam, o korkutuyor.
Tüm bakımlarını servise yaptırayım, uzun süre sorunsun yüksek masrafsız bineyim istiyorum.
Şuanki aracım yüzünden sanayi esnafıyla akraba oldum
-
ben sıfrf sorunlu motor yüzünden 1650ye sıfır 2008 almadım. o kadar para verip bide sorunla uğraşamam
-
Son zamanlarda hiç fırsat aracı yok sanırım. Ocak Şubat Mart ayları araba almak için en mantıklı aylar sanırım. Bir sürü kredi kampanyası indirim vs vardı. Şu sıralar hiç uygun fiyat göremiyorum burada
Sorunlu dediginiz motorda cikarsa kayista problem cikacak. O da minimum 40-50 bin km de ki 2023 e kadarki araçlarda daha fazla sorun çıktı (100 aracta 7 araç yaklaşık). Su andaki değişim maliyeti 15-20 bin arasi. Piyasadaki en sorunsuz sanzimanlardan biri var aracta yağ degisimi, kavrama degisimi yapılmıyor ömürlük. Her arabanın bir eksisi var, çok düşünmeye gerek yok. Yeni araclarda kayış revizyonlu sorun çıkma ihtimali daha düşük. Yine de siz bilirsiniz tabi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Stellantisten uzak durmanı öneririm.
-
Elektrili araç sayısı yakında dizel + benzinli araçların önüne geçer .şarj istasyonu sayısı aynı hızda artmazsa bu çile daha da artar bayramlarda.
-
yıllarca dizel kullandım sonra benzinliye geçtim.sonra hybride geçtim. şimdi elektrikliye geçtim. doğru yaptım yanlış yaptım zaman içinde belli olur ama dizeli satarken aşağı yukarı emisyon vs veriler hep düşeceğini gösteriyordu .baktığında ticari dışında dizel kalmadı
-
Elbette fiyat avantajı olursa alınır. Leon özelinde düşünürsek en full paketini getirseydi golf yerine tercih edilirdi. Bu haliyle çok avantajı yok hem donanımsız hemde beygir gücü düşük.
Çok yerinde tespitler olmuş. Yaşlandığımı tekrar hatırlattığınız için de teşekkürler :)
Sadece şunu eklemek isterim. Beyaz yakadan örnek verirsek, 25-30 yaş alım gücü ile 40+ grubundakilerin alım gücü farkından kaynaklanıyor olabilir farkedememezlik (istisnalar hariç) . Yani ceplerinden dolayı mecburi farkedemiyor olabilir insanlar bu özellikleri.
O yaşlarda cebe uygun B hatchback araba alabiliyorken (ben), 40+ da istenilen arabaya göre cep taşımaya yakınsıyor olabilirler. Yoksa yaştan bağımsız herkes bir BMW 3 almak ister ve bu dediğiniz çoğu gereksinimleri tek kalemde siler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tech.pro -- 23 Temmuz 2025; 12:6:19 >
elite pakete mi 1820 dedi premium pakete mi.
-
Alim gücünden bağımsız konuştum hocam.
Aynı alim gücüne sahip 30 ve 40 yaş farklı bakıyor olaya Haliyle.
Birisi Konfor odakliyken Diğeri ambiyans Aydınlatma, gözü alan farlar, kocaman tablet ekran (işlevsellik olarak bir sürü dezavantajı olsa da), 0-100 hızlanma, benzinliğe girince arabaya bakıyorlar mı :) givi kriterler öncelikli Oluyor..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X