Yüzbaşı
05 Aralık 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme
Toplam: 89 (Bu ay: 2)
Gönderileri
Merhabalar evimizi boyatmak istiyoruz ancak hangi boya markasına şikayetvar üzerinden baksam kokuların uzun süredir geçmediği belirtilmiş iç cephe boyası olacak nelere dikkat etmem gerekir su bazlı dahi olsa kokunun gitmediğini belirtenler var bu konu hakkında tecrübelerinizi ve önerilerinizi bekliyorum teşekkürler
Merhabalar paylaşmış olduğum gibi maille gelen her tür PDF Excel vs dosyaları görüntülemek istedigimde bu hatayı alıyorum uygulamayı silip tekrar yükledim yeniden başlattım ancak sonuç vermedi ayrıca resimlerde yüklenmiyor uyarının altında gözüküyor bunun bir çözümü varmıdır değerli yardımlarınızı bekliyorum arkadaslar. Outlook Download Sorunu Hakkında
Arkadaşlar merhaba bir doğalgaz dedektörü almak istiyorum biraz baktım ama en kalitelisi gibi gözüken 3mk-5120D modelini buldum bunu tavsiye edermisiniz kullananlar bir durumla karşılaştı mı yemek vs kokularinda alarm ötme durumu oluyor mu başka cihaz tavsiyelerine de açığım şimdiden herkese teşekkürler.
silinebilir.
Merhabalar arkadaşlar köy resimler de gördüğünüz gibidir yılların emeği vardır. İsim değiştirme hakkı bulunmamaktadır. Gmail hesabıyla vereceğim ios a geçiş için ticket numarası bulunmaktadır onuda hesabı alan kişiye vereceğim. Gmail sadece oyun için açılmıştır koruma amaçlı telefon numarası ve Gmaile 2.mail filan verilmemiştir yani alan kişi her türlü güvenliğini 2.koruma maili ve telefon numarasını bağladıktan sonra sağlayabilir. Almak isteyen arkadaşlar özelden akıllarına gelen soruları sorabilirler önceliğim istanbul Kurtköy de elden satıştır evime gelip bir çayımı içerek işlemleri halledebiliriz güven açısından içiniz rahat olsun evime kadar gelebilirsiniz :) satma sebebim iş yoğunluğu dan dolayı artık fazla zaman ayıramıyacağımdandır. Pazarlık sünnettir.Daha önce önce parayı alarak cs go da key satışımda olmuştu bulabilirsem onuda konuya ekleyeceğim.
Fiyat:650>550tl>500TL>475tl duvarların hepsi bitmiştir.Köy herolar hariç fulldür.Kraliçede yakında 50'ye zaten basılacak.
Silinebilir Silinebilir Silinebilir
https://i.hizliresim.com/76AWNY.png
http://www.teknomarketim.com/asp/show_stock.asp?product=59-340021
Arkadaşlar linkteki ürüne saihibim sorunum pc'de güç tuşuna bastıktan sonra siyah ekranda bir süre bekliyip ondan sonra açılıyor açıldıktan sonra sorun yok hdd'yi hdtune programından taradım bir sıkıntı gözükmedi format attım windows7 kurdum yine geçmedi.Yardımlarınızı bekliyorum.
Arkadaşlar internette baktım pek güzel birşey bulamadım bir kaçını denedim tutmadı sizinde kullandığınız memnun olduğunuz bir düzen var ise paylaşırsanız sevinirim
Arkadaşlar bugün teknosada gördüm 60tl tavsiye edermisiniz veya bu fiyat civarlarında tavsiye edebileceğiniz bir kulaklık var mı suanda kullandığım lg quadbeat 2 kullanıyorum biraz daha iyi olsun istiyorum şimdiden herkese teşekkürler
Evet arkadaşlar başlıkta belirttiğim coc icin ve dizi film izlemek vs icin tablet almak istiyorum ama uygun fiyatlı bir tablet almak istiyorum oyunu kasmadan oynatsın istiyorum örneğin A101 de satılan tabletlerden alsam oynanabilirmi sizler hangi tableti kullanıyorsunuz ?
Herkese iyi günler arkadaşlar dün macun çalmak icin PC'nin içini açtım ve macunu yeniledim fanını filan temizledim sonra PC'yi geri topladım sonrasında açma tuşuna bastıktan sonra kameranın yanındaki ışık yanıyor ama ekran hiç gelmiyor hep siyah ekranda kalıyor takip sökme işlemini defalarca denedim ama hala aynı sizce neyden kaynaklanıyor olabilir yardımlarınız icin şimdiden teşekkürler...
Hakkında
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Notebook
Mobil cihaz
Popo Realme 6
ISS
turknet
Takım
Fenerbahçe
TV
Samsung
Tablet
acer
Notebook
Lenovo
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 633
İkinci El Bölümü Mesajları: 34
Konularının görüntülenme sayısı: 6.681 (Bu ay: 445)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 56 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.