Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ DİKKAT ÖTV ORANLARI GÜNCELLENDİ- FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025 (18591. sayfa)

373.515
Cevap
6.283
Favori
64.617.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1253 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş
    Faizsiz kredi imkanı devam ediyor mu? Geçen ay meta mavi rengini 1.350ye 200bin 10 ay 0.53 faiz oranıyla almıştım. 2024 ikinci eller 1250den açıyordu kapıyı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cengizsenn kullanıcısına yanıt

Aracın aerodinamik katsayısı 0,29 hocam, net pil kapasitesi de 51kWh. Hangi kentte ve güzergahta gerçekleşti (belli ki yaz verileri) bu tüketim bilemiyorum ama oldukça düşük geldi.. Normal koşullarda ve karma kullanımda (mevsim, yük, şehirdışı) yakalanması oldukça güç gibi.

Tebrik ederim, orta agresif demişsiniz ama ayağınız hassas olmalı epey.

• Exclusive.Gamer kullanıcısına yanıt

Polo life dsg 1480-1510 arası teklif var

arca-doğuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrvolkan -- 15 Temmuz 2025; 14:0:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Piyasa o kadar sarmala girdi ki 2.5-4 milyon arası doğru düzgün elektrikli olmayan araba yok. Eskiden az daha verir Mercedes,Bmw alırım hikayesi vardı o da yalan oldu. C200–> 4.3 milyon, 320i-> 4.4 milyon, X1->4.3 milyon bu fiyatlar gerçek mi yoksa bayiler indirim yapıyor mu? Eskiden makas bu kadar açık değildi. Diğer fiyatlara bakıyorum passat, qashqai vs. neredeyse bu paralara 2 araba alınıyor.

• Apocalypto33 A kullanıcısına yanıt
    Passat satıp mercedesc200 almıştım
    Artık o devir bitti
    Premium uzak değil çok uzak

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Konuyla alakalı olmadığını biliyorum ve önceden özürlerimi kabul edin lütfen.

1.200 TL civarı aracımı satacağım borçlardan dolayı 500-600 TL civarı borçlara gidecek. 600-700 kalan para ile üzerinde kredi kartı veya kredi ile alınabilecek (İkinci el ilanlarına baktığımda 0.99, 1,49 vb. oranlar gördüm kredi için. Keza kredi kartıyla da 2,75 civarına 12 ay çekebiliyorlar.) yaklaşık bir-iki yıl kullanılacak piyasa sıkıntısı olmayan bir araç önerebilir misiniz. (1M civarına). Aylık 30 TL civarı ödeme yapabilirim borçlar sıfırlanınca. Şimdiden teşekkür ederim.

• cengizsenn kullanıcısına yanıt
    Bataryayı %100 yaparak ekrandaki değerler doğru mu diye baktınız mı merak ettim. Bazı araçlar sadece motorun tüketimini veriyormuş diğer elektrik tüketen aksamların tüketimini vermiyormuş. O sebepten sordum

• 11 Temmuz 2025 Cuma 2025 Model Peugeot 2008 allure kırmızı teslim alındı,Bursa Şançelik bayii fiyat 1.625.000 Tl,

Togg standart menzil sadece jant eklendi 60.000 tl kapora ödendi eylül başı teslim fiyat 1.530.000 tl

• 1800-1850 ye kadar en mantıklı araç ne olur ? Çok fazla yol yapmadığım için aracın malzeme kalitesi ve 2-3 senede daha az değer kaybetmesine odaklıyım. Teslayı ( ve Jazz’ı 😄) dışarda bırakırsak elektrikli ya da benzinli en mantıklı araç nedir ? Troc, Ioniq5, Byd Seal vs neyi kovalamak gerekli sizce ? İki kişi yolculuk edecek, çok büyük bagaja gerek yok.

• mrvolkan kullanıcısına yanıt
    Bir dönem beredeyse passat fiyatına all terrain satılıyordu
    Hatta YouTuber tayfasından birinin anneme passat parasına all terrain aldık diye bir tanıtım videosu vardı

• Kia Ev3 ile ilgili yakın zamanda teklif alan var mı arkadaşlar?

• mrvolkan kullanıcısına yanıt
    Hocam polo otomatik liste fiyatı 2 milyon. 1480 e kadar düşüyorlar mı

• thorbjörn T kullanıcısına yanıt

Kampanya yok hocam o dediğiniz şekilde, Garanti Bankasının varmış ama ilk taksit peşin vs gibisinden, oran olarak da daha yüksek.

memnun musunuz peki nasıl değerlendirmeniz? Ben de meta mavi düşündüm ama beyaz ve yeşil-sarı gibi olan renk alternatiflerim de var. Renk konusunda ne dersiniz?

çok ikilemde kaldım, 2021-2022 1050-1100 bandına, 2023-2024 modeller 1150-1250 bandına bulunabiliyor. Tabi 2021-2023 arası olanlar makyajsız, yeniler daha dolu donanım olarak ama style olduktan sonra o çok önemli değil. Bir de sıfırlar artık 1.0 motor dct şanzımanla geliyor 1.4 seçeneği yok.

Hem kendi aracınızla ilgili genel değerlendirme hem de benim duruma yorum yapar mısınız 🙂 şu an yine 1350 fiyat sanki güzel rakam gibi düşünüyorum.

Teşekkürler.

• sjwbread S kullanıcısına yanıt

Bana Hyundai bayisi kart kendi adınıza olmalı dedi…

• TurkishByte kullanıcısına yanıt

ioniq5 bu butcelerle alabileceginiz en iyi araç olur. D sinifi bir suv alma sansiniz yok baska bu baremde. 2 kisi icin fazlasiyla genis arkaya cok rahat sekilde 3 kisi oturabiliyor 5 kisilik bir arac. Dogustan elektrikli oldugu icin de oldukca verimli. Amerika da tesla disinda en cok satan suv ioniq5 elektriklilerde.

• Hyundai İstanbul Erdemir - Ioniq 5 için Cumartesi günü bu bayiye sordum, 2024 model 3 renk 3 araç var dediler. 1770 dediler fiyat olarak. Ben ikinci el ioniq 6 aldığım için almadım, düşünenler için bilgi olsun, çok iyi fiyat.

• mahony16 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun 2008 de cam tavan var mıydı

• leandre L kullanıcısına yanıt
    Şehir dışı verilerim İstanbul-Edirne gidiş dönüş evet 2 hafta önce gerçekleştirdim yaz verisi

• Mezamortohsyn M kullanıcısına yanıt
    Ekranda gösterilen menzil neyse o kadar yapıyor bu zamana kadar verilen tüm menzil gösterimi doğru.
    Sapmalar oldu bu sapmalarda ortalamanın üzerinde performans ile gittiğim anlarda 20-30 km arası gösterilen menzilden sapma oldu.
    Eğer tüketimim ortalama ise gösterilen menzil kadar gittiğimi söyleyebilirim.

• akkanatçı A kullanıcısına yanıt

o i3 menzil olarak çok az. 800k ya zoe 350 km menzille tercih edilir. intense gayet güzel bir araç.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.