< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SIFIR ARAÇ DİKKAT ÖTV ORANLARI GÜNCELLENDİ- FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025 (18592. sayfa)

-
-
Bence de bu araçlar kaçmaz. 2024 model ama araçlar Nisan mayıs ayında ülkeye gelmiş. İkinci el 1750 ye satılan aracın sıfırını bu fiyata veriyorlar. Ben de çok kararsiz kaldım torres aldım. 150 bin ucuza 2025 olsa kaçırmazdım. Tek eksiği cam tavan.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
alcantara koltuk terletmiyor bende. tüketim değerleri güzelmiş.
-
Süper o zaman ön camlara da ısıyı kesmesi için film çektireceğim iç ısıyı önemli ölçüde azaltacağını düşünüyorum.Sizin tüketiminiz nedir ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kartal dogus
Elegance passat 2.810 19 jant 360 kamera
3.010 rline passat fiyati verdiler.
ben kayışlı benzin kullanıyorum. 3.000 tüketim ortalamam 6.0
-
Açıkçası benim bütçem nakit 1150 civarıydı. Sattığım araç 2022 olduğu için yıl olarak pek geriye gitmek istemedim. Polo ve fabia denk getiremedim uygun birşey. Clio her ne kadar şekil olarak beğensem de perde hava yastıksız oluşundan eledim. 0 olarak Sandero stepway extreme için 1250 fiyat verdi bayi ama hem kredi imkanı yoktu hem de araç bir basık geldi, ısınamadım. Cazip kredi imkanı olduğu ve piyasası hızlı olduğu için i20 seçtim ben. İçi ferah, donanım yeterli, uzun yolda rampalarda vs gayet yeterli benim için. Sadece yol sesini beklediğimden biraz fazla alıyor. 100 lira fazla nakitim olsaydı, 200bin 0 faizli 12 ay kredi imkanıyla fabia premium alacaktım. O biraz içimde ukte kalmadı değil :) Bahsettiğiniz fiyatlara 2. El almaktansa uygun kredi bulursanız 0 almanız mantıklı olabilir. Olabildiğince çok bayi arayıp hem fiyat hem kredi imkanı olarak zorlayın derim.
Güzel tüketim değeri Güle güle kullanın 😄
Bütün opsiyonlar dahil mi? (Dcc pro, yalıtımlı camlar, çevre görüş, travel ve emergency asisst, harman kardon)
Gördüğün faiz oranlarını unut, öyle bir şey yok.
Polo iyidir.
-
Harmon yok 360 var head up var 19 jant var birde 15 inc ekran var elegancede
Oranlar kafanı karıştırmış. O oranlar yalan. Arabanı satma. Borcunu kapatmak için kredi çek derim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Selam arkadaşlar. Bayilerden kredi kartı ile araç alımında yüzde kaç komisyon koyuyorlar.
Adam forumda nasıl bir psikolojik baskı oluşturduysa, milleti jazz dan soğuttu iyice. Honda ya karşı hiçbir nefretim yoktur ama sokakta jazz görsem rahatsız olur hale geldim.
Cevap için teşekkürler hocam. Kredi kartı ile 2.75 civarını kesin biliyorum arkadaşım sıfır araç alırken çektirdi. Ama kredi oranlarının palavra olduğunu bilmiyordum. Aracı mecbur satacağım, aylık gelir gider dengem çok kötü durumda, sadece kmh faiz giderimi bile ödeyemiyorum neredeyse. Borcum olan tutarlarda kredinin geri ödemesi de mümkün gözükmüyor. Düşük oranlı kredi görünce çektik çektik şimdi şirazemiz kaydı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cesvaraponuribere -- 15 Temmuz 2025; 15:55:8 >
Hocam o fiyatları yazdıklarına bakmayın. Kimse almıyor. Sonra indirim yaptik ayağı yapmak için o fiyatları yazıyorlar. 15-20 gün sonra 300bin liraya varan indirim tarzı saçma sapan kampanyalarini yapmaya başlarlar. Klasik wv taktiği. Çinli byd bile onun izinden gidiyor.
Bende borç yapa yapa patladım. Malı aldık ama borçları ödeyemiyorum neredeyse. İzne çıktım tatile gidemedim bu sene.
Renault captur bakabilirsiniz
Arkadaşlar Courier 1.0 titanyum otomatik fiyat alan oldumu
Kredi varmıydı hocam . İoniq 6 yı ne kadara aldınız kaç km dequote:
Orijinalden alıntı: ZLBTSENWI6
Hyundai İstanbul Erdemir - Ioniq 5 için Cumartesi günü bu bayiye sordum, 2024 model 3 renk 3 araç var dediler. 1770 dediler fiyat olarak. Ben ikinci el ioniq 6 aldığım için almadım, düşünenler için bilgi olsun, çok iyi fiyat.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X