Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ 2025- ARALIK FIRSAT ARAÇLAR İLK MESAJDA -FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025 (18252. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: sercanguven Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 52 Misafir (15 Mobil) - 38 Masaüstü15 Mobil
5 sn
410.193
Cevap
6.680
Favori
71.490.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1318 oy
Popüler Konular listesinde
12. Sırada  bugün en iyi #3
Giriş
    Niye canım vergi istisnası gelmeden önce 1.9a satılan seal-u yu indirim geldikten sonra 1850ye alan ena.. pardon vatandaşlarımız var. Demek ki alan alıyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Geçen sene austral alıyordum son anda kapıdan döndüm. Allah'tan almamışım bu sene gelen makyaj bildiğin makyaj değil yeni kasa olmuş araç .d

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: IsimsizTurk

Tyron 2.1
    Tiguan 1.8 olacak.
    Dağ taş vosvos suv dolacak...
    formentor bile %30 a girmedi bu dedikleriniz imkansiz

Öyle bir fiyat yok. İstanbul bayisini aradım zaten çoğu açmıyor. 1730 gibi bir fiyat dedi. Son fiyat.

bu arada e308 gt için fiyat ve kampanya doğru arkadaşlar. İptal edilme gibi bir durum da yok. Alabilen aldı, güzel bir söz vardı yiğit bin gün yaşar fırsat bir kez gelir diye.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Rafale 3mio Dan Başladılar düşe düşe gidiyor.. Ya tutarsa durumu var.. Tasarımını beğendiğim yek Renault modeli Ama geleceği olmayacak gibi duruyor bunun da.. Uzun süre binerim derseniz düşünülebilir ancak.

• Kuzeyli.2891 kullanıcısına yanıt

Bu forum hakkini veriyor yine de..

Bmw 230e satisinda da boyle olmustu.. Paylasimlar yapildikce insanlarin haberi oldu. Peugeot liste fiyati gercegi yansitmadigi icin durum pek anlasilmasa da.. Neredeyse 200.000 TL gibi bir avantaj oldu orada.. Ama islemin adetsel hacmi dusuk oldugu icin firsat kise surdu.

Ben yine de Peugeot tarafinda elektrikli arac satislarinda bu tur gelismelerin devam edebilecegini dusunuyorum. Yine forumdan duyduguma gore e2008 allure icin 1.400 TL konusuyorlar. Bence buradaki fiyatta guzel.

Evet hocam, İstanbul öztek kartala doğrulattım e308 olayını. Fakat araç kalmamış artık. Sizin de 230 E hayırlı olsun. Ben maalesef bulamadım o aracı. Yeni gelecek araçlar 1490-1500 fiyatlamasıyla gelecekmiş. 130 bin gibi bir farka tekabül ediyor. Fiyatına göre efsaneydi, ben e308 alabildim forum sayesinde. Yine de bakalım ya nasip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuzeyli.2891 -- 15 Haziran 2025; 16:18:54 >

İnsanların bilgiye erişmesine engel oluyorsunuz arkadaşlar. Bence şu sürekli bitmeyecek kahve muhabbetini bitirelim artık.

"Yalanların bedeli nedir? Doğru olduklarını zannetmemiz değildir. Asıl tehlike şudur ki yeterince yalan dinlediğimizde, artık doğruyu tanıyamaz hale geliriz. Böyle bir durumda ne yapabiliriz ki? Gerçeği bile umut etmeyi bırakıp hikayelerle yetinmekten başka geriye ne kalır?"
  • Bekar yada tek çocuklu aile için önerim T Roc

Byd Seal Sedan 4x2 1.850tl (62kw) hakkında ne düşünüyorsunuz? Makyajlı kasası gelecek olsa da D sedan olarak alternatifi yok gibi.

• Aynen ya boş boş şunun motoru kötü, bunun vitesi kötü, elektrikli araba alinmaz, benzinli araba devri kapandı muhabbeti. Soru soranlara alternatifleri sunalım, aldığımız fiyatları ve kampanyaları paylaşalım yeter. Diğer konular için markaya özel forumlar var zaten.

Bu araçta ilk handikap BYD hocam galiba bizim ülke hariç şu anda Globalde fiyatları indirmişler diye haberler okudum ne kadar doğru yanlış bilmiyorum. Ama zaten fiyatlarda köpük konusu malumunuz

Sedan modeli benimde dikkatimi çekti oturduğum bölgede yolda canlı gördüm. Baktım döndüm bir daha baktım araç dikkat çekiyor. Bildiğim kadarıyla elektrikli koltuk yok, elektrikli bagaj yok ve şarj hızı 110kw. Sedan araç arayanlar İoniq 6 ile iyi karşılaştırmak lazım ve gelene kadar T10F beklemek gerek sanki. Sedan olmasın derseniz Tesla Juniper bu fiyatlardayken işi zor.

En mantıklı araç TOGG. Ben TOGG'u çok beğeniyorum her şeyiyle. Tek eksisi ısı pompası onun dışında kusursuz.

"Yalanların bedeli nedir? Doğru olduklarını zannetmemiz değildir. Asıl tehlike şudur ki yeterince yalan dinlediğimizde, artık doğruyu tanıyamaz hale geliriz. Böyle bir durumda ne yapabiliriz ki? Gerçeği bile umut etmeyi bırakıp hikayelerle yetinmekten başka geriye ne kalır?"
  • Arkadaşlar bu hafta alıcam sizce hangisi

E308 kaçtı

E2008 allure 1400 peşin cam Tavan

Togg kısa menzil 1505

1400 civarı bütçem var

• 1700 e Troc daha üst fiyata çıkamayan ve büyük arac istemeyen için tabiki alınır. Ama 1.6 Milyona 2-3 yaşında Passat, 1.9 Milyona A3 Advance vs varken Suv olsun istemeyen için fiyat yüksek kalır tabiki. Suv alacağım diyen için de aynı paraya PSA Suv lari her ne kadar varolsa da VW kalitesi yok Fransızlarda. 2.elde değerini de çok iyi koruyor Troc alan 5 sene tepe tepe binip 1.4 Milyona rahatlikla satar. 300K ya 5 sene sıfır arabaya binmek bedava

Hocam kimse sizin ihtiyaçlarınızı bilemez...

Kalabalık aileyseniz SUV, uzun yol mu yapıyorsunuz şehir içi mi kullanıyorsunuz hangi şehirde yaşıyorsunuz şehirde yokuş çok mu az mı bilemeyiz...

Bu yüzden avantaj dezavantaj tablosu yapıp en çok pozitif olan aracı seçmeniz sizin hayrınıza olacak.

Saydığınız araçların her biri birbirinden farklı.

• Bugün antalya havaalani bayilerinden aldigim rakamlar

Nissan juke bos paket 1550 dolu 1650
    Qq en bos 2 milyon ama yok galiba elektrikli 2.5

Volvo xc30 bekleyenler temmuza kadar bekleyecek 1900 gibi bir rakam bekliyoruz dediler

Alfa romeo jr 1800 küsur jeep avenger 1640 avengerı fazla kurcalamadim zira kapilari falan cok kötü plastikle kaplanmis ben bulasmam şahsen

Peugeot 308 elektirikli kampanyasi bitmiş suan 1600 kusur istiyorlar
    3008 elektirikli yarin 1 tane gelecek 1900 dediler pazarlıkla bunu alabilirim belki

Hyundai ioniq 5 1900 ioniq 6 1850 kona elektirik 1700 kona benzinli 1850 bunların hepsinde 300 bin 6 ay sifir faiz kampanyasi var ioniq 5 sürdüm güzel arac ben beğendim ama yine de mini countrymani alamadigima çok üzgünüm ikna edemiyorum kendimi bu arabalara

Opele gittim ama rakamlar cok afakiydi grandlandn2den basliyor diyor mokka 1700 diyor frontera 1350 fazla konusamadik açıkçası

Toyotaya yine bir gittim yaris cross hafta ici gelin gorun dediler 1850imis

Rakamlar böyle suan elektrikli 3008 ve vw trocu görmek istiyorum yarın bunlar olmazsa ioniq 5 6 olabilir yada bekleyeceğim abi hevesim kaçtı çünkü mini olayı yüzünden

Haaa ant otoda tertemiz 2.el 2 tane 3008 var 7 8 bin kmde 1999 fiyat yazmışlar 2024 modeller ilgilisi varsa saticilar da ilgili numarasini verebilirim

Sizce ne yapmali? Babam 3008 elektirikli al gec diyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.