< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|

15 Mobil
Popüler Konular listesinde
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
Öyle bir fiyat yok. İstanbul bayisini aradım zaten çoğu açmıyor. 1730 gibi bir fiyat dedi. Son fiyat. bu arada e308 gt için fiyat ve kampanya doğru arkadaşlar. İptal edilme gibi bir durum da yok. Alabilen aldı, güzel bir söz vardı yiğit bin gün yaşar fırsat bir kez gelir diye. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Bu forum hakkini veriyor yine de.. Bmw 230e satisinda da boyle olmustu.. Paylasimlar yapildikce insanlarin haberi oldu. Peugeot liste fiyati gercegi yansitmadigi icin durum pek anlasilmasa da.. Neredeyse 200.000 TL gibi bir avantaj oldu orada.. Ama islemin adetsel hacmi dusuk oldugu icin firsat kise surdu. Ben yine de Peugeot tarafinda elektrikli arac satislarinda bu tur gelismelerin devam edebilecegini dusunuyorum. Yine forumdan duyduguma gore e2008 allure icin 1.400 TL konusuyorlar. Bence buradaki fiyatta guzel. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Evet hocam, İstanbul öztek kartala doğrulattım e308 olayını. Fakat araç kalmamış artık. Sizin de 230 E hayırlı olsun. Ben maalesef bulamadım o aracı. Yeni gelecek araçlar 1490-1500 fiyatlamasıyla gelecekmiş. 130 bin gibi bir farka tekabül ediyor. Fiyatına göre efsaneydi, ben e308 alabildim forum sayesinde. Yine de bakalım ya nasip. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuzeyli.2891 -- 15 Haziran 2025; 16:18:54 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bu konu özelinde sürekli VAG, PSA, BMW karşılaştırması yapmaktan birçok insan fırsatı yakalayamıyor. İnsanların bilgiye erişmesine engel oluyorsunuz arkadaşlar. Bence şu sürekli bitmeyecek kahve muhabbetini bitirelim artık. |
|
"Yalanların bedeli nedir? Doğru olduklarını zannetmemiz değildir. Asıl tehlike şudur ki yeterince yalan dinlediğimizde, artık doğruyu tanıyamaz hale geliriz. Böyle bir durumda ne yapabiliriz ki? Gerçeği bile umut etmeyi bırakıp hikayelerle yetinmekten başka geriye ne kalır?"
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hocam birkaç troll var engelleyince sıkıntı kalmıyor, tek sorun trollere cevap yetiştiren bilmeyen kullanıcılar var. Byd Seal Sedan 4x2 1.850tl (62kw) hakkında ne düşünüyorsunuz? Makyajlı kasası gelecek olsa da D sedan olarak alternatifi yok gibi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bu araçta ilk handikap BYD hocam galiba bizim ülke hariç şu anda Globalde fiyatları indirmişler diye haberler okudum ne kadar doğru yanlış bilmiyorum. Ama zaten fiyatlarda köpük konusu malumunuz Sedan modeli benimde dikkatimi çekti oturduğum bölgede yolda canlı gördüm. Baktım döndüm bir daha baktım araç dikkat çekiyor. Bildiğim kadarıyla elektrikli koltuk yok, elektrikli bagaj yok ve şarj hızı 110kw. Sedan araç arayanlar İoniq 6 ile iyi karşılaştırmak lazım ve gelene kadar T10F beklemek gerek sanki. Sedan olmasın derseniz Tesla Juniper bu fiyatlardayken işi zor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
"Yalanların bedeli nedir? Doğru olduklarını zannetmemiz değildir. Asıl tehlike şudur ki yeterince yalan dinlediğimizde, artık doğruyu tanıyamaz hale geliriz. Böyle bir durumda ne yapabiliriz ki? Gerçeği bile umut etmeyi bırakıp hikayelerle yetinmekten başka geriye ne kalır?"
|
|
Arkadaşlar bu hafta alıcam sizce hangisi E308 kaçtı E2008 allure 1400 peşin cam Tavan Togg kısa menzil 1505 1400 civarı bütçem var < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
1700 e Troc daha üst fiyata çıkamayan ve büyük arac istemeyen için tabiki alınır. Ama 1.6 Milyona 2-3 yaşında Passat, 1.9 Milyona A3 Advance vs varken Suv olsun istemeyen için fiyat yüksek kalır tabiki. Suv alacağım diyen için de aynı paraya PSA Suv lari her ne kadar varolsa da VW kalitesi yok Fransızlarda. 2.elde değerini de çok iyi koruyor Troc alan 5 sene tepe tepe binip 1.4 Milyona rahatlikla satar. 300K ya 5 sene sıfır arabaya binmek bedava < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hocam kimse sizin ihtiyaçlarınızı bilemez... Kalabalık aileyseniz SUV, uzun yol mu yapıyorsunuz şehir içi mi kullanıyorsunuz hangi şehirde yaşıyorsunuz şehirde yokuş çok mu az mı bilemeyiz... Bu yüzden avantaj dezavantaj tablosu yapıp en çok pozitif olan aracı seçmeniz sizin hayrınıza olacak. Saydığınız araçların her biri birbirinden farklı. |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|