< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
SIFIR ARAÇ - FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025 (18000. sayfa)

-
-
250 km menzil ve 1 saatlik tam dolum süren akülü arabanla şaşarak bak sen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alprklt -- 20 Mayıs 2025; 1:4:43 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bence şu şartlarda araç almak için acele etmeye gerek yok. Sıfır araçlar geliyor, para sizde güç sizde. Tellallık yapanlara bakmayın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Haklısınız ve o para Hergün para kazanacak. Bayram sonrasına bırakacağım araç almayı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Almanya merkezli otomotiv devi Volkswagen, 2025 ve sonrasındaki dönemde araçlarına önemli bir yenilik getirmeyi planlıyor.
Şirket, mevcut sesli asistanı IDA'ya yapay zeka tabanlı ChatGPT entegrasyonu eklemeyi hedefliyor.
Bu adım, Volkswagen’in kullanıcı deneyimini daha da geliştirmeyi ve araç içi etkileşimi artırmayı amaçlıyor...
Makyajlanacak ve yeni çıkacak Tüm C sınıfı ve üstü otomobillerde entegre olarak ChatGPT kullanılacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bamorex -- 20 Mayıs 2025; 3:30:42 >
-
Ne güzel hayatlar var.. Huzurunuz bozulmasın hocam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam teklifte bulunmayı düşünmen bile ilginç. Bana göre o araca o paralar verilmez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Farkındayım ancak DS7 tahminen daha konforlu ve belki totalde daha da iyi bir araç x1 e göre ama x1 0 km bayiden çıkacakken DS7 2 ya da 3 yaşında olacak.
Yine de haklısınız soru şu 1.5 milyon fark verilir mi?
-
Teşekkür ederim cümlemizin inşallah.
Yaşım 45.
Firmamız 45 yıllık
Üniversite ve askerlik sonrası 22 yıldır gece gündüz hatta 2 yıla kadar Pazar günleri dahil sabah 7 akşam 9/10 a kadar çalışma ile olan bir varlık çok şükür. Oğlum 13 yaşında adamın büyüdüğünü görmedim, şu an benden uzun kerata
-
Dün Afyon'dan teklif aldık 1620 ye 115kw full opsiyon koltuk masajı dahil 1620 dedi 1600 bırakır hatta zorlayıp 1580 e alınır.
Fakat ikinci el Model Y 10 bin km de almak daha mantıklı gibi geldi.
3008 e 2200 gibi fiyat dediler.
Grandland yüzde 40 ÖTV de falan hikaye uydurdular.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben kendim de DS7 benzinliye yakınım zaten ve sizinle paralel bir düşünceye sahip bir otomobilseverim . Bolu da bir tane 300 lük e tense buldum bakalım bayram sonrası satılmazsa o aracı alabilirim nasipse.
-
Enyaq'a bende baktım, Tesla kadar dolu değil ama aynı fiyat olsa ciddi ciddi düşünürüm,
gerçi elroq'un kampanyalı 1.860 olduğu yerde enyaq'ın 1,9 m olma ihtimali hiç yok,
Bu arada elroq tam bir fiyasko,
id4'ü 1,7 milyona verildiği yerde elroq'un ederi 1,6'dan fazlası değil,
pil dışında id4'den üstün hiçbir yanı yok
-
Aracın yetkili servis bakımlı olmasına mutlaka dikkat edin.
Hayırlısı olsun
Haklısınız hangisi olursa olsun hepsi de iyi araçlar.
Her türlü imkana sahipken elektrikli mantıklı ama ben motor sesi seviyorum ve elektrikli araçlar menzil ve yüksek hızda şarj sıklığı sebebi ile bize çok hitap etmiyorlar.
Mesela yılda 2/3 kez Bursa Bafra yaparım.800/850 km civarı bir mesafe tek bir mola ( 1.5 saatlik yemek Bolu highway ) ile maksimum 7 saatte gider ya da gelirim.Bu sürüş şekline uygun elektrikli yok maalesef.
-
Skoda "premium" moduna geçti son dönemde TR de bu çok açık görülüyor. Fiyatlamalarda bu şekilde ilerleyecek gibo görülüyor. Uygun fiyatlı alt marka görüntüsunden çıkmak istiyorlar Demek ki
Nasıl bir algısı varsa Skoda'nın artık bende anlamadım
Insignia'dan sonra Superb'e geçtim sanki sınıf atlamış muamelesi yapanlar var
Halbuki alakası yok
Motor hariç büyük oranda geride , Passat da öyleydi onu da kullanmıştım
Sadece Türk insanı değil gidişattan belli dünya da öyle , insanlar iyi arabadan anlamıyor ciddi ciddi
Detaylara dikkat eden neredeyse yok
-
VW Kampanyali arac.Kupon niteliginde!!!!
2025 VW Golf Life 1.5 eTSI 116 PS DSG
Renk :Kristal Buz Mavi
Koltuk:Siyah
Fiyat :1875
Arkadaslar arac stok 1 adettir.Siz arayana kadar tukenirse kusura bakmayin.Ilgilenen bana yazsin bayi ST ve Cep nosunu paylasacagim.
-
Ben opsiyonsuz olan için İstanbul'dan 1450 teklif aldım.
Araç gerçekten iç donanım olarak güzel.
Opsiyonlar:
Cam tavan, elektrikli + masajlı koltuk, direksiyon ısıtma.
Bunlar çok kritik detaylar değil 1450 altına teklif alan var mı acaba
-
Özellikle Türkiye de bu işler ALGI işi.. Bunu başaran karlı satış ve/veya çok satış yapar..
Bkz Byd. Zannedersin BMW X3 satıyor :)
Citroenin sitesinde c5 aircross için showrooma özel fiyatlarla yazmışlar kırmızıyla fiyat alan var mı hiç?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X