Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ - FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025 (17984. sayfa)

13 Kayıtlı Üye (5 Mobil) ve 45 Misafir (11 Mobil) - 42 Masaüstü16 Mobil1 iOS
5 sn
359.988
Cevap
6.145
Favori
62.547.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1234 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
33. Sırada  bugün en iyi #2
Giriş
  • SIFIR ARAÇ  - FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025 SIFIR ARAÇ  - FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• ALBAY kullanıcısına yanıt

100 beygir motor konulduğuna göre, aracın ağırlığı 500-600kg falan mı?

• Octavia kullanan var mı memnuniyet nedir?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • suaybdeniz kullanıcısına yanıt

T-roc ve golf o bütçedeki en mantıklı seçenek gibi duruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wirm kullanıcısına yanıt
    Hocam bagaj konusu olmasa golf düşünüyorum ama sığamayız gibi geliyor

• istanbulturkusu İ kullanıcısına yanıt
    Usta siz jazz konusu açıp orda yuvarlansanız.
    1.5 milyona 300 litre bagajli araba alip burda övüp durmayın.Konunun içine ettiniz

Biz 4 kişilik aile olarak sığıyorduk.

• beyinsis B kullanıcısına yanıt
    1.0 mı vardı hocam? Memnun muydunuz? 48v gibi arızalar versi mi

• derfgt D kullanıcısına yanıt
    Kendi evinde oturmanın konforu değişilmez. Muhtemelen bahsettiğin şehir istanbul değil. İstanbul’da kiracılık sıkıntı. Bir süre daha krediler böyle sıkıntılı devam ederse benim için çok iyi. Bir fırsat evi düşürmeye çalışıyorum. Bıktım kiracılıktan.

Yok benimki 1.4 golf 7 idi. Bagaj aynı ama. Bence yeterli. Tatile giderken bile sıkıntı çekmedik -ki benim hanım fena eşya doldurur- .

• beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Şuan ne kullanıyorsunuz

• C3 ac elektrikli 7 koltuk seçeneği olacak mı, Avrupa daki araçlar da 7 koltuklu idi

• Troc Taigo kıyısında Troc un 1.5 tsi olduğunu unutmamak lazım aradaki farkı vermeye aslinda değer. Fakat 1.8 e life Troc çok boş o paraya en azından style vermeleri lazım şahsen ben 2.el Tiguan alırım o paraya

Frontera 120nm torka sahip yokuşta vs rezalet bir performansı olacaktır batarya küçücük gerçekçi menzili 200km olur alınacak araç değil. Şuan elektrikli olarak Tesla ve Togg harici her araç mantık dışı. Frontera yerine kısa menzil Togg alınır en azından iç mekan boyut vs premium bir araç olur

%30 OTV plug in hybrid ler gelmeye devam edecek. Tesla da piyasayı bit nebze tutacak. Byd mecbur fiyat kıracak, chery fabrika kurarsa rekabet artacak. Bugün olmasa 2-3 seneye bunlar mecbur olacak. Devir otomobile çok para bağlamadan idare edip 1-2 seneyi atlatma devri.

Mevcut fiyatların yıl sonu kampanyalarında korunacağını düşünüyorum yani artık artış olmayacak olsa da yıl sonu geri çekilecektir. Fakat yıl sonu Dolar 42-43 olursa Dolar bazlı düşüş olmuş olur veya mevduat getirisi ile yine kazanç sağlanmış olur şuan otomobil almak ihtiyaç ve elzem değilse gereksiz

• SIFIR ARAÇ  - FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025

• ALBAY kullanıcısına yanıt
    Nissanın arabalarını beğeniyorum umarım kurtarırlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19721974 -- 18 Mayıs 2025; 17:11:12 >
  • sneakersnack kullanıcısına yanıt

Tesla buraya arabaları yığarsa , Troc mroc yalan olur.

Ben en çok VW'nin ve BYD'nin tası tarağı toplayıp gitmelerini istiyorum. Burnundan kıl aldırmayanlara ders olur.

Burada hala Tirok taygo maygo bakanlara acayip şaşırıyorum. Şaka olmalı

• hasanmerto kullanıcısına yanıt
    Peki hocam Vw burnundan kıl aldırmıyor ve fiyatları yüksek diyelim. Tesla dışında hangi marka, değerinde, uygun ve baş ağrıtmayacak araç satıyor?

• hasanmerto kullanıcısına yanıt
    Ben Taigo aldım 1480e, max verebilecegim de buydu zaten kendimi zorlayarak aldım. Herkesin 1900 bütçesi yok hocam, ha olsaydı da Tesla almazdim sanırım evden şarj imkanım yok, etrafimda da çok fazla şarj noktası yok. Deprem bölgesinde yaşıyor olsam mesela elektrikli arabanın e sini düşünmezdim. Herkesin kendince durumu farklı, bu coğrafyayınin dinamikleri de farklı.

Oturduğum yerin yakınında avm tarzi bir yer var önünde 2 tane hızlı sarj noktası var, yanında A101 var o yüzden sürekli burada birileri park edip gidiyor sürekli bir kavga yaşanıyor. Bunları yaşamak bana göre değil hocam benzinlikte bile yeni yikattigim aracımın 3 kuruş bahşiş almak için camini silmeye çalışıyor pompacilar, bu bile bana fazla geliyor yani. O yüzden tesla almayanlar cahildir genellemeleri yapmanız üzücü.

• memocan2468 kullanıcısına yanıt

VW mi baş ağrıtmayacak araç satıyor?

Google'a DSG yazmanı tavsiye ederim

• normad17 N kullanıcısına yanıt
    Jazz konusu var hocam. Konunun başlığı Jazz sahiplerinin arabalarına nasıl fanatik şekilde bağlı olduğunu özetliyor. Adamlar “Honda Jazz” yazmak yerine destan yazmışlar.

HONDA JAZZ 1.5 E:HEV MENZİL ARTTIRICILI ELEKTRİKLİ ARAÇ-STD 10 AİRBAGLİ TEK B-C-D SEGMENTİ OTOMOBİL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hermano -- 18 Mayıs 2025; 17:56:32 >
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.