< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SIFIR ARAÇ - FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2024 (17851. sayfa)

-
-
Aynen bende yılbaşından beri inceleme videolarında görüyorum hep makyajlı sportage diye, ama ihracata başlamamışlar demek nasıl şeyse... teşekkürler.
-
Sedan modeli için mi bu fiyat?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok yakın bir arkadaşımın güçlü bir galerisi var tesla kimsenin umurunda değil içten yanmalı motorlu araçlar inanılmaz döngüsü var ve kısa sürede de biteceğini kimse düşünmüyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben de aynı kanaatteyim.
Forumdaki Tesla sevdasının toplumda karşılığı yok.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
O yüzden 1500 araba 3 dk da bitti değil mi?
2 milyona full+full bir içten yanmali 1.5-1.6 mild ya da hatta phev, 190-230hp bandında bir otomobil olsun, Tesla yi fiyonk yapıp satsalar gecmis olsun :)
Togg için de aynı durum geçerli.. Farkı fiyatı bu iki otomobilin. Bu da verginin %10 olması. %40a çıkar, ev işi biter tr de. (diğer otomobillerin vergisi değişmeden).
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 3 Mayıs 2025; 9:34:41 >
Satılan Elektrikli araç yüzdesi kaç ben ona bakarım hatta neredeyse vergisiz olmalarına rağmen . Satışları hala çok düşük.İsterse 1 sn de bitsin bu bir şey ifade etmiyor. Toplumun
Geneline yayılmış gibi yorumlar görüyorum burada.
Elektrikli araba orani yuzde 1.1 imis gecen sene, hadi almayi dusunen bir yuzde 2 daha olsun eder yuzde 3.
Toplam turkiyede arac satisi 1 milyonu geckin, yuzde 3 u eder 30-40 bin kisi.
Bu kadar kisi beklesirken 1400 araba hemen satilir tabi cok normal.
quote:
Orijinalden alıntı: tasshelhoff
Elektrikli araba orani yuzde 1.1 imis gecen sene, hadi almayi dusunen bir yuzde 2 daha olsun eder yuzde 3.
Toplam turkiyede arac satisi 1 milyonu geckin, yuzde 3 u eder 30-40 bin kisi.
Bu kadar kisi beklesirken 1400 araba hemen satilir tabi cok normal.Türkiye'de 2024 yılında elektrikli araç satış oranı yaklaşık %10.
Bu kadar çok forumda takılıp da basit bir istatistik bilgisine erişmeden sallamak yakışmıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChemtraiLs -- 3 Mayıs 2025; 9:48:9 > -
Harika bir yorum Passat b8 Rline gelsin o fiyata kimse yüzüne bile bakmaz kaplumbağa teslânın.
ben toplam araç içindeki payından bahsettim bu bağlamda yukardaki hesabımda yanlış, elektrikli talebi 100.000 kişi kadar.
www.aa.com.tr
Türkiye'de elektrikli otomobil sayısı bir yılda yüzde 130 arttıhttps://www.aa.com.tr/tr/bilim-teknoloji/turkiyede-elektrikli-otomobil-sayisi-bir-yilda-yuzde-130-artti/3461020#:~:text=Trafi%C4%9Fe%20kay%C4%B1tl%C4%B1%20otomobil%20say%C4%B1s%C4%B1%20da,1'i%20elektrikli%20olarak%20belirlendi./?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHabersatışlar dediğiniz gibi, o kadar teşviğe de satılması normal
yarısı togg zaten neredeyse finansal açıdan bedavaya verecekler. enflasyonu filan göz önüne alırsanız
https://www.yenisafak.com/foto-galeri/ozgun/toggdan-mayis-ayina-ozel-yeni-kampanya-33-bin-tlye-togg-t10x-firsati-sifir-faiz-ve-48-aya-varan-vade-secenekleri-4702374/1
-
30 yaşındayım sorun nedir ? Sizinle aynı düşünmeyen herkes 15 yaşında felan mi bekliyorsunuz? Kaplumbağa Tesla asla toplumda karşılığını bulmayacak bu tipiyle
''1.9 milyon TL'ye Rline B8 gelsin, o kurbaa Tesla satamaz ekiekieki'' yorumu 30 yaşında birine ait gibi durmuyor ama neyse..
-
Pandemi öncesinde dizelden başka araba alanı dövüyorlardı. Birkaç sene içinde köklü değişim yaşanabiliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hermano -- 3 Mayıs 2025; 10:17:37 >
Dizel üretilse gene satar da üretilmiyor. Clio 1.5dci üretilse kimse benzinin yüzüne bakmazdı.
-
Bu nasıl bir züğürt tesellisi?
Bugün sabah haberlerinde gördüm;
Açlık sınırı 24 bin, yoksulluk sınırı 78 bin tl.
-
• Benzinli araçlar: 2024 yılında toplam otomobil satışlarının %60,8’ini oluştururken, 2025 yılı başlarında bu oran %49,6’ya gerilemiştir. Bu, benzinli araç satışlarında yaklaşık %11,2’lik bir düşüşe işaret etmektedir.
• Dizel araçlar: 2024’te %16,3 olan dizel araç satış payı, 2025 yılı başlarında %8,3’e düşmüştür. Bu, dizel araç satışlarında yaklaşık %49,1’lik bir azalmayı göstermektedir.
Bakalım 2026 da bu düşüş % kaçlara çıkacak..
İnsanlar istatistiksel düşünemez. Yüzbinlerce ucuşta 1 uçak düşer korkar, 1 tesla yanar korkar. 2 yıl picanto kullandık 70 bin km f10 5.20 ile gidebildiğim her yere gitti😁
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X