1000 Megabit Wifi Adaptör Önerisi?
İyi günler.
Yeni internet bağlattım. Telefonumdan speedtest yaptığımda 940 megabiti görüyorum fakat bilgisayardan yaptığımda maksimum 290 megabit çıkıyor. Kablosuz bağlantı sağlıyorum.
Bilgisayarımda kullanmakta olduğum ürün tp link t2u adaptörü, bana telefonumdaki gibi yüksek hızı sağlayacak bir adaptör önerir misiniz. Şimdiden teşekkürler :)
70Mai a 500s Pro Plus Modeli Video İndirme
İyi akşamlar başlıkta belirttiğim araç içi kamerayı aldım. Kayıtlı videoları indirmek istediğimde mobil veri üzerinden indiriyor. Ben wifi üzerinden indirmek istiyorum fakat cihaz hotspot olarak görev yaptığından bağlantıyı kopardığımda indirme gerçekleşmiyor. Bunun bir çözümü var mıdır? Teşekkürler.
2024 Auidi A3 Kışlık Lastik Önerisi?
Merhabalar arkadaşlar aracım için kışlık lastik arıyorum. Yetkili servisi aradığımda continental ve bridgestone öneriyoruz dediler. Tabi sizlerinde tecrübelerinden faydalamak istendim
Continental WinterContact TS 870 225/45R17 91H M+S 3PMSF FR
Bu lastik nasıldır alayım mı? Ya da Konfor yol tutuşu sessizlik anlamında başla lastik önerir misiniz?
Önerileriniz için şimdiden teşekkürler
Araç İçin Temizlik Ürünü Önerisi?
Herkese iyi günler.
Araç içi bej deri koltuklarım var onlar için, ön konsol için, lastik parlatmak, demir tozu temizlemek için ayrıca bez öneriniz varsa onu da alabilir miyim? Çok ürün öneriliyor fakat hangisini alacağız bilmiyoruz. Memnun kaldığınız ürünleri alabilirim. Teşekkürler şimdiden.
Cupra Formentor VS AUDİ A3
Arkadaşlar Allah nasip ederse sıfır araç alacağım.
Auidi A3 bakıyordum fakat bayi aracın olmadığını yeni araçlarında zamlı geleceğini söyledi. Şuan fiyat bilgisi yok.
Cupra Formentor için bayi ile görüştüm.
VZ Line paket için 2.430 bin dediler. PPF kaplama ücretsiz
Düz formentor için 2.130 fiyat verdiler onda da PPF kaplama ücretsiz.
Sizce tercihim ne olmalıdır.
Yanlış bir seçim yapmak istemiyorum.
2024 AUIDI A3 advanced Sedan
Tuscon dizel araçtı. Yolda stabil gitmiyor çok yalpalanıyor hızlanınca hiç güven vermedi.
E power CVT şanzıman basınca çok iyi gidiyor sadece alışmak gerek çok gürültülü oluyor gazı köklersek
Sportage de iki aracın ortasıydı bence.
Eğer 2 milyon tl bandında suv araç almayı düşünürsem E power olabilir.
Siz ne dersiniz arkadaşlar önerilere açığım.
AOC G2590VXQ 24.5" 1ms ikinci el ne kadar eder?
Elimde sorunsuz çalışan bu monitör var kaç liraya satabilirim teşekkürler.
RX 7700 xt' li sistem diziyorum dar boğaz olur mu?
Arkadaşlar iyi akşamlar sistemimi yükseltmek istiyorum. Bu sistemde dar boğaz olma durumu ya da uyumsuzluk durumu olur mu yorumlarınızı bekliyorum ona göre sipariş vereceğim.
Ekran kartı: rx 7700 xt amd
Ram 16 gb gskill 3200 mhz ram
Anakart asus primer b 350 m a
Psu Corsair 550 VS
İşlemci ryzen 5 5600
Bilgisayarım Ne Kadar Eder?
Arkadaşlar kasayı komple satıyorum. Temiz kullanıldı. Herhangi bir parçada arıza yok.
Ekran Kartı= MSİ GAMİNG X GTX 1060
İşlemci= Ryzen 1500 X 3.8 GHZ OC
Anakart= ASUS B 350 M A
Ram= Gskill 16 GB 3200 MHZ
Güç kaynağı= Corsair 550VS
+1 adet 500 gb hdd + 1 adet 128 gb ssd var
+ Olarak işlemcinin metal plakalı cooler master soğutucusu var (sıvı soğutma değil)
Evet arkadaşlar bu sistem böylece ne kadar eder?
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 7 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 604
İkinci El Bölümü Mesajları: 18
Konularının görüntülenme sayısı: 23.376 (Bu ay: 413)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 204 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar