Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ - FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2024 (17841. sayfa)

5 sn
357.632
Cevap
6.127
Favori
62.128.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1229 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
3. Sırada  bugün en iyi #3
Giriş
  • adamlar alıştı artık enflasyon bazlı mevduat bazlı zam yapmaya biri cıkıpta dur demiyor ... ve sistem aynen isliyor helal olsun valla

• Paylaşıldı mı bilmiyorum artık bayiden sıfır araç alırken de dolandırılmamak için 2 kere düşünmemiz gerekecek galiba!

SIFIR ARAÇ  - FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2024
    SIFIR ARAÇ  - FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2024x (formerly twitter)
    Aykırı (@aykiricomtr) on X
    https://x.com/aykiricomtr/status/1918186398936645881
  • SIFIR ARAÇ  - FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2024
  • Exclusive.Gamer kullanıcısına yanıt

İçimden neler neler geçti ama dilim varmıyor...

• Gelsin çil çil Teslalar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu hafta aracımı satmayı düşünüyordum kararsız kaldım baya şimdi satsam yerine yüksek modelli bir şey alamıcaz heralde sıfır fiyatları baya uçtu ikinci elde de artırırlar fiyatları

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bukimyahu B kullanıcısına yanıt
    Zam yaptıkça alan bir toplum var. Artacak korkusunu basıyor millete aldırıyor. Yerinde saydı zam olmadımı kimse almıyor. Nabza göre şerbet misali. Gelişmiş ülkelerde arttıkça kimse almıyor tam tersi yani bizim gibi ülkelerde de tam tersi.

• %4 zam gelecek diyor yani otomatikman senin mevduatına çökerim diyor vatandaş almıyorum demiyor tam tersi o zaman koşarak gidip alıyor. Enteresan bir toplumuz

• saldıray53 kullanıcısına yanıt

ben geçtiğimiz hafta güzel bir rakama sıfır almak için sattım ama zamlardan önce yetiştiremedim. Ya trenden inmemek gerek, indiysen de yenisine atlamak gerek bir an önce. Araçların olağan fiyat hareketleri bir yana diğer tarafta elektrikli baskısı var.

• Togg güzel bir kampanya yapar mı?

• geçen hafta corolla dream x pack 1,6 benzinli model 1695 e alındı. fiyatına göre bence en mantıklı benzinli araçlardan birisi.

• mawserr kullanıcısına yanıt
    aynen öyle geçen yıl bi nebze stabil bir araç piyasası vardı bu yıl hiç öyle değil bayilerde vatandaşta para olduğunu biliyor paranında mevduatta olduğunu biliyor her ay mevduat faizi+euro kuru farkını fiyata acımadan ekliyor

• memocan2468 kullanıcısına yanıt

bende bu rakamlara yakın bir rakamdan bekliyorum ama inşallah diyelim. şu anda talep cok iyi gidiyor tabi fiyat acıklandıktan sonra görmek lazım

• fatihkm kullanıcısına yanıt

triger zincirli olacak hybrid motor 145 hp bileşik güç

• Tucson comfort 1.900

Troc style 2070

Sportage Cool 2115

Bu 3 araçtan hangisini önerirsiniz? Bir miktar borçlanarak alınacaktır. Aradaki 200bin lira için değecek farkları var mıdır?

Veya bu fiyatlara alternatif önerilerinizi alabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi camokasahin -- 2 Mayıs 2025; 13:35:56 >
  • Grandland elektrikli teklifi alan varmı dostlar? Vergi dilimini geçince fiyatlar ne oldu acaba?

• tcross en uygun hangi bayi

• Exclusive.Gamer kullanıcısına yanıt
    Tilbe Polat hanımı Doğuş tan boşuna transfer etmedi Byd..
    Doğuş milletin arabaya nasıl ne zaman ne şekilde para ödediğini çok iyi bilen biri :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bu ay fırsat aracı diyebilecegim su anda corsa elektrikli araclarımız var arkadaslar

corsa elektrikli beyaz-kristal gri renk olarak geliyor. tahminen 10 güne kalmaz bayide olacak

CORSA ELEKTRİK GS (+Cam Tavan +Güvenlik Paketi +10" Multimedya)

buradan bayiler şikayet ediyorlar fiyat paylastıgımda o yüzden sizden ricam özel mesaj yoluyla ulasabilirseniz. fiyatları gönderebilirim.

• camokasahin C kullanıcısına yanıt
    Troc yerine golf alırdım ben olsam style paket, ama bu üç araçtan sportage daha mantıklı duruyor

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.