< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SIFIR ARAÇ - FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2024 (17778. sayfa)

-
-
zaten bu kampanya vardı aylardır
200 daha koyup tesla almak varken yani
hayalet göstergesi bile olmayan çakma hybrid vitara mı
aman kalsın
-
Dün 2 dakikada 1600 araç satılmış bu ay 5000 bin araç ön satışı hedefleniyormuş
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Medeniyetten kasıt avrupa değil ama yine de sen bilirsin. Daha elde ettiğin verileri doğru yorumlayamıyorsun.
Norveçde elektrikli araç satış oranı 90% ın üzerinde. Keza İsveç,belçika,hollanda yine 40% bandında.
Teşvikler arttıkça oran artıyor. Ayrıca bazı ülkeler var ki yeniliğe ve değişime çok kapalılar örneğin Almanya. Bu değişimi kabullenmeleri zaman alıyor. Alman halkının dizelden kopuşu bile çok çok zor oldu. Yıllarca yüksek hacimli dizel araçlar satıldı tüm avrupa benzinli/hybridlere baskı kurarken. Almanya sanayi anlamında avrupanın bel kemiğidir. Alman halkı hala kredi kartı kullanmıyor. Nakit para taşıyorlar ve nakit kullanıyorlar. Hala sandaletlerin içine beyaz çorap giyiyorlar. Böyle bir milletin kolayca elektirikli araca geçmesi beklenemez.
Kabul edin ya da etmeyin tüm dünya elektrikli araca geçecek. Bu geçiş zaman alacak ama 10 yıl sonra burada benzinli araç savunanların görüşleri tamamen geçerliliğini yitirmiş olacak.
Elektrikli araç kullanıcılarının menzil ya da şarj süresi ile ilgili bir dertleri yok. Ancak elektrikli araç kullanmayanların böyle dertleri var. Anlamsız geliyor bana yani kullanmadığınız bir ürün ile ilgili neden şikayetleriniz var anlamak güç
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 26 Nisan 2025; 12:8:57 >
-
Bu nasıl bir üslup? Böyle konuşmaya müsaade var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu fabrikadan paslı olarak gelen koltukları olan Suzuki mi bu?
-
elektrikli araç almayı düşünenler MTV kısmına takılmasın bence. çünkü bizim devletin kafa yapısı bir bahane bulup herkese yüksek vergi dayamak. birkaç seneye kadar "karbon salıyo" deyip içten yanmalıların MTV'leri de arttırırlarsa şaşırmam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Cuma dediler hocam ama benim de bir gözüm hâlen c4’te. Eşimi ikna edemiyorum. :)
C4x değil de c4’e ikna olur bence.
Hocam o arabaya bittim ben de. Ama hangi akla hizmet 380 litre bagaj koymuşlar onu anlayamadım. Gözüme bir tık küçük geliyor. 450’ye yaklaştırmak çok mu zordu acaba…
Gazze olaylarından Tesla'yı boykot etmesek,alırdık.
Vites kolu kalkması kötü olmuş. Bazı konularda tamamen dijitalliğe karşıyım.
Özet olarak, Fiyat/performans araç olmuş.
Açıkcası aracı yatırım aracı olarak görmüyorum, en önemli nokta ihtiyacın karşılayıp memnun etmesi.
-
Elektrikli araçları sevgilisiymis, anasiymis, babasiymis gibi savunanları anlayamiyorum. Bu müneccim arkadaşlara göre gelecek elektrikliymis, sahipleri menzili önemsemiyormuş vs çeşit çeşit farazi, temelsiz, ciddiyetten uzak yaklaşımlar. İnsanları herhalde aptal sanıyorsunuz, sadece sizin aklınız yok, herkes hesap kitap yapabiliyor.
Geleceğin karşımıza ne getireceği ile ilgili böyle kesin hükümleri bilim insanları bile öngoremezken, elinizdeki 2. El elektrikli araçlarınıza potansiyel müşteri kitlesi çekmek için bu tür komik cümleler rezil ediyor sizi.
Müstakil ev ya da müstakil wallbox sahibi olursam, yılda sadece 1 kere şehir dışına çıkabilecek durumum olursa ve menzil ile şarj süreleri teknoloji ile birlikte artarsa/düşerse evin 2. aracı olarak düşünürüm.
Emeklilikte bol boş vakit, bol aylaklik zamanım olursa o zaman tek aracım olabilir sanırım elektrikler, tabi o zamana başka teknolojiler gelmezse. Demem o ki işine gelen elektrikli alır, işine gelmeyen almaz, böyle hayasızca almayanlara hakaretvari yaklaşımlar neyin özgüveni anlamıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.J. Pacino -- 26 Nisan 2025; 13:8:54 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Teknoloji gelecek bu diyenlerin daha iyi bir teknoloji cikmayacagini dusunmeleri de ayrica tezat olusturuyor zaten.
Ha bu yarin olmaz ama birgun olmayacagini kim soyleyebilir.
10 sene once elektrikli arabalar boylemiydi?
10 sene sonra baska bisi cikmayacagini kim bilebilir?
Bu elektrikli araba fanatikleri garanti mi almislar benzinli motorlar gibi 100 sene elektrikliler genel gecer akce olacak diye?
Hayirli gunler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 26 Nisan 2025; 13:12:35 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
%10'dan gelsin de varsın vites kolu kalkmış olsun. Mehmet Şimşek sinir krizi geçirmiştir vergi alamıyom diye.
Otomatik şanzımanlı araç alacaklar özellikle de bu deprem zamanı yolda kalan araçlardan dolayı tercihlerini gözden geçirmeli, çift kavramalı araçlara dikkat edilmeli.
AutoClubyoutube
Şanzıman arızasıyla otomobil yolda nasıl kalıyor? Hangi şanzımanlar bu duruma sebep oluyor? Bu soruların yanıtlarını bulmak için, otomatik şanzımanların tiplerini ve hangi durumlarda yolda kalabileceğimizi inceleyeceğiz. Özellikle sıkışık trafikte, otomatikleştirilmiş manuel ve çift kavramalı otomatik şanzımanların neden yolda kalma sorununa yol açtığını açıklayacağız. Bu şanzımanların çalışma prensipleri ve ısınma sorunları hakkında bilgi vereceğiz. Ayrıca, bu tür şanzımanları kullanırken dikkat edilmesi gereken noktaları da paylaşacağız. Sıkışık trafikte nasıl daha verimli bir sürüş yapabileceğinizi öğrenmek için videomuzu izlemeyi unutmayın. Unutmayın, doğru bilgi ve dikkatle bu sorunların üstesinden gelebilirsiniz! 00:00:00 - Giriş 00:00:02 - Şanzıman Problemleri 00:01:24 - Şanzıman Tipleri 00:02:26 - Şanzımanların Isınma Problemleri 00:02:38 - Şanzımanların Isınma Nedenleri 00:05:19 - Şanzıman Problemlerinin Çözümü 00:12:04 - Şanzıman Kullanım Tavsiyeleri 00:13:22 - Sonuç 00:15:00 - Trafikteki Araçların Durumu 00:15:14 - Araçların Hararet Problemleri 00:15:23 - Trafikteki Araçların Yerleşimi 00:15:31 - Deprem Sonrası Gözlemler Otomobil tutkunları için en doğru adres! Autoclub’da en yeni modellerin detaylı incelemelerinden otomotiv sektöründen son haberlere, kadar otomobil dünyasına dair her şeyi bulabilirsiniz. Otomobil tutkunlarının adresi Autoclub’a abone ol, otomobil dünyasının nabzını bizimle tut! AutoClub - Otomobil Tutkunlarının Buluşma Noktası https://autoclub.com.tr https://twitter.com/AutoClubTR https://facebook.com/AutoClubTR https://instagram.com/AutoClubTRhttps://www.youtube.com/watch?si=I2zd9asNqIDi-bXx&v=XaQivGmE_rk&feature=youtu.be -
%10 ötv’li elektrikliler gayet mantıklı. 1.0 hiçbir özelliği olmayan arabalara %80 ötv ödemenin hiçbir mantığı yok. Hep millet Avrupa’da Amerika’da arabalar şöyle ucuz diye dert yanıyordu. Alın size Avrupa ve Amerika fiyatına elektrikli araba. Ancak elektrikli araba sahiplerinin de şunu anlaması lazım günümüz teknolojisi ile tüm Dünya’da arabaların elektrikli olması gibi bir durum söz konusu değil. Uzmanlar en iyimser ihtimalle elektrikli araçların oranı ancak %30-40 olabilir diyorlar. Tutturmuşlar kuzey Avrupa ülkelerini. Onlar ölçü değil. Birileri diyebilirki farklı bir teknolojik gelişme olur. Şayet öyle bir şey olursa sadece içten yanmalı araçlar değil bu günkü elektrikli arabalarda tedavülden kalkar.
Şuanda 1.9 milyona juniperin rakibi yok. Mevcut durumda ben alamıyorum bazı sebeplerden ötürü, alabilenlere hayırlı olsun. İmkan olsaydı Glacier Blue kovalardım.
Firmaların zam yapmasına bahane üretenen yardakçılar bitmiyor maalesef. "Arttırdı ama bir sor neden zam yaptı?". Sanki beyinler yıkanmış gibi. Bunlarin hiçbiri müşterinin dostu degil hepsi kendi cebini düşünüyor. Bunu bir türlü anlayamayanlar var. Ya da art niyetli dalkavuklar. Zam yapan ticari kuruluşu savunan zihniyetin hiçbir türlü kabulu olmamalı. Aklı selim herkes bu tiplere tepki vermeli. Yoksa kazıklanmaya devam ederiz.
naçizane fikrim, bugünkü elektrikli araçlar bence uzunca bi süre güncel kalacak çünkü pil teknolojisinde kayda değer bi gelişim olmayacak gibi görünüyo.
bence genel olarak bireysel araç sahipliği zorlaştırılacak. geleceğin temel ulaşım aracı elektrikli ama pilsiz çalışan şehirler arası trenler olacak. şehir içinde de aynı şekilde metro. son olarak; şehir içi bireysel kullanım için de elektrikli (ve pilli) kiralık araçlar çok yaygınlaşacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 26 Nisan 2025; 13:26:13 >
Ona yapacak bir şey yok.
Aldığı ürünün l %10 fiyatı düşse ruhunu teslim edecek milyon insan var bu ülkede. Aracın/ürünün fiyatı %10 artınca zenginlestigini zannediyor. Matematik desen 10 puan ekonomi bilgisi desen 5 yıldız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 26 Nisan 2025; 13:25:36 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X