Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ - FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2024 (17737. sayfa)

5 sn
357.831
Cevap
6.132
Favori
62.159.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1229 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
3. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş

Ben olsam her türlü dolusunu alırdım. Aradaki farklara değer varsın 2024 olsun.

• catalunya5 kullanıcısına yanıt

hiç düşünmeden dolusunu al hocam sahsı fikrim exp paket. alt paketide dolu tekrar ediyorum ama üst paketteki özel. almadığına sonra pısman olursun.

• Bir arkadaşa C Suv bakıyoruz ve dün alınan fiyatlar;

Peugeot 3008 1.2 hybrid 2 milyon lira

Kia Sportage 1.6 mild hybrid Elegance Konfor Plus 2250

Bu ikisi arasından (fiyattan bağımsız olarak) hangisi tercih edilmeli, neden?

• krm1234 K kullanıcısına yanıt

Bence kia

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hirikus H kullanıcısına yanıt
    Mini countryman hocam cooper otomobil olanı. Countryman suv.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • vdvd V kullanıcısına yanıt

Hocam hayırlı olsun aldığınız araçta sunroof var mı acaba yoksa sadece diğer pakette mi var ,bu aralar bende aynı aracı araştırıyorum

Ben olsam sportage alırım. Kendimce sebeplerim şu şekilde olur:

1. Kia 5 yıl garanti veriyor. Güncel durumu bilmem ama daha önceki kia ceed sahipliğimde teknik servislerinden ve garanti hizmetlerinden çok memnun kalmıştım.

2. Kia çok daha sağlam bir araç. Psa grubu benim gözümde Kore-Japon grubu kadar dayanıklı değil.

3. Peugeot i-cocpit tasarımı, daha doğrusu o minik direksiyon beni inanılmaz sinir ediyor.

4. Sportage’de motor daha güçlü. Ayrıca dört silindirli.

5. Görebildiğim kadarıyla kia’da donanım daha zengin

6. Sportage daha uzun ve bagaj hacmi daha fazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akenatons -- 23 Nisan 2025; 10:56:42 >
  • cagatayf C kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Dynamic pakette Sunroof yok. 2025 Advance pakette var

• cihanair kullanıcısına yanıt
    Hocam hayirli olsun.tayronu ne ara sattin ?? Kaca fitti ozel deilse??

Bide baska arac kalmamis mi stelvio da?

• hirikus H kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. 2025 Advance pakette batarya daha büyük

• Bugün Fiat bayiinden gaziantep te fiyat aldım

Egea 1.6 dizel 130 hp manuel easy gsr2 paketli 1200000 tl

Egea 1.6 Dizel 130 hp manuel urban gsr2 paket 1260000 tl

peşin fiyat verdiler.

(Alınır alınmaz tartışılır. Amacım sadece bilgi paylaşımı)

• akenatons kullanıcısına yanıt

Detaylı cevap için çok teşekkür ederim 🙏

• ölücü4545 Ö kullanıcısına yanıt
    O fiyata alinabilen diger araclara bakinca ,her ne kadar artik demode denebilecek bir arac ta olsa neredeyse 10 sene olacak piyasaya cikali , hala alinabilir bence.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: krm1234

Bir arkadaşa C Suv bakıyoruz ve dün alınan fiyatlar;

Peugeot 3008 1.2 hybrid 2 milyon lira

Kia Sportage 1.6 mild hybrid Elegance Konfor Plus 2250

Bu ikisi arasından (fiyattan bağımsız olarak) hangisi tercih edilmeli, neden?

Sportage'ın avantajarı arka bağımsız süspansiyon, 3008 e göre ferah yaşam alanı, stabil yazılım. Dezavantajları kuru tip kavrama sıkışık trafiğe maruz kalacaksanız hata almanız kaçınılmaz, 2. el satış hızı ve yakında makyajlı kasanın gelmesi ile yüzünün eskiyecek olması.

3008 in en büyük avantajı Sportage a göre kasanın güncel olması. Islak tip kavrama kullanıyorlar ama yeni, ilerde ne çıkar soru işareti keza motor da meşhur 1.2 puretech in revize zincirli hali. İçten yanmalı modellerde arkalar torsiyon, arka yaşam alanı dar, yazılım şikayetleri mevcut.

Bu iki modelden bağımsız Tucson, makyajlı güncel kasa ve tutulan 2. eli Sportage ın eksiklerini kapatıyor. Tek kuru kavrama kalıyor o da sıkışık trafiğe maruz kalmazsanız sorun yaratmayacaktır.

• phoenix_88 kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ediyorum, Tucson da güzel bir seçenek ama arkadaş Sportage’ın tasarımını daha çok beğeniyor. (Araç Bilecik’te kullanılacak, sıkışık trafiğe maruz kalınmayacak.)

Rica ederim. Birinci maddeyi klavye abuk sabuk bir şeyler yazmış onu düzelttim.

Makyajlı kasanın gelip yüzünün eskiyecek olmasını dert etmiyorsa bu fiyat skalasında Sportage ağır basar o zaman.

• Lawy L kullanıcısına yanıt

ioniq 6 makyajlandı ioniq 5/6 proggressive paket alanlara lafım yok diğerleri hyundai türkiyenin aç gözlülüğüne kurban gittiler önce boşaltılıp advance sonra daha da boşaltılıp dynamic olarak satıldı

Müşteriler ioniq 5 faceliftini aylarca cam tavan için bekledi fakat dynamic paket ile cam tavansız satışa çıkarıldı çok güzel tasarımları var fiyatlandırma ve donanım açısından fiyasko 2025 yılında sattıkları elektrikli arabada carplay kablolu çalışıyor hyundai ev lerin bakım ücretleri kia ya göre 3 kat daha fazla bu arada sözde kardeş markalar

• cihanair kullanıcısına yanıt
    Bayi başta sizi biraz keklemeye çalışmış. 4x4 Competizione paket 3.8 milyona ilan var, SIFIR:
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-alfa-romeo-fiat-ana-bayi-efsane-gebze-2023-alfa-romeo-competizione-4x4-1240625951/detay

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, Cupra Formentor VZ-Line için yakın zamanda fiyat teklifi alan oldu mu acaba ?

Bir de 2025 VZ-Line'lar da 360 derece kamera ve DCC artık standart olarak mı geliyor bilgisi olan var mıdır ?

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.