indirimli fiyattan kredi kullandırmazlar bir yanlış anlaşılma olmuştur |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (16718. sayfa)
-
-
Nakiti 1300 kadar bulunuyor zaten.Neden kredi kullandırtmasın
-
Yaşı küçüktür, ilk arabası filandır -
almanyada liste fiyatından araba satılmaz. almanya 2.el sitelerine girip bakın sıfırda deli kampanyalar var. 34500e vergi dahil alabilirsiniz
-
benim kastettiğim kredi dahil toplam fiyat. mesela 1120 nakit var, 250k 12 ay %0 faiz ile 1370'e bırakmazlar demek istiyorum. öyle anlaşılıyor da
-
Öyle olabilir fakat faizin %0 olma ihtimali çok düşük.Ama imkansız değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhammet atış -- 17 Aralık 2024; 13:20:58 > -
hayırlı olsun ıslak dsg 150 beygir çok da yakışıklı arkana bakma :) -
Citroen C4 Shine Platin Gri 1335 den sipariş verildi. C4X shine daha uygundu ama C4 tercih ettik. -
Eyvallah hocam az önce ödemeyi yaptım güle güle kazasız belasız kullanalım inşallah -
Üç harfli fiyatlamasından sonra bütün esnaf Avrupalı Koreli firmalar üç harflinin önünde eğildi. Onlar 1e 1 kazanırken 1e 4 kazanıyor adam. Hayırdır siz tarikat mısınız da gözünüzü bu kadar görmüyor anlamıyorum. -
408 gt siyah 1845
-
Peugeot bana da nakit fiyatından kredi kullandırdı. Ancak Citroen nakit fiyatından vermemişti geçen ay.
-
Hangi bayi acaba
-
dostum c4x shine ne fiyat verdiler birde hangi il hangi bayi yazabilirmisiniz teşekkürler
-
Ya arkadaşım ben vereceğim paraya bakarım. Beni bu adamın çinde kaça sattığı alakadar etmez. Neden anlamıyorsunuz. Beğenmeyen gitsin 2m tl ye captur alsın. Benim tercihim benim param🤦🏻♂️ -
rota elektrikli araçlara döndü sanırım.
-
İyi fiyat hocam hangi bayi kredi var mı -
C4x shine en ucuz Erdemirler bayi verdi 1300. Ben Nev den aldım C4 ü 1335 e. -
4. sıfır aracım, nerdeyse 14 yıldır hep vdf den yaptırırım sigorta ve kasko, dışardakinden çok farklı çıkmaz,
sadece teminatlar kısmını yüksek tutmalarını rica ederim.
-
Arkadaşlar grandland almayı planlıyorum fakat 1650 veriyorlar teklif
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X