Aynen. Tesla 45 bin Euro'ya %10 ekliyor, 1,8 milyon küsura satıyor. VW de 59 bin Euro'ya aynı mantıkla %60 ekleseydi, 3,5 milyona satması gerekiyordu. ST'ler falan hep 3 milyon üzeri fiyat söylüyordu zaten, beklenmedik oldu bu. Sedan araba sever biri olsam ciddi düşünürdüm, menzili çok iyi görünüyor. |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (16710. sayfa)

-
-
Sedancıyım, ioniq 6 sonrası bir alternatif olabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shkoksal -- 18 Aralık 2024; 15:39:1 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tesla'da beyaz yerine gri renk tercih eden müşteriler, ÖTV dilimi değişikliği nedeniyle 700 bin TL fark ödemek zorunda kalıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimmorrison84 -- 18 Aralık 2024; 15:25:50 > -
11 Ay sonucu en çok satılan İTHAL B sınıfı ve B sınıf SUV araçlar ve güncel yaklaşık fiyatları.
1)2008 15166 adet Benzinli Allure 1550 Elektrikli Allure 1400
2)Polo 14241 adet 1310 Life paket
3)Sandero 12753 adet 1100 Extreme Paket
4)Taigo 12280 adet 1440 Life Paket
5)Corsa 11366 adet 1150 EV GS, 1200 Benzinli GS
6)City üretimi sonlandı
7)Mokka
8)Kamiq
9)Crossland
10)Tcross
11)Puma
.
.
17)Arona 1395 4280 adet 1395 FR plus paket
.
.
27)Jazz 11 Ayda 1300 adet
Atladığım yerlere, Vitara , ZS Scross, Kona, Tailant, C3 gibi araçlar var.
Sonuç olarak. B sınıfı araç arayıp ithal araç arıyorsanız, tutulan bagajı büyük araçlar almanız önerilir. En ideal Türkiye'ye hitap eden araç zaten 1400-1500 bandında bütçeniz var ise satışlardanda belli olduğu üzere, 2008, Taigo gibi araçlarken. Daha düşük bütçeler için Sandero, polo, Corsa gibi araçlardır
-
Astra bak bence hocam o bütçeyle.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dizeli komple eleyerek her modele benzin gözüyle baktığımızda Qq öyle çok yakan bir araba değil psa 1.2 sinden ve tucson 1.6 sından az yakan daha sağlam bir motoru var tipi eski gibi ama ben beğeniyorum tabi fiyatına bağlı, ayrıca ateca için 1.6 M demişsiniz B suv parası bu para şuan bu bütçe için alınabilir ama güncel donanımlar yok , siz 2 küsürlük bir şey bakıyorsunuz galiba sizin için değil tabi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Platinum Epower QQ 2200K₺
-
hocam uzun yol yapıyorum 2. araba olarak anca alabilirim. Zoe falan ihtiyacımı görür şehir içinde
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
jazz iyi bile satmış; burası otomobil forumu sözde, burada bile aracın varlığından bir haber bir sürü kullanıcı var.
sıfır reklam ve enteresan !! araç olmasına rağmen rakam bence başarılı.
tutulma tutulmama konusu jazz için çok geçerli değil; 1300 tane bu sene satmış, çıktığı 2021 den beri de bir 1300 tane daha satmıştır diye düşünüyorum fazlası da vardır belki, toplam 2600 jazz olsun ülkede. hadi eskiden fiyatıda pahalıydı diyelim 600 ü de silelim 2000 olsun.
satılan kaç jazz var 2 yada 3 sarı sitede. onların da çoğu sıfır km jazzlar. galericiler fiyatı 1.5 milyonken almış fiyatı düşünce elinde kalmış.
jazz gibi şahsına münhasır araçların her zaman alıcısı vardır, yani arz ve talep dengesine sahip araçlar bunlar.
benim gibi enteresan!! kişilerde o sizin tavsiye ettiğiniz çok satan araçlara bakmaz bile .
eh 80 milyonda 3-4 bin enteresan otomobil tüketicisi de vardır şimdi. yani ikinci eli asla sorun değil.
totale bakarsanız jazz bu listedeki araçların çoğundan -şekli ve bagajı- hariç daha iyi bir otomobil.
donanım- teknik veriler- performans- tüketim- güvenlik donanımları- iç hacim hangi kriterde kıyaslarsanız kıyaslayın.
hayırlı günler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 18 Aralık 2024; 15:51:55 >
-
ID 7 PRO S'n fiyatı beni şok etti.
Vergi öncesi 40 bin euroya gelmiş.
Avrupa'da vergi öncesi fiyatı 50 bin euro aynı aracın.
Daha önce uzunca matematiğini yapmıştım. 1580'lere verilen ID4'teki iskonto bile bu yazılan fiyattan daha az. VW direk liste fiyatı bundan daha çok iskontolu fiyat açıkladı.
Peki ID7 PRO S'e Cupra Born'da olan 204hp motor takılıp 1915'e satmaz mı VW?
Şu anki liste fiyatına göre bu mümkün görünüyor.
VW öyle birşey yaparsa 700 km karma menzilli ID7 PRO S (araç full+full donanım)
1915'e getirirse.
Bütün Tesla Togg buraya kayar, zira 86kw batarya ayrıca devasa bir araç.
Bakalım bunlar heyecanlandıran hareketler.
-
beyazında eli kulagında 2,5 milyon bandına geçmesine...
amerika da bildiğim kadarıyla beyaz daha pahalıya satılıyor...
tesla için cam tavandan dolayı tercih edilmesi gereken renk kesinlikle beyazdır...
heleki siyah renk asla derim...
-
Neden??? Hayatınız hiç kamiq kullandınız mı ?? İçine bindiniz mi ??? Direksiyonuna dokundunuz mu ??? Muhtemelen hayır. O zaman neden bilmiş bilmiş yaziyorsunuz. Bilmediğiniz her konuda yazmak zorunda değilsiniz. O yüzden önce öğrenin sonra yazın!
Evet
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
N-Desing 1.3 ne kadar?
-
arkadaşlar selam. İkinci elde hile hurda çok dişimizi biraz daha sıkıp 900'e falan bir şey buluruz belki diyoruz. Aralık olması sebebiyle bayiler liste fiyatının altına inebiliyor. Hyundai i10, i20, egea gibi araçları liste fiyatı altına bulabileceğimiz bayiler var mı? Şehir dışı da olur. Kredi de kullanacağız
-
Boyası atma ihtimali olan siyah tavanlı araca PPf kaplama öneriyorlar.
Ppf yada o tarz ürünler için tavsiye edilen ömür 5 yıl. 5 yıl sonra sökerken başarılar dilerim.
En kötü kaplamaya yapışacak boyayı düzeltmek için siyah kaplama yaparsınız.
Zaten o kaplamayida sökünce altta boya moya kalmaz. Orijinallik bozulmaz.
Üstelik orijinal tavan kaplama olduğu sürece hem dökülmez hem cizilmez. :D
Komedi şov. Umarım bu tarz fikirlere uyan yoktur.
internet sitesinde yazan fiyatları referans almayın, id7 vergi dahil 47 bin euroya satılıyor,
Cok da gözünde büyütme derim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smallpox -- 18 Aralık 2024; 15:49:30 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Bugün de jazz reklamı yaptın çok şükür . Primler yatıyordur umarim ..
Hocam o dediğinizi (%10 dilim için uygun hp li motor getirip o dilime sokma) yapacak olsalardı şuan yaparlardı.
Ama ya bi uyarı gibi birşey alıyorlar ya diğer araçlarının satışını etkilemek istemiyorlar özellikle o şekilde araç getirmiyorlar.
%10 luk dilim tamamen değiştirelecek de olabilir atıyorum %40 yaparlar sonra 50-60 diye gider diğer vergi dilimleri
sizin öneriniz nedir?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X