Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (16710. sayfa)

5 sn
339.840
Cevap
5.793
Favori
58.296.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1174 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #4
Giriş

Benim bulduğum nakit borçlarla bütçem 1080 civarındaydı.. 200 sıfır faiz ve 20k kredi kartı opsiyonuyla alıp sıfır faiz ödedim.. 1300e polo ya da fabia alsaydım yaklaşık 100k faiz ve dosya masrafı vs ödeyecektim.. 1300lük araç 1400e mal olacaktı.. ibiza full paket cam tavan.. ve sıfır faizle benim için çok idealdi.. arona ibiza kadar bilinen bir araç değil bence ve ikinci el değeri biraz daha düşük gibi geldi bana sahibindendeki fiyatları kontrol ettiğimde..

Bayon da ibiza da bence mevcut fiyatlarıyla güzel araçlar.. arona da pişman etmez.. 1.5 ibizanın standart olmayan spor koltuklu versiyonunu uyguna bulursanız o da güzel olabilir.. en çok hangisini beğendiyseniz alın geçin hocam :) bütçenizi çok anlamsız zorlamadan..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vega2000 kullanıcısına yanıt

Gaziantep'ten aldım hocam.. ben de antepteyim zaten :) adana ve antepte vardı bildiğim kadarıyla.. hatta antepteki 1.5 ibiza da kaldı gözüm :) beyaz opsiyonlu spor koltuklu gayet güzeldi ama 1425 ya da 1430 dediler sanırım.. ben geçen hafta çarşamba gönderdim kaporayı

• morqos kullanıcısına yanıt

Teşekkürler 🖐️

Süleyman Beyle sorun yaşamazsınız 👍

• Merhaba ,
    Peugeot 2008 Gt 1690 - 300 bin sıfır faiz kredi mantıklı mı ? Veya daha ucuz fiyat alan olmuş muydu ? Allure almak istiyordum 1600 den aşağı inmiyor İstanbul’daki bayiiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Warknife_ -- 16 Aralık 2024; 20:53:53 >
  • E-3008 GT elden farkla 2mil. isteyen var ama yanil yilda Togga zam yapmak için matrah 1450 den 1550 ye çıkabilir o zaman GT zaten bu dilime giriyor o yuzden kararsizlik var..

• AUSTRAL fiyatı alan var mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: merfarkav

408 Allure arıyorum ancak bulamadım.

Peugeot Öztek Adana - Telefonu açmıyorlar, geri dönüş de yapılmadı.

Peugeot Mar İstanbul - Allure yok. 2025'in son çarşambası gibisinden konuştu.

Peugeot Çetaş İzmit - Araç yok. Satış yok.

Peugeot Arkas İzmir - Araç yok, Ocak 2-3 gibi stok belli olacak fiyat belli değil. Son verilen araçların fiyatlarını paylaşmak istemedi.

Peugeot Demir Otomotiv Samsun - Allure için 1.830 kredili, 1730 peşin dedi. Kafayı yemiş heralde bunlar. GT parası istiyorlar. Samsun'dan ne zaman fiyat alsam böyle saçma sapan bir fiyat veriliyor. Bayi, marka farketmiyor.

adana Peugeot onatça 1620 kırmızı renk fiyat aldım geçen hafta

• Firestorm2321 F kullanıcısına yanıt

1530 fiyat alanlar var hocam geçen haftadan. Stokların da fazlalığından söz edilmiş, sözde. 1.550 civarı bulursam almayı düşünüyorum açıkçası. Yarın bir kaç bayi daha arayıp nasibimi kovalayacağım bakalım.

• SweptureX kullanıcısına yanıt

hayırlı olsun sonunda kavuştun arabana güle güle kullan

• vampirelf kullanıcısına yanıt

O aracı rahat 2,2 ye çıkarırlar.

• wigioou kullanıcısına yanıt

Ben aronayı eleyip bayon ya da ibiza arasında gidip gelmeye başlamıştım son dönem.. ama binmek için alıyorsanız arona fr plus da pişman etmez sizi.. bence güzel araç.. ben biraz fazla borçlandığım ve nihai hedefim eni sonu satıp iyi bir c segmente geçmek olduğu için minimum maliyetle alabildiğim en iyi aracı aldım kendimce.. ki araç hiç fena görünmüyor.. c4x'te kredi kampanyası olsa onu da test edip şans verebilirdim.. tabi sürekli şehir içi binecekseniz ve kalabalık değilseniz tercih etmek anlamsız olabilir..

• tasshelhoff kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam :) araba araştırmaktan bayii aramaktan sıkılmıştım şahsen.. alıp parkettim bir kenara şimdi sıra borç ödeme kısmında dkdkdj

• _Warknife_ _ kullanıcısına yanıt

Hemen sonraki mesajda bir kullanıcı bu paraya 408 almış. İhtiyacınız daha küçük araç olduğundan 2008 değilse sizce de 408 daha iyi bir seçenek olmaz mı?

• ozay06 kullanıcısına yanıt

Psa grubunda Gümrükten geçmeyen arabayı kesinlikle almayın. Koparayı yatırdıktan sonra mutlaka Proforma ve sipariş formu isteyin. Araç bayiye gelmeden kesinlikle bakiye kapatmayın(Baştan konuşun) Araç bayiye geldiğinde plaka ve tescilden önce mutlaka exper çağırıp araca baktırın.

Geçen hafta 2. Defa psa araç aldım süreç bu şekilde yaptırıyorum. Bir kaç güne bayiye araç gelecek. Bakiye kapatıcam exper gönderip teslim alıcam. Psadaki Genel risklerin hepsini st ye söyledim. Kabul edersen satın alcam dedim. Kabul ettiler.

• Xedos. kullanıcısına yanıt

Çok haklısınız hocam fakat nakit fiyat diye biliyorum 408 i maalesef peşin param çıkmıyor :/ teşekkürler

• hirikus H kullanıcısına yanıt

Ama gelen model şu an satılanlardan boyut olarak küçük deniliyor Hocam.

• ayhand28 kullanıcısına yanıt
    Bende 408 için kapora gönderdim ama Ocak teslim. Araç gümrükten ne zaman geçecek bilmiyorum. Ay sonu bakiye kapatmamı istediler gümrükten geçmemiş olursa ne yapmalıyım sizce

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ayhand28 kullanıcısına yanıt
    Expertiz kabul etmeyen firmalar da vardır muhtemelen.

• rmzn7134 R kullanıcısına yanıt

ekim idi hocam ist-mepa

• Peugeot 408'in Allure paketindeki C0, C2 ve E0 kodları arasındaki farklar azımsanacak gibi değil. Özellikle 2024 başında satılan C0 kodlu Allure paketlerin GT paketten farkı neredeyse sadece Cam Tavan. C2 ve E0 bomboş kalmış desem yeridir. 408 çok beğendiğim bir araçtı ama yeni paket beni hayal kırıklığına uğrattı. Araç arayışıma devam edeceğim sanırım. 2. el C0'lar sıfır parasına satılıyor. Sıfır da zaten bulunmuyor stoklar bitmiş. İnsanlar sanırım bu aradaki kod değişikliği ile çıkarılan koltuk ısıtma, direksiyon ısıtma, kör nokta, acc, 360 park, ambiyans aydınlatma vs. gibi özellikleri bilmeden alıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merfarkav -- 16 Aralık 2024; 22:9:7 >
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.