Şimdi Ara

Sıfır araç mı ikinci el mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
12.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bu konuda çok kararsız kalıyorum.Kredi çekip sıfır araç almayı düşünüyorum.Neden böyle düşünüyorum?Çünkü etrafımdaki insanlar araçlarını satarlarken hep kusurlarını gizliyorlar.Düşünün hiç ummadığım insanlar bile bunu yapıyor.Eskiden sıfır araç almayı çok mantıksız bulurdum,para israfı derdim.Ama bunları gördükten sonra ikinci el alıp aracı adam etmek için paso para harcayacağıma sıfır araç alayım içim rahat olsun diyorum.Siz ne diyorsunuz bu konuda?

• sıfır her zaman sıfırdır . aracına çok iyi bakan insanlar bile satılacak diye karar aldıklarında bile arabayı hiç ediyorlar 3-4 ayda , km düşürme olayları vs sıradan oldu artık . düşük model alırım sıfır alırım ama asla ikinci ele bulaşma çok extra durumlar yakın akraba tanıdık bildik olmadıktan sonra .
  • Sizi zorlamayacak bir miktarsa çekeceğiniz kredi,her zaman 0 almak daha iyi...

Kafanız rahat olur en azından.
  • İmkanınız varsa sıfır derim bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oiven -- 6 Haziran 2012; 10:01:31 >
  • Sıfır B Yerine Biraz Araştırıp 2. El C Almak Daha İyidir.
  • Sıfır her zaman iyidir.
  • hem sahibi hem de arabası düzgününü bulup 2. el araba almak çok daha mantıklıdır.. daha ekonomiktir..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sıfır mı temiz 2. El mi???
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ikinciel bunada 5 yaşına kadar olanlarına kredi alınabiliyor.
    veya aracı rehinletmeden tüketici krediside alınabilir.
  • 1 senelik max. 10000 km'de araç almak bana göre en mantıklısı...
  • ikinci el alınabilir bu şartlarda. kaput değişmi 4-5 parça boyalı.hatasız boyasız arasında en fazla 2 bin tl oynuyor. düzgün kullanıcı bulunursa oda sıfıra yakındır. rodaj süresi falan aşılmış olur hem ikinci elde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emin otomotivi bir araştır temiz ikinci el bulabilirsen odemesıde kolay olur...
  • iti var uğursuzu var. Çakalı var. Son yıllarda ikinci el piyasasının durumu karışık. Pert arabayı kazasız diye okutanlar var.(ruhun duymaz ne kadar incelersen incele)

BU YÜZDEN SIFIR "0"
  • 10-15 bin TL varsa cebinizde bence kredi çekin alın güzel bir araç 40-45 bin civarlarında. En güzeli oh mis ne ala
  • quote:

Orijinalden alıntı: carantinas

10-15 bin TL varsa cebinizde bence kredi çekin alın güzel bir araç 40-45 bin civarlarında. En güzeli oh mis ne ala

20 bin var hocam . 20.000 de kredi çekeyim diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Germanic

quote:

Orijinalden alıntı: carantinas

10-15 bin TL varsa cebinizde bence kredi çekin alın güzel bir araç 40-45 bin civarlarında. En güzeli oh mis ne ala

20 bin var hocam . 20.000 de kredi çekeyim diyorum.

Bayilerden de güzel bir kredi faiz oranı aldınız mı bitti bu iş 3 yıl vadeyle naylon kaplama koltuklu arabaya binersiniz :D Sonra Rodaj süresi ilk bakımlar ilk heyecan ::DD:D:)
  • Ford passat citroen audi gibi premium olmayan araclarsa sifir almak, mercedes bmw gibi araclarsa ikinci el almak mantikli

• Ayran gönüllü değilseniz sıfır almak her zaman iyidir..
    Ben ikinci el araç asla almam.. Aracımın büyük bir kazası veya çözülemeyen bir problemi olmadığı sürece de satmam..
    Bu ne demek? "Araç dikiş tutmuyorsa satar kurtulurum, alan uğraşsın" demek..
    Kimsenin de problemli aracını hurdaya attığını görmedim.. Herkes biribirine kitlemeye bakar doğal olarak..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: djoz

Ayran gönüllü değilseniz sıfır almak her zaman iyidir..
    Ben ikinci el araç asla almam.. Aracımın büyük bir kazası veya çözülemeyen bir problemi olmadığı sürece de satmam..
    Kimsenin de problemli aracını hurdaya attığını görmedim.. Herkes biribirine kitlemeye bakar doğal olarak..

bence sizin gibiler için söyledikleriniz doğru-aracı sonuna kadar kullananlar-fakat
    ben mesela iki yılda bir araç değiştiriyorum(yanlış olsa da)
    en son sıfır aracımı aldıgımda buna beş yıl binerim dedim olmadı,
    bakımları günü gününe yapılırdı hiçbir kazası yoktu sadece mazot fitresi Erzurumun -40
    derecesinde dondu diye sattım bahanesi oldu.
    Geçen yıl bu forumda devrem volvos40d4 aldı beş yıl binerim diyerek agzına kadar
    doldurdu aracı 88bine sanırım.üç dört ay aracın gelmesini bekledi bir yıl sonra
    s40 daha üretilmeyecek satarken zarar ederim düşüncesiyle(onun bahanesi de o oldu)
    sattı son model bmw aldı.

şimdi yukardaki volvoyu alan da bnm aracı alan(satacagım gün 40bin bakımını yaptırmıstım bakımları bedava diye)
    da hayırla yad ediyordur eminim bizi.Tıpkı şuan kullandıgım aracımın sahibine teşekkür ettiğim gibi

• alacağınız arabaya göre değişir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dnz60

quote:

Orijinalden alıntı: djoz

Ayran gönüllü değilseniz sıfır almak her zaman iyidir..

bence sizin gibiler için söyledikleriniz doğru-aracı sonuna kadar kullananlar-fakat
    ben mesela iki yılda bir araç değiştiriyorum(yanlış olsa da)
    en son sıfır aracımı aldıgımda buna beş yıl binerim dedim olmadı,
    bakımları günü gününe yapılırdı hiçbir kazası yoktu sadece mazot fitresi Erzurumun -40
    derecesinde dondu diye sattım bahanesi oldu.
    Geçen yıl bu forumda devrem volvos40d4 aldı beş yıl binerim diyerek agzına kadar
    doldurdu aracı 88bine sanırım.üç dört ay aracın gelmesini bekledi bir yıl sonra
    s40 daha üretilmeyecek satarken zarar ederim düşüncesiyle(onun bahanesi de o oldu)
    sattı son model bmw aldı.

şimdi yukardaki volvoyu alan da bnm aracı alan(satacagım gün 40bin bakımını yaptırmıstım bakımları bedava diye)
    da hayırla yad ediyordur eminim bizi.Tıpkı şuan kullandıgım aracımın sahibine teşekkür ettiğim gibi

İşte sizin gibi satıcıları bulmak mesele bu piyasada. Yakınlarınızda birilerine gitmiştir diye tahmin ediyorum bu araçlar. Bu tip araçları %5-10 fazla verip almak gerek diye düşünenlerdenim. Örneğin çevremde 2 kişi Vectra C aldı. İkisi de 2004 model. İkisinde de boya yok. Birisi 25000 TL ye alırken diğeri 27000TL ye aldı. Araçları görseniz bu fiyat farkının değerini anlarsınız.

Ancak yine de 1 senelik max 10000 km olayını tutuyorum. Yeni LPG takıldı denilen araçlara hiç bakmıyorum. Madem 1500-2000 TL para verip taktırdın ne diye hemen satıyorsun? Bir sorun oldu ki LPG sistemiyle alakalı o yüzden satıyor diye düşünce oluşuyor kafamda.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.