Şimdi Ara

Sıfır araba fiyatlarında Euro üzerinden olsa ne olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi arkadaşlar örneğin Toyota dream otomatik 22 bin Euro gibi fiyat sabitleseler zamlarda binde 5 gibi olsa aylık bu tüketicinin aleyhine mi olur yoksa zararına mi olur.En azindan herkes alacağını arabanın fiyatını ongoremez mi? not:yazdığım kesin doğrudur demiyorum sadece fikirlerinizi merak ediyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Kanunen yasak olduğunu biliyorum kanunla eskisi gibi serbest olsa ne gibi etkisi olur otomotiv sektorune

• Demezler mi adama maaşını euro ile mi alıyorsun diye?

• fbilker1907 kullanıcısına yanıt
    Ama araba fiyatlarının güncellenmesi yapılırken Euro kurunun da etkisi büyük oluyor ama

• Bu konuyu 2 hafta önce açmıştım.Euro üzerinden olsa araba fiyatları otomatikman yüzde 10 düşmüştü.Tamam döviz üzeri araba satışı yapılırsa döviz ihtiyacı artar ama euronun 1.1 lira düştüğü ortamda matraha göre Euro üzerinden olsa belki civicler Corolla in hibridleri modelleri 230lu fiyatlara gelmez mi oynak kur oldugunda tüketici lehine yansımaz mi.Buyuk fotoğrafı goremiyormuyum yoksa:)

• Güncel şartlarda stok sorunu yaşanınca arac 20bin eurodan 22bin euroya çıkar, birsey degismez. Eskiden özel sipariş ile gelen, nadir bulunan araçlara euro fiyat listesi verirlerdi, kanun değişikliği sonrası mecburen onlarda tl oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.