Şimdi Ara

Sıfır 307 mi yoksa 308 ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
6.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bu aralar yeni bir araba almaya düşünüyoruz, üç seçenek var ellimizde

Astra 1.3 90ps
    Peugeot 307
    Peugeot 308

Şimdi bugün ankara'da sorduk sıfır 307 32.000 milyar gibi, 308 ise 36.600 milyar gibi. Astra da 36.200

Şimdi sizce bu saat'den sonra 307 alınır mı ? 307 ile 308 arasında yaklaşık 4-5 milyar fark var. İkisi de sıfır tabi. Siz olsanız ne yapardınız ? Şaşırdım kaldım cidden.

• İki araçtan birini seçeceksem eğer Astra derim. Kalite meselesi. Ancak 308 kalitesiz demek değildir bu.
  • ben geçtiğimiz ekim ayında dizel 307 designtech aldım. sunroof ve al alaşımlı çelik jantları var. sunroof ayrı bir konfor ve keyifmiş kullanınca anladım.

ama 308 çıktı dediğin gibi aradaki 5 milyar lık fark ikinci el piyasasına yansıyacaksa, zaten zararın olmaz, o parayı vermiyorsun ki zaten...

ben aracımla şehir içi 1000 km yol yapıyorum, benzin istasyonunun yolunu unuttum. günde ortalama işe gidiş geliş 30 km yol yapıyorum. ve uzun yol yapacaksam, menzili 1400 km kadar görüyorum. ve bir yerlere gideceksem yakıt şu kadar tutar, masraf olur gibi düşünceler kesinlikle aklıma takılmıyor.

aracımdan son derece memnunum.

karar sana ait...
  • walla dostum bence de astra.. 308'i kullanmadım ama bana biraz zorlama bir model gibi geldi. belki de önce 207 çıktığından dolayı 308'in tasarımı fazla özgün değilmiş gibi geliyor insanlara.. ama hem kalite hem de sağlamlık açısından bence alman otomotivi biraz daha önde... ben peugeot 207 kullanıyorum eşimde volkswagen polo war... görüyorum ki arada fark war yakında çökecem eşimin arabasınaa

• 308, 307'ye göre iç mekanı biraz daha ferah ve geniş. motoruda 1.6 dizel düşünürseniz çok iyi. donanım olarakta; bu söylediğiniz fiyatın içinde opsiyon varmı oda önemli. kalite hissi olarakta 308 daha önde

benim görüşüm 308den yana.
  • Fiyat çok pahalı 308'in. Mp3 + Jant paketi ile 110 ps 1.6 modeli yaklaşık 38.800 ytl. Fakat 307 32.000 ytl civarında. Yarın bir gün bellir bakalım nasıl olacak. Gidip bir test sürücü yapayım belki fikrim değişir.
  • 307 nin sıfırı artık çıkmıyor.Belki bayinin elinde kalmıştır almışken 0 al 308 al yeni bir model
    308 COMFORT 1.6 VTi 120hp 5K 31.900 fiyatıda gayet uygun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SIFIR i20 mi yoksa clio mu?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Büyük ihtimalle 308 alıyoruz beyler. 90Hp 1.6 Hdi sürümünü. Yorum yapan herkese teşekkürler
  • Yozi.....dusundugun sıfır 307 nin donanımı hangi paketti? motoru 90hp 110hp?bilgilendirirsen sevinirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.