Şimdi Ara

Siemensmi almalıyım yoksa Samsungmu? Lg ve Profilo eklendi lutfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SIEMENS WM10Q311TR IQ 500/8 ÇAMAŞIR MAKİNESİ 8 kg 1000 devir

SIEMENS SN24D230TR JETMATIK BULAŞIK MAKİNESİ 4 program

SIEMENS KG57NVW20N ERGOCOOL KOMBİ BUZDOLABI

-------

Samsung DW-FN320W/XTR A+ Enerji Bulaşık Makinesi

Samsung WF1800WPC/YAH A+++ Enerji Sınıfı 8 Kg 1000 Devir Çamaşır Makinesi

Samsung RT59QMSW1/XTR A+ Enerji Sınıfı 473 l Çift K

Arkadaslar oncelikle selamlar yakinda evleniyorum ve nisanlimla beyaz esya baktik. Urunleri o kullanacagi icin fazla karismak istemiyorum ama kotu mal alipta ileride pisman olmakta istemiyorum. 3 urunde ayni marka ve ayni renk olmak uzere beyaz esya ariyoruz ve butcemiz 3 urun icin toplamda 3.500-4.000 tl civarinda. Arastirmalarimiz sonucunda yukarida grup olarak belirttigim urunlerde karar kilar gibi olduk. Nisanlim şeklen daha modern durdugu icin samsunglari begendi bende siemenslerin daha kaliteli oldugunu bildigim icin siemensleri istiyorum. Sizlerin bu urunler icin tavsiyeleriniz ne yonde ikisinden birinimi almali yoksa onerebileceginiz baska secenekler varmi? Cok anladigim konu degil beyaz esya yardimlariniz gercekten cok degerli olacak simdiden tesekkurler hepinize..

Edit ; arkadaslar butceminizin 3.500 tl civarinda oldugunu belirtmistim bu fiyat araliginda lg markasininda urunlerini bulduk. Yine siemens ve bosch ile ayni uretim olan profilonunda belirttigim siemensler ile muadil ozelliklerde olanlarini buldum bu ekledigim secenekleride degerlendirirseniz cok memnun olurum

LG D1452WF Bulaşık Makinesi LG TÜRKİYE GARANTİLİ 1128 tl

LG GN-M602YVX No Frost Buzdolabı 1350 tl

LG F1447TD Çamaşır Makinesi 1050 tl

---------

Profilo BD5710ANFI Buzdolabı 1769 tl

Profilo BM4220EG 4 Programlı A+ Enerji Bulaşık Makinesi 750 tl

Profilo CM1001ETR 8 kg 1000 devir Çamaşır Makinesi 880 tl
    (Profilo urun grubu ekledigim siemensler ile birebir ayni ozelliklerde, sadece buzdolabi siemenstekinden daha fazla ozellige sahip profiloda)

Benim fikrim inverter motor ve 10 yil motor garantisinden dolayi lg den yana nisanlimda siemens bilindik markaysa siemens olsun veya ayni ozellikteki profilolar olsun biraz daha ucuz olur diyor sizin tavsiyeniz ne yonde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hellori Hazretleri -- 1 Temmuz 2013; 12:42:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben her türlü siemens leri tek geçerim iki marka arasında

• leon81 L kullanıcısına yanıt
    Samsung beyaz eşyadan uzak durun derim..
  • Yokmu baska onerisi olanlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: yaLinkiLic

Yokmu baska onerisi olanlar?

LG'nin düşük fiyatlı çamaşır makinelerinden uzak durmanız en iyisi olacaktır. Şahsen tecrübe edip iade ettim. Gerçi her ürün aynı çıkmaz ama ben yine de yazmış olayım. Onun yerine ille bir şey önermek gerekirse, aklıma Profilonun aşağıdaki modelinden başka bir şey gelmiyor. Bir de AEG 75270 düşünülebilir galiba.

http://www.profilo.com.tr/%C3%BCr%C3%BCnler/beyaz-e%C5%9Fya/%C3%A7ama%C5%9F%C4%B1r-ve-kurutma-makineleri/%C3%A7ama%C5%9F%C4%B1r-makineleri/CM1201DTR.html?source=search

• Bütçeniz biraz daha arta bilirse profilo 1201dtr güzelevim com da 1245 tl 10 yıl motor garantili ve lg den kat kat üstün Sliend plus sessiz fırçasız motor

• Bugun itibariyle izmir optimum siemens bayisinden yukarida bahsettigim siemensler nakit 3400 tl karsiliginda aldik arkadaslar sadece camasir makinasi 7 kg 1000 devir olan modeli aldik tambur hacmi 63 litreymis. Umarim memnun kaliriz urunler teslim edildikten sonra merak ettiginiz olursa paylasirim..

• Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın kullanınca görüşlerinizi okumak isteriz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.