Şimdi Ara

// SİEMENS SXG75 FORUMU VE PAYLAŞIMI // (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.280
Cevap
2
Favori
447.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    320x180 civarı oluyordu zaten.... 16/9 videolarda geçerli.. Daha dar video olursa 320 gayet iyi.
  • tasarımı berbat, ne o öyle ya, gerçi zevkler tartışılmaz ama
  • ARKADAŞLAR MERABA SXG75 TELİN İÇNE ATTIĞIM MP3 LERİ BULAMIYORUM KARTR REDARLA YPIYORUM YOK X1 TELİN DATA KABLOSUYLA YAPIYORUM YOK BAZILARINI YÜKLÜYOR 120 ŞARKIDAN17 SİNİ FİLAN YÜKLÜYOR GERİSİ YÜKLENEMİYOR DİYOR KABLOYLA KART REDARLADA YÜKLEDİĞİMİ BULAMIYOR SORUN NEDİR BİLEN ARKADAŞLARA SESLENİYORUM TEŞEKÜRLER
  • KULLANAN ARKADAŞLAR LÜTVEN YANITLAYIN TELİ AJANDA TAKVİMİNE NOT YAZIYORUM GERİ AJANDAYI AÇIP NOTUN YAZILARINI BULMAKTA ÇOK ZORLANIYORUM GÜNE BAKIŞDA YAZI DEĞİLDE SADE ZİL İŞARETİNİ GÖRÜYORUM GÜNLÜK YAPIYORUM KAYDEDİYOM SONRA TEKRAR BAKTIĞIMDA ASLA OLUYOR VE ALRM ÇALMIYOR NOTLARI NASIL GÖRÜRÜM NOT ALRMINI NASIL AKTİF HALE GETİRİRİM BENİM CIHAZMI SORUNLU SİZİNKİLERDEMİ AYNI NERDE YANLIŞLIK YAPIYORUM LÜTVEN İLGİLENİN KAFAYI YİYECEM ACEMİLİK NE DE ZORMUŞ
  • Kemal daha öncede yazmıştım. hafıza kartını cardreader ile fat olarak formatla sonra boş hafıza kartını tele yerleştir ve okumasını bekle boş bile olsa okuması birkaç dakika sürüyor. tel kartı okuduktan sonra çıkar ve tekrar cardreader e tak içinde telin attığı dosyaları göreceksin picture video gibi. senin dosyalar hangisi içinse onun içine at bakalım ne olacak yinede olmazsa bluetoothtan yükle blutoothtan yükleyince kendisi dosyayı ses dosyası ise sese resim ise resme atıyor zaten uzantısına göre .. kolay gelsin.
  • Kemal haklısın cihazı kullanmak biraz zor. Bende ajandayı çok kullanmadım, şimdilik sadece aynı güne bir sürü alarm olabilecegini ve takvim alarmına istediğin mp3 ü atayabilecegini denemistim bi arkadaşın sorusu üzerine. Şimdi de senin sorunu inceliyelim bakalım telde mi bi sey var yoksa bizdemi.
  • Evet şimdi denedim bu saat icin bir hatırlatma yazdım ve günlük olarak ayarladım. takvimi kapattım ve tekrar açtığımda haftanın bütün günleri için alarm bu saate ayarlı durumda. acaba sen ayar yaptıktan sonra kaydet demeyi unutuyormusun. özellikle bu telde eğer kaydet seçeneği varsa mutlaka kaydet demelisin yoksa ayar bozuluyor.
  • BİRİKİM ARKADAŞIM MP3 LERİ HALLETTİM İSMİ DEĞİŞTRİP RAKAM KUNURSA ALIYOR YALNIZ BENİM DEDİĞİM ALRM DEĞİL TAKVİME KAYIT ETTİĞİM NOTLARI VE UYARICILARI AÇAMIYORUM MESELA ŞU SAATTE NAMAZ VAKTİ DİYE UYARICI TONUNU AÇAMIYOM KAYIT EDİYOM YİNE YOK ES 55 MİYDİ NEYDİ ONU KULLANDIM NOTLARIDA UYARICILARIDA GÜNLÜK BAKARSAM KARŞIMA ÇIKIYORDU BU ALET DAHADA GELİŞMİŞ AMA BEN NERDE HATA YAPIYORUM ANLAYAMADIM YOKSA SEVMEYE BAŞLAMIŞDIM TELİ
  • EKRANA BİRDE SINIRLI SERVİS YAZISI ÇIKIYOR NASIL NERDEN İPDAL EDCEĞİM
  • kemalerg..............

arkadaşım, ezan vakti.com var. oradan ezan programı yükleyebilirsin. ben kullanıyorum. 9 ytl gibi ufacık bir fiyatı var. hani bi hatırlatayım dedim.
    takvim olayını bende çözemedim. aslında ben takvimden daha alarm bile kuramadım. BİRİKİM...... arkadaşım, noolur şu takvimden alarm olayını ayrıntılı bir şekilde yazarsan herkese yardımcı olursun. çok çok sağol.

cümleten hayırlı cumalar.................
  • Arkadaşlar ben aslında alarm yada takvimi sizin

sorularınızla denemek amacıyla kullandım. Daha

öncede söylediğim gibi bir günde bir sürü alarm ( randevu, hatırlatıcı siz

ne derseniz )

devamlı kurabiliyoruz ve bunlara mp3 veya ses

atayabiliyoruz. Bunların hepsini silmek

isterseniz ay seçeneginde o ayın bütün alarmlarını

silebiliyorsunuz tek tek silmek gerekirse gün moduna

geçip saat saat silebiliyorsunuz.

mesela namaz saatlerinde sürekli olarak sizi uyarsın

istiyorsanı günün 5 vaktine alarm kurabilirsiniz ve o

gün için kurduğunuz alarmı, tekrarı kısmında günlük

diye seçip kaydederseniz yılın bütün günlerine kurmuş

oluyorsunuz.

Takvimi açıp bugünü seçersek saatler dizini ortaya

çıkıyor sabah namazını saat 5.17 ye kuralım. alarmın

1 dakika önce çalmasını istiyorsak 1 dakika yada 5 dakika olarak seçip

alt satırdaki alarm tekrarlama kısmını da

günlük yapıp kaydedelim. Sanırım sizin

kafanızı karıstıran bu hatırlatıcıyı tekrar düzenlemek

istediginizde sizin en son kaydettiginiz haliyle

görünmemesi ve tekrarı kısmında yeniden orjinal

haliyle asla olarak görünüyor olması. siz onu tekrar

günlük yapıp kaydederseniz ve öyle bırakırsanız

bozulmaz aynı şekilde öğlen ve diğer namaz

saatlerinide kurabilirsiniz ama saat satırlarından boş

olan biri üzerine gelerek tabi. o saat olması şart değil

ama boş bir yerde etkinlik kurabiliyorsunuz ancak.

inşallah anlatabilmişimdir

Ben bunları günlerce bekleyip denemedim ama telin

saatini ileri geri alıp vede tarihini değiştirerek denedim

sanırım yanılmıyorumdur.

Hayırlı Cumalar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birikim -- 26 Mayıs 2006; 20:07:43 >

• Sınırlı servis yazısı bende de cikiyor ama ben çift sim kart kullandıgım için bir karttan diğerine geçerken çıkıyor ve diğer operatore bağlanınca düzeliyor tekrar.
    Bu arada mp3 dinlemek bugün iki telimide kullandım 3230 u ve sxg75 i için. Gerçekten çok büyük fark var ses olayında. Sxg75 sanki bir müzik seti gibi diğerlerinin yanında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birikim -- 26 Mayıs 2006; 20:50:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: vincentvega

Fiyatı iyiymiş. Özellikleri aşağıda.

// SİEMENS SXG75 FORUMU VE PAYLAŞIMI //
     // SİEMENS SXG75 FORUMU VE PAYLAŞIMI //

Network UMTS / GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900
    Announced 2005, 1Q
    Status Available
    Dimensions 111.5 x 53 x 20 mm, 108 cc
    Weight 134 g
    Display TFT, 256K colors, 240 x 320 pixels, 33 x 45 mm
    Ringtones Polyphonic, Customization, Composer, Download
    Vibration Yes
    Memory Phonebook 250 entries
    Call records 10 dialed, 10 received, 10 missed calls
    Card slot RS-MMC
    - 128 MB total internal memory
    - 64 MB free user memory
    Data GPRS Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps
    HSCSD No
    EDGE No
    3G Yes, 384 kbps
    WLAN No
    Bluetooth Yes, v1.1
    Infrared port Yes
    USB Yes
    Features Messaging SMS, MMS, EMail, Instant Messaging
    Browser WAP 2.0/xHTML
    Games Yes + downloadable
    Colors Metallic White, Metallic Black
    Camera 2 MP, 1600x1200 pixels, video; secondary video call CIF camera
    - Video telephony
    - GPS receiver
    - Java MIDP 2.0
    - MP3 player
    - RDS FM radio
    - T9
    - Calculator
    - Calendar
    - Voice dial
    - Built-in handsfree
    Battery Standard battery, Li-Ion 1000 mAh
    Stand-by Up to 400 h
    Talk time Up to 6 h

Bencede çok güzel bi telefon ama n70 aldığım için alamıyorum

• Kadere bak bende 700 e aldığım n70 i 600 e satmıştım bunu almak için Ben siyah bulabilmiştim o zaman. beyazı daha şık görünüyor. tabi benim bu teli almamın esas nedeni güzel görünümü değil. Entegre gps inin bulunması. Ama en başından şunu bilinki bu tele mutlaka yeni bir yazılım yüklenmesi lazim.. maalesef bir çok hata var fw inde symbian olsa çoğu düzeltillebilirdi ama symbian değil ne yazık ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birikim -- 27 Mayıs 2006; 6:24:39 >
  • birikim kardeşim ağzına sağlik iyi anlatmışın da ben bugün çalar saatini haftanın 5 i 6.30 a ayarlıyor ve cumartesini de 7.30 a ayarlamışdım uyarması gerekmiyormu başka tellerde bu böyleydi bu cıhaza güvendim ve işe kalkamadım yarım saaat geç uyandım benim cıhazdan istediğim en önemli özelliklerden biri de uyarıcı idi ben ne kadar zorlanıyorum bu aleti kullanmakta birde takvim uyarıcılarını kurarken saat değil başlangıç saati çıkıyor mesela 6.30 ayarlıyorsun bitiş saati de kendiliğinden 1 saat geç çıkıyor ikinci çıkan saat dilimi ne ki ne yapmamız lazım ben hiç oynamadan günlük yapıyorum doğrumu?
  • hayır, işin tuhaflığı senelerdir siemens kullanırım, bundakide s55 mantığı, ama yapamadım!!!

biliyorum, ayıp bana ama......

ewet birikim. bu alette mükemmel bir ses kalitesi var. ses kalitesine çok çok önem veren birisiyim. bu yüzden 2000 yılında bile 90 milyon verip sony manyak bi walkman almıştım. bu alet beni şaşırttı doğrusu. (maşaallah)

harita onaylanmış dedi arkadaşın teki.

ama mail i atanın kim olduğunu söylemedi.

• ya dostlar bende beceremedim şu video olayı elimde eskiden kalma mpeg4 ler var bunları hiç tanımıyor
    1.nereye atıyoruz hafıza kartınamı telefonamı
    2. ayrıca bu telefon için mpeg4 leri tekrar convert etmek lazımmı

veee tabiki aynı şey jad dosyaları içinde geçerli....
  • Herhalde yine servis yolu gözüküyor alarm zili bazen çalıyor bazen çalmıyor makina çok çok yavaş bazende kendi kendine resepliyor kapanıp açılıyor ve zil sesi kendi kafasına göre çalıyor orcinal zil sesini aktif ediyor bu sade benim teldemi var yoksa sizlerin tel demi aynı sabah güvenmişdim alarım çalmadı baktım açıkmı diye açıkmış öylen namaz vakti geldi diye zili çalmadı çare lütven ne yapayım herhangi bir ayarı varmı özeliklerini aktif etmenin yolu nedir amma uğraştırdı bu alet

• arkadaşlar bu aletin biryerini daha keşvettim ses kayıt ediyorumo kayıtı isim vererek kaydediyor ve kayıt hafıza kartı diyorum 15 defada bir kere resmi buluyorum oluşturma tarihini2005 yazıyor vido ları kayıediyorum malesef kayıtı bulamıyorum kafayı yiyeceğim olmaz olsun böyle siemen telefon bıktım artık ilk aldığımda arızalı çıktı değiştirdiler yenisiyle bu da yine çeşit çeşit arıza veriyor yardım etmezseniz kocaman bir başlıkla sakın siemens teli almayın diye reklam yapacağım bu ne lan çok sinirlendim alarmı kuruyorum canı isterse caLIYOR İSTEMEZSE yok takvim uyarıcılarını kuruyorum cıt yokbenim atadığım uyarıcı olarak mp3 leri kendi kafasına göre standart müziği çaluıyor mp3 leri dosya olarak yerleştiriyom çal diyorumsadece 1 ncisini çalıuyor öbürüne elle geçiriyorum medya oynatıcısından çalıyor normal olarak otomatik geçiyor on dada mp3 hariç olan vav gibi kendiorcinal içindeki müzik zil sesi hepsini çalıyor yuuh böyle tele dovara çarpacağım sinirim den nerden bulaşdım belaya git nokya veya sony ericson alsana salak kafamyardım etmezseniz yarın veya pazartesi günü kocaman başlıkla form da reklam yapacağımböyle tele

• ÇOK ÇOK SEVGİLİ KEMALERG......................

sen beni gülegüle kırdın, ALLAH TEALA'da seni güldürsün emi...

yahu ne şanssızlıktır bu? nereden buluyorsun böyle tuhaf hataları anlayamdım. yanlış hatırlamıyorsam benim vesilemle almıştın bu tel'i.

ve şu an kendimi sana karşı bir tuhaf hissediyorum. tamam siemens in yavaş tel olduğunu kabul ediyorum. ama seninkilerde çok tuhaf!!!

1 değil bir sürü problemin var. sen en iyisi ara siemens'i, anlat durumu. hatta buraya yazdıklarının aynısını onlara oku. bak ondan sonra neler değişir...

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.