Şimdi Ara

// SİEMENS SXG75 FORUMU VE PAYLAŞIMI // (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.280
Cevap
2
Favori
447.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardeş zaten pazartesi servise gideceğim ilgin için teşekür edrimbazı proplemleri kendim çözüyorum ama en kafamı bozan dalrmın çalmaması takvimdeki uyarıcıların çalmaması mesela foto kaydını az da olsa çözdüm fotoyu çekincek otomatik kayıt yapmıyor yapıldı diyor bulamıyordum şimdi ise fotoyu çekincekkaydediyor lütven bekleyin deyince yeni resim diye tekrar edeceğim oluyor vidio da aynı bunu çözdüm de alrm ları çözemedim resmin olsun vidio nun olsunbakarken detayları na bakıncak oluşturma tarihi 05.01.2005 tarihi yazıyor neden blen varmı başka tellerde kullandım resim oluşturma tarihi olduğun tarih saat gibi yazıları vardı bunda niye 2005 tarih yazıyor acaba ondanmı kaynaklanıyor anlamadım
  • Arkadaşlar bence bu bahsedilen hataların hepsi yazılımdan kaynaklanıyor. netten aradıgınız zaman sxg75 in siemens marka üretilmesine rağmen siemensden çok benq nun sorumluluğunda olduğunu görüyoruz. sx1 4-5 versiyon yazılımdan sonra symbian teller içinde en verimlisi olmustu umarım buda öyle olur inşallah en kısa zamanda yeni ve düzgün bir yazılımla bu hataları düzeltirler. çünkü bu onlarında güvenirliliğini çok etkileyecek bence.
  • Telefonun özellikleri kağıt üzerinde iyi görünmesine rağmen, çok fazla problemi var. Ses kaydettiğinizde tarih ve saatinin yanlış görünmesi bunlardan biri. Yurtdışı forumlar da telefonun problemlerinden bıkanlarla dolu. Hatta bir ülkede piyasadan çekildiğini bile okumuştum. Bu telefonu almayı düşünenlere tavsiyem: ALMAYIN!
  • ÇOK SMS ÇOK TUHAF..........

yahu bir sağlam tel bende mi var? ben ses kaydı yapıyorum, tarihinide canavar gibi alıyorum. problemsiz. bence isz bi tarih ayarlarınıza bakın.

CODER...........................

bu telefon sende varmı?

tuhaf bir yorum yapmışsında, yani bir nevi reklamasyon giydiriyosun gibime geliyor !!! o bir ülke dediğin hangi ülke ??? niçin yazmıyorsun hangi ülke olduğunu??? böyle şüpheli yorumlar yapma bence. net ol............

• bu arada...

tuhaf birşey var arkadaşlar, ben ne alırsam kesinlikle ekranı 1 ay içinde çizilirdi. ama bu hala çizilmedi! (maşaallah)
    camında bir özellik var herhalde? ne dersiniz???
  • bahattintopaloglu,

Evet bu telefon bende var. Suçlamadan önce bazı şeylerden emin olsan daha iyi olurdu. Telefonumun değeri düşmesin diye bazı şeyleri saklama gereği duymuyorum.www.club-siemens.net in forumlarında bir sürü şikayet var bu telefonla ilgili. Piyasadan çekildiği iddia edilen ülke isveç. Linki de burada:
    http/www.club-siemens.net/forum/viewthread.php=3ftid=3d52209

Burası da SXG75'in forumu:
    http/www.club-siemens.net/forum/forumdisplay.php=3ffid=3d92
    Mesajların yarısından fazlası problemlerle ilgili.

Yeterince net oldu mu?
  • bencede çok proplemli kullandıkca derdi artıyor bendeki proplemler ilk aldım teli fabrika hatasımıdır nedir arızayı yapamadılar değiştirdiler yenisini verdiler oh iyi oldu dedim mp3 leri sorunsuz attım kayıtlara filanmp3 atıyorum iyi birde resim çekeyim dedim resmi çekiyor bana dosya ismini yazdırıyor kayıt oldu diyor malesef bulamıyorum aratıyom yok ses kaydı video oda aynı proplem birkaç çekimden sonra yakalyorum resmi bir detaylarına bakıyom 2005 tarihli oluşturması acaba tarihimi yanlışki bakıyorum tarih ayarı doğru neyse idare edelim yeni yazılım çıkana kadar dedim çağrılar geliyor ekranda yok bir konuşma yaparken gözüküyor numaralar bitincek yok oluyor gelen yok giden yok aranan yok bahaddin kardeşim sen şanslısın şans sızlık hep benimi buluyor yarın servise vereceğim ve bu telede KOCAMAN

• CODERR...........

değişik niyetli insanlardan olmadığın ne malum?

http://www.club-siemens.net/ e girdim. oradada aynı ben ve kemalerg gibi bi soru soran, birde cevaplayan insan var. koca almanya bırakta olsun...

http/www.club-siemens.net/forum/viewthread.php=3ftid=3d52209 ede girdim. ama ne kerametse "ERROR" niye böyle bir hata verdi anlayamadım. (zaten linkinde yanlıştı ben düzelttim!)

KEMALERG.................

inan sana çok üzülüyorum. bak, resim ve video ayarlarında kaydetme yerlerini ayarlayabiliyorsun. ona bir bak. birde, ör; resmi çektin, sana: "KAYDEDİLİYOR, LÜTFEN BEKLEYİN" diyor. daha sonra "DOSYALARIM/.../.. KAYDEDİLDİ" diyor. ama bir önlem daha vermiş adamlar. daha sonra resmi sana gösterirken: solda "seçenek" ortada "okey" işareti sağdada "yoksay" var. sen okey'e basmazsan kaydetmez. bu video'dada böyle.
    birde bunu dene.

• vallahi ben anlamıyorum bu problemleri bu telefon bence kullandığım en iyi tellerden biri ensson sırayla n70, n90 ve 3250 kullandım kesinlikle hepsinden iyi anlamıyorum mp3 kalitesi SE grubuyla (W800-W900) YARIŞIR HA BİR İKİ PROBLEM VAR AMA HANGİSİNDE YOKKİ...
    n70 de cızırtılı radyo aşırı yavaş işletim sistemi....
    n90 da çabuk bozulan kamera bölümü kısa pil ömrü devasa boyut açıkken ve titreşim yok.....
    3250 altatki döner kısım 10-15 dönmeden sonra boşluk yapıyor kamera kötü malzeme yapısı kötü joyistik tuş inanılmaz benbat ama ses süper.......

Ya bu telefon gerçekten bence herkezin kullanması denemesi gereken bir telefon... benki manyak gibi telefon değiştiren adamım bu teli bırakamıyorum..

bence belli bir seride problem var yada tel çok bilinçsiz kullanılıyor...

yada nokia yacıların saldırıları

kimse korkmadan gönül rahatlığı ile alabilir...

parasına on kere değer......

• SUPROCCOOOOOOOOOOOOOOOO BURAYA YUMRUK HAVAYA.................

helal olsun kardeşim. bencede nokia cıların bir saldırısına benziyor. tabi kemalerg hariç
  • bahaddin arkadaşım her türlüsünü denedim olmadı haydi diyelim kayıtları ben beceremedim benim hatam ya çağrılara ne dersin o kadar kişi arıyor kayıt yok benim aradığım numaralarda da kayıt yok gözükmüyor ajandaya atadığım uyarıcılarda aklı gelirse çalıyor gönlü yoksa çalmıyor alarım da aynı aklı eserse çalıyor benim şanssızlığım diye özetliyorum şimdik teleservisden geldim cıhazı teslim ettim 2 gün sonra ara dediler birde aradığım zaman çok zor ulaşıyorum tele servise çalışana sordum sizin telefon hariç olaşacağım internet varmı diye adam yok dedi başarıda varda bunda niye yok internet den bari takip etsem vermediler ve çok sinir oldum şansımamı yoksa siemense mi kızayım sizce başınızı ağrıttım kusura bakmayın özür diliyorum bir nevi sinirimi attım
  • Ne diyelim...
    Bu telefonla ilgili sorun bildirmeyen pek az kişiden biri olarak bişeyler yazmam gerekiyor sanırım.

20 gündür elimde bu cihaz..
    Tamam foto çekimi öyle ahım şahım değil, zaten bunu bilerek aldım
    Telefonda fotoğraf makinası olmasada olur diye düşünen azınlıktayım.

20 günde 2 defa java uygulamalarından kaynaklanan reset ten başka hiç bir olumsuzluğuna rastlamadım.
    Henüz iyi bir yazılım olmasada GPS olayı bambaşka.. Metresi metresine bulunduğunuz konumunu vermesi,
    gerçekten çekici kılıyor teli.
    Google Map ten aldığım koordinat bilgilerini SXG75 ile karşılaştırdığımda inanılmaz derecede doğruluk gördüm.
    Mp3, radyo ve malzeme kalitesi en üst düzeyde.

Her marka ve modelde olabileceği gibi bundada bir takım sorunlar olması kaçınılmaz.
    Eski siemens tecrübelerime dayanarak yazılım konusunda siemens e güveniyorum.
    Zira fw22 hazır, isteyen yükletiyor ve yakında nete düşecektir. Diğer bazı dillerin ki nette var.
    Örn:http://download.allsiemens.com/flash/SXG75/W5V0-1433-3-SGLPK-022-0097_rus.exe
    İnsanlar telefonda MP3 ü hayal etme aşamasına gelmeden SL45 de mp3 dinliyorduk.
    Ortada "Telefonda Java nedir" sorusu bile yokken harıl harıl SL45 için java uygulaması arıyorduk.
    Siemens bu konularda n...a gibi ketum davranmaz, biliyorum.
    forum.modopo.com ,, http://www.siemensmania.cz/ adreslerine bakılacak olursa
    memnun omayan pek azdır, millet yiine eski günlerdeki gibi, bilgi, proğram, tema alışverişi içerisinde.

Sonuç olarak ben sonuna kadar memnunun ve verdiğim parayı kuruşuna kadar hakediyor derim.
    Ha aynı sorunlarla ben karşılaşsam ne yapardım; bu telefonun daha çok konuşulduğu
    yukarıda adresini verdiğim forumlara takılır, benzer sorunlar ve çözümleri üzerine yoğunlaşırdım.
    Yukarıda bahsedilen sorunların bir çoğunun telefonu kullanmaya engel teşkil etmediğinden hareketle
    telefonu kullanmaya devam eder yeni fw beklerdim.
    Bazı şeylerden emin olmak için bir kaç ay beklemek gerekebilir. Önemli değil zaten 2 yıl garantili
    telefonlarımız.

• arkadaşlar benim ufak bir sorunum var....

s55 te mesela; kalan kontör mesajı geldiği zaman akranda geçerdi. ve # tuşuna bastığımızda mesajın tamamını okurduk, ama bunda farklı galiba !!!
    yapamadım. bir bilen yokmu???
  • halukkkkkkkkkkkk...............

şu google maps olayını biraz anlatırsan sevinirim yaa.

bide, ben bi değişiklik yaptım galiba gps ayarlarında. bulunduğumuz noktayı gösteren o yuvarlak kırmızı yanıyor. buda uydu ile bağlantı yok anlamına geliyordu galiba. acaba diyorum, ben uydu bağlantısını otomatikten falanmı çıkardım naaptm??? bide şu bilgi mesajı olayı. (yukarıda bahsettiğim)
  • quote:

Orjinalden alıntı: bahattintopaloglu
    CODERR...........

değişik niyetli insanlardan olmadığın ne malum?

http://www.club-siemens.net/ e girdim. oradada aynı ben ve kemalerg gibi bi soru soran, birde cevaplayan insan var. koca almanya bırakta olsun...

http/www.club-siemens.net/forum/viewthread.php=3ftid=3d52209 ede girdim. ama ne kerametse "ERROR" niye böyle bir hata verdi anlayamadım. (zaten linkinde yanlıştı ben düzelttim!)

bahattintopaloglu
    hasta olmadığın ne malum? Ben donanımhabere senin gibi dün üye olmadım. Yok nokiaciymış yok bilmem neymiş. Hayatımda hiç nokiam olmadı. Bu ikinci siemensim. Bunları ispat ederim ama senin gibi birisini muhattap almıyorum. Git kendin gibi çocuklarla tartış.

Diğer arkadaşlar:
    SXG75'in isveçten çekildiğini iddia eden forum linki:
    http://www.club-siemens.net/forum/viewthread.php?tid=52209

• coderrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.........

1- ben sana direkt olarak "NOKIACI" DEMEDİMKİ??? niçin üstüne alındın bilmem!!! ve çok terbiyesiz bir insanmışsınki, insanlarla konuşmayı bilmiyorsun. unutmaki; yaş muhabbeti yapan insanlar, olgunlaşmayı bilen, fakat uygunlaşamayan insanlardır.

2- rütbeye bakılırsa, "ben donanım habere dün üye olmuşum, sende bugün" !!!

3- muhattap olmadığında, verdiğin cevaplardan belli oluyor.

4- burada oyuncak değil, bilgi paylaşıyoruz. çocuk olsun, ama bilgili olsun bana yeter. çocuklarlada bilgi paylaşırım. çünkü bilgi paylaşmayı seven bir insanım. ŞİDDETLİ bir şekilde tartışmayı değil.

5- diğer arkadaşlar sormadıki sana!!! ben sordum, ve bu link te bana. buna eminim.

bence tartışmayalım. paylaşalım. ne dersin? daha iyi olmazmı???

• derdimizi paylaşmaya çalışıyoruz ama sonuç hüsranbenim derdime çare bulan varsa o arkadaşa bir çay ısmarlayacağım ha birde yemek mangal keyfi gibi birşeyler
  • http://www.club-siemens.net/forum/viewthread.php?tid=52209
    dikkatlice okunursa herhangi bir donanım-hardware hatasından dolayı isviçre piyasasından
    çekilmesi gibi bir durum söz konusu değil. Benim anladığım az talep yada piyasanın çok küçük olmasından
    satışının yapılmadığı (gibi bişey)
    Ama örneğin rus piyasasına yeni girdiği yazıyor. Bu tel nerden baksanız (bizim bildiğimiz) 2 yıllık bir argenin
    ürünü. Toplu donanım hatası olamaz ancak motorola veya samsungun piyasamıza talep eksikliği yüzünden girmeyen
    telefonları gibi bir durum söz konususudur.

quote:

SUPROCCOOOOOOOOOOOOOOOO
    halukkkkkkkkkkkk
    coderrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

O bahsettiğim google map bilgisayarda olan.. Karşılaştırma için kullandım..
    yoksa teldeki google map değil.

• haluk!!!

problem nedir?
  • quote: 

SUPROCCOOOOOOOOOOOOOOOO
    halukkkkkkkkkkkk
    coderrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bana kızmış gibi görünüyorsunda.............
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.