Şimdi Ara

// SİEMENS SXG75 FORUMU VE PAYLAŞIMI // (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.280
Cevap
2
Favori
447.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://www.tuketicimerkezi.org/etuketici.php

bu linkle tıkla ve şikayet formu yaz.......
  • rds radyosu ve ses kalitesi nasıl ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: zek_i

kemalerg sen telefonu alalı 15 gün olmadıysa eğer
    teknik serviste kvk.yada başarıysa onlara giderek cihazın kullanıcı hatasından kaynaklanmadığını.
    aldığında bu problemin olduğunu anlat.büyük bir ihtimal versiyon yükleyeceklerdir.buda senin sorununu çözmeyecek.tabii bu arada biraz sıkıştırıcaksın.onları.ve cihazını alıp aldığın yere giderek paranı iade alabilirsin.15 gün geçtiyse 30 güne kadar takas yapabilirsin fatura ve kutusuna zarar gelmediyse.
    ben bu şekilde iade ettim carrefoura.

kardeşim telefonu arçelik bayisinden aldım ve bayii ardadaş da dostum canı ciyer arkadaşım olur o na karşı hiç bir şekilde kötü olamam yani tel öylece gitse bile alalı 1 hafta ancak oluyor siparişiyse 10 gün oldu arçelikdeki arkadaş bana söyledi bu teli alma hele iyice rayına otursun öyle al dedi ama ben sabredemedim
    arkadaş uyardı ama suç benim zeki arkadaş durum bu

• quote:

Orjinalden alıntı: bahattintopaloglu

kemalerg...................

seni çok iyi anlıyorum. bende seninle aynı şeyleri yaşardım. daha hevesini alamadan gitti. teli alalı 15 gün olmadıysa direk yenisi ile değişim olmuyormuydu? benmi yanlış hatırlıyorum!!!
    biliyorsunki elektronik şans işi. merak etme. düzelir inşaallah.

arkadaşım zaten servis değişim kararı almış ama yeniside aynı sorunu yaşarsam kesinlikle siemens almam bir daha ve o adrese şikayet edyim bakalım bahattin topaloğlu arkadaşım durum bu
  • arkadaşım ben hatayı kendime buluyorum.çünkü cx65 aldım 1 ay kullanamadım
    belki düzelmiştir diye cx75 aldım.oda fos çıktı.kartı kabül etmemesi kilitlenmesi.falan filan
    şimdide s75 mi sxg75 mi diye sxg75 aldık.değişen sadece ekran kalitesi.birde ses kalitesi.gerisi aynı
    bundan sonra siemensin beyaz eşyasını bile görmek istemiyorum.umarım seninkide düzelir gelir.
  • arkadaşım bende hatalıyım 2.5 sene evvel x1 almışdım rezil etti aldığıma pişman olmuşdum git gel teleservise onu da değişim kararıyla pil kapağı ve pili dışında değişirdiler ve birdaha o tele ısınamadım ve oğluma hediye ettim akıllanmadımki bir de bu bşımın belası oldu ne güzel w800 kullanıyordum fısdık gibi teldi akılsız başım

• arkadaşlar.....................

ben siemens'e s10 ile başladım. onu kullanmadım. ama sonrasında s25 ile devam ettim. zamanın süper telefonlarından birisiydi. daha sonra, yani; 2003 te s55 aldım. canavar gibi kullandım. tek sorunu o çıkardı, sorunda; sol yan tuşun tutukluk yapmasıydı. ve 3 hafta öncede bu teli aldım.

yani anlıyacağınız, elektronik şans işi. ama şu bir gerçekki, siemens işlemci ve yazılımındaki sorunları insanı çok sıkıyor. tamam, aletler canavar. yani telefonun özelliğine göre para alıyor. hatta almıyor bile. bence birza sabır arkadaşlar. şu an yapacak başka çaremiz yok...
  • evet bekleyeceğiz inşallah beklediğimizi değerde bir daha sorun olmaz
  • bence siemens s55 den sonra bitmiştir.
    nasıl ericsson t610 dan sonra yükseldiği için
    s55 den sonra çıkan tellere bir bakarmısın hep problem
    ama s35.c35.m35
    s45.m45.C45.c55
    sl42.sl45 bunlar bence çok güzel telefonlardı
  • arkadaşlar....

biraz konu ile alakasız olacak ama, windows tan web'i kaldırmak istiyorum. sadece mail alışverişi olsun istiyorum. nasıl yapabilirim? internet sitelerine girilmesini yasaklıyacağım yani. sadece outluk falan çalışsın. sadecew mail.

nasıl yapabilirim???

("windows bileşenleri" gibi basit şeyler söylemeyin lütfen)
  • ARKADAŞLAR.......

BİR BİLEN YOKMU???

koca bir günde geçti ama, benden sonra kimse yazmamış..........
  • Arkadaşlar herkes'e selam. Ben yıllardır siemens kullanıcısıyım. Son çıkan modellerle yakından ilgilenirim. Şu an

CX65 - S65 - C72 - SXG75'im var. Forumu başından beri okudum Eğer SXG75'i almadan önce yazılanları okusaydım

almakta tereddüt ederdim. Bu yazılanları okuyanlar eminim ki telefonu almaktan vazgeçmişlerdir.

Siemens'i ilk kez kullanan kişiler basit modellerde bile zorluk çekiyorlar SXG75 ise gerçekten karışık bir sistem ama

şuan piyasadaki tellerden daha gelişmiş ve daha ucuz. Öncelikle şunu söyleyeyim bu telin işletim sistemi Linux kullanıcı

ise sadece java uygulamaları çalıştırabilir. Ama korkulacak birşey yok çünkü siemensçiler bilir şu an nette önceki

modellerin sistemlerini açıp değiştirebilen binlerce program var. Buna da bazı programlar çıkmış zaten.
  • Telefonda yazılımsal problem var ama kesinlikle düzeltilip daha yeni özelliklerde eklenecektir. Siemens'in bütün

modellerinde bu böyledir. İlk yazılımlarında C65 video göstermiyordu CX65 video çekimini 30 saniye yapıyordu. MP4

oynatmıyordu. 3D oyunlar çalışmıyordu. Yüksek hızdaki wavları desteklemiyordu. S65 yine böyle video çekimi iğrençti

MP3 çalmıyordu. Daha bunlar gibi yüzlercesi.. Bunlar hep yeni çıkan özelliklere göre yükseltildi.
    Kısacası siemens'in satış sonrası servis kalitesine hiç kimse birşey diyemez. Bazı arkadaşların başına gelen olaylar

satıcıyla ilgili şeyler bunları karıştırmayalım.
    Kullananlar anlatıyor işte ses kalitesi mükemmel düzgün bir MP3 le sadece ses'i dinletin, dinleyen kişiye bu sesin

telden çıktıgına inandırmanız zor olur.
    Ses kaydı'da güzel PC'de olduğu gibi PCM 128kbps wav olarak kaydediyor.
    Video ve resim kalitesi chipsette 1.3 yazıyor olabilir. En kral 1.3 kamerayla çektiğiniz resmi bununla karşılaştırın

arasında dağlar kadar fark olduğunu göreceksiniz.(Gece çekimi şimdilik biraz bozuk ama s65ten bildiğim için kesinlikle

böyle kalmaz derim.)
    Ayrıca 50hz ve 60hz seçenekleride var.
    Video çekimleri 4. yazılımda 640x480 olarak kayıt yapıyormuş. Bu yazılımda olmadığına göre bir sorun bulmuşlardır.

Düzeltince mutlaka eklerler.(En azından 320x240 olur)
    Ekran görüntüsü çok kaliteli. Bunlar görünen yönleri telefonu elinize alınca kaliteyi anlamanız mümkün.
    Tel gözünüze büyük gözükebilir. Abartılı bir boyutu yok hele birde kullanmaya başlayınca bir erkek eline ufak bile

geldiğini hissediyorsunuz.
    Şu da bir gerçek ki şimdiki yazılım sorunlu ama telefonun özelliklerini kullanılmaz kılmıyor.Bu da kısa bir sürede

düzelecek gibi. Ama bazı sorunlarda yazılımdan değil bizden kaynaklanıyor.

İlk önce Şu Kendiliğinden açılan çağrıları düzeltelim. 000000 yazıp yes yapıyoruz. Karşımıza Field Test bölümü

gelecek Buradan Auto Answer'i seçip açılan bölümü Off yapınca "operation was successful" der ve otomatik

cevaplama devre dışı kalır.

ikincisi şu videoları tam ekran seyretme konusu. Videoları çevirirken kullandığınız ayarları doğru yapmazsanız bunları

Pc'de bile seyredemezsiniz. Kullandığınız pro'da Video size: 320x240 Frame rate:11 Bit rate: 256 veya daha az olacak

Audio codec mpeg4aac oldumu mp4 3gp rm dosyaları sorunsuz çalışıyor. ayrıca wmv dosyalarını da tanıyor tel

yakında bunları izleriz belki.

Bluetooth'tan aktarım hızlı ama dosyaları telde taşırken çok yavaş bazen kilitlenmeler oluyor. bunu da önlemek için arka

planda birşeyin çalışması gerekiyor. örn:radyo

Ekranda GPRS simgesinin yanındaki simge bilgi amaçlı, hattın gelen ve giden çağrılara açık olduğunu gösteriyor. Yani

bunu kapanması faturanın ödenmediği anlamına geliyor :)

Önceki yazılımında H.kartını çıkart diye bir seçenek varmış. Şimdiki yazılımda bu yok kutunun içinden çıkan tek sayfa

kağıttada bunu özellikle yazıyor. Kartı istediğin zaman çıkartabiliyorsun.

jbench uygulamasına güvenip telefonu yanlış tanımayın. jbench piksellerle ve renklerle test yapan bir uygulama.

sonuçlara bakarsak benim s65 3Dleri bundan daha iyi çalıştırıyor(alakası yok) Ayrıca SXG75de 65536 renk

varmış?????(196.608 renk kaybolmuş galiba :) sadece burada %75 yanılıyor.)

Pil durumu: yeni bir batarya 8-10 sefer dolup boşaldıktan sonra normale döner. ilk şarjlarda telefon kapalı olmalı ve

şarj dolu bile gösterse 12 saat şarjı çıkartmamak gerekiyor. Böylece pilin ömrü en az 3 katı uzun olur. Biz türk milleti

biraz aceleci olduğumuz için bunu boş veriyoruz.

• arkadaşım eline sağlık çok açıklayıcı bir yazı yazmışsın bende 3-4 haftadır teli kullanıyorum başlarda bende pek ısınamadım biraz moralim bozuldu o kadar parayı verdim diye ama kullandıkça tele ısındım hoşuma gitmeye başladı sorun yaşayan arkadaşların inşallah problemleri çözülür
  • quote:

Orjinalden alıntı: kemalerg

quote:

Orjinalden alıntı: serkan1216

bu cihazda lunix varmı yokmu ben anlmadım valla

lunix ne demek?

nasıl yani ozmana neye yaradaki lunix olması uygulAMA calıştıramadıktan sonra
  • sethatbutse...................

öncelikle ALLAH senden razı olsun. şu tel'in kendi kendine açılmasını hallettim. çok çok sağol.

açıklamaların çok iyi, sağol.

Bende senelerdir siemens kullanırım. bence teknolojiyi ucuza satan bir firma. yani tam bir tüketici firması.
    yanlız sana tek bir konuda katılmıyorum ; "ses kaydı"... ses kaydını wav olarak kaydediyor, ama kayıt kalitesini sevmedim. sesli notu amr olarak kaydediyor, ondan bir farkı yok. bir sır vereyim: ben ses kaydı yerine kamera kaydı yapıyorum. yani 3gpp. ses codec'i nedir bilmiyorum ama, arada dağlar fark var. mükemmel bir ses kaydı kalitesi var video kaydında. hemde (tuhaf olabilir) wav ın kapladığı yerin yarısını kaplıyor. "şimdilik" 5 dakika ile idare ediyoruz.

birde dca 540 kablo aldım, ama usb şarj etmiyor!!! siemens, o kablo (dca 540) şarj etmez diyor. kablonun özelliklerinde eder diyor. kafam allak bullak oldu.

ama benim büyük bir sorunum var. tele daha bir film atıp izleyemedim. niyemi? çünkü güzel bir convert programı bulamadım. ne olur bana bi link!!! ama, convert'i 320x240 yapan bir program istiyorum.

• ftp://files.chip.pl/63528/SUPERsetup.exe
    Bide bunu dene Bahattin.
  • Bahattin sx1 in data kablosu ile teli şarj edebiliyorsun acaba ayarlarda aksesuar kısmında usb ile şarj et seçeneği açıkmı?.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birikim -- 22 Mayıs 2006; 11:17:23 >
  • arkadaşlar müjde ... biraz önce vdo dayton dan mail geldi türkiye haritaları hazırlanmış onay bekleniyormuş onayı çıktıktan sonra web adreslerinden download yapabilecekmişiz .. çok yakında
  • hayırlısıyla benim tel de gelseydi biz de mutlu olurduk daha 5 hafta var gelmesine saolsun serhatbutes biraz rahatlık verdi yoksa buz gibi soğmuşdum tel den
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.