Şimdi Ara

// SİEMENS SXG75 FORUMU VE PAYLAŞIMI // (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.280
Cevap
2
Favori
447.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya arkadaşlar siz tema ve mp4 leri nasıl yüklüyorsunuz...
    ben mp4 leri bluetoothla atıyorrum kaydedildi diyor ama yok
    temaları atıyorum bluetoothla kaydedildi ama yok sonra restrart yapınca intalizing diyor dosyaları sayıyor sonra temalar gözüküyor
    ama mp4 ler yok....
    varmı bilen acaba kendi programıyla ve data kablosuylamı yapmak lazım....
  • Rütbeyle üyelik zamanını ayırt edemeyecek zeka düzeyindeki birisiyle, üstelik telefonunun değerinin düşmemesi için, ona güvenip bu telefonu alacak olanların ileride gerçekleri gördüklerinde sülalesinden birilerinin hatırını sormaya başlayacaklarını bile bile gerçekleri gizlemeye çalışan birisiyle benim muhattap olmam doğru olmaz o yüzden ben yoluma devam edeyim. Telefonu kullananlar kimin hakkında ne yorum yapacaklarını bilirler.

Arkadaşlar telefonu almayı düşünenlere tavsiyem, siemens yeni yazılım çıkarıp problemleri giderene kadar uzak durmaları yönünde.
  • - coder, arkadaşım, anlaşılan ben ne kadar tartışmak istemesemde, sen illede "kompleksim" diyorsun...

kişi ne tür bir kişilikte ise, insanlarıda öyle sanır...

- ewet, paylaşımı o kadar seven bir insansınki, senelerdir sadece mölün mölün okumuşsun. paylaştığın bilgiler ortada...

- daha öncede dediğim gibi, terbiyen ortada.

neyse, kendine iyi bak...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bahattintopaloglu

kişi ne tür bir kişilikte ise, insanlarıda öyle sanır...

İlk defa doğru birşey söylemişsin. Şimdi sen yukarıdaki alıntıyı bir oku. Sonra benim için yazdıklarını oku. Daha sonra alıntıyı tekrar oku. Bakalım anlayabilecekmisin....
  • he he............
  • Merhaba,, Kızgınlıkları bir kenara bırakalım, sorunlar paylaştıkça azalır..
    Paylaşım arttıkça sevgi çoğalır...

Şimdi, FW22 benq sitesinde yayınlandı.
    http://tinyurl.com/mnvu4

Ben telefonu kaybetmeyi bile göze alarak "fw update" yapmayı düşünüyorum. (Bir tür hastalık )
    Dosyayı indirecem fakat telefon yanımda olmadığı için "variant" bilgisini bilmiyorum.
    Sizden ricam
    *#06# dan sonra ekrana gelen SW bilgi kısmında daki SW variant Axyz bilgisini buraya yazmanız. A100 gibi.
    Acilen bekliyorum

• SXG75 FW 22 çıkmış arkadaşlar.

http://www.club-siemens.net
    http://www.benq-siemens.com/cds/frontdoor/0,2241,hq_en_0_130289_rArNrNrNrN_xcs%253A130989_xcp%253A130857,00.html

benim telefon halaaa servisten gelemediği için, neyleyim ben yeni çıkan FW'yi..

• *#06# yap ikinci sırada en altta "variant name:" diye yazıyor. Benimki gibi bu bölüm boşsa kutunun üzerinde yazar. Türkiye veriant'ı A106. Yazılım yanlızca DCA-540 (SX1 ile verilen USB girişli) kablo ile atılıyormuş. Bende birazdan başlıyacağım herkes'e kolay gelsin.
  • bendede yazmıyor, ama bunun ne işe yaradığını söylerseniz sevinirim. bende dca-540 kablo var, acaba denesemmi yüklemeyi? ne dersiniz?
  • arkadaşlar, yazılımı "JAVA MIDLET INSTALLER ilemi yükleyeceğiz?
  • Ben henüz yüklemedim eski yazılımını yedeklemeden yüklemek istemiyorum açıkcası eski siemenslerde unisiemens ve vklay gibi programlarla teldeki yazılım alınabiliyordu ve yedeklenebiliyordu. ama bu tel için varmı bilmiyorum. fw22 yi beğenmedigim takdirde eski yazılımına dönebilmeliyim. şimdiki yazılımı beğenmesemde telim şu an sorunsuz çalışıyor bu yüzden yükleyen arkadaşlardan fikir alacağım. gerçi başarız olsada sanırım garantisi dahilinde eski yazılımı yükletebiliriz ama servise git geli de sevmiyorum . Bakalım yükleyen arkadaşlar ne diyecekler.

Bahattin variant kodu ülkelere göre değişiyor yani türkçe t9 ve tel dili için bilmen gerekiyor. bu yazılımları normal data kablosuyla yükleyebilirsin yapman gereken şey indirdiğin yazılımın üzerine çift tıklamak ve açılan pencerede verilen talimatları uygulamak başka bir şeye ihtiyacın yok. daha öncede bahsettiğim gibi sx1 in data kablosuyla yükleme yapılabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birikim -- 2 Haziran 2006; 10:02:46 >

• ama yüklediğim yazılım ı tanımıyorki pc? listeden program seç diyor!!!
    şimdi benim yüklediğim java uygulamalarını nasıl yedekliyeceğim? yedeğini alamazsam, ücretli yüklediğim programlar var. gprs ile bağlanıp yüklüyorum. yinemi kontör gidecek....
  • Bahattin programı pc ye indirdigimde bende şaşırdım çünkü çalıştırılabilen bir uzantısı yoktu. yapman gereken şu indirdiğin programın uzantısını değiştireceksin yani programn isminin sonuna nokta ve exe yazacaksın( .exe ) şeklinde o zaman program ın logosu yani şekli değisecek ve siemensin bütün tellerindeki fw görünümünü alacaktır.
  • Yeni yazılımla tel hafızasındaki bir takım veriler kaybolabilir ama telin içindeki orjinal uygulamaları ve temaları felan kaydetmene gerek yok sadece sonradan yüklediğin bir şeyler varsa onları kaydet yada hafiza kartına taşı hafıza kartında olanlara zaten bir şey olmaz sadece tel hafizasını yedeklemen yeter. Bu yedekleme işi için mpm yani mobil phone manager programını kullanabilirsin. programın türkçesini
    http://www.benq-siemens.com/cds/frontdoor/0,2241,hq_en_0_145694_rArNrNrNrN,00.html
    den indirebilirsin kolay gelsin.
  • Ben yükledim.. Dün akşam.. "Variant" a gerek yokmuş. Listeden gelen yüklemelerin hepsi aynı.

Benq sitesindeki "upgade" adı üstünde yalnız upgrade.
    Servis sürümü olmadığı için eski bilgiler, sms ler, ayarlar kaybolmuyor.
    Servis sürümü her şeyi sıfırlar bu bişey yapmaz.
  • Selam Haluk benQnun download sayfasında bir takım uyarılar vardı her ihtimale karşı bu uyarıları dikkate almak gerekir diye düşündüm. Bende sizin gibi fw değistirmeye meraklı biri olarak zaman zaman bazı bilgilerimi özelliklede rehber bilgilerini kaybettim . Neyse ben size yeni yazılımdan memnun olup olmadığınızı sormak isterim müsaitseniz ilk izleniminizi yazarmısınız?
  • programı kurduğumda, makinaya kuruyor. onun yedeğini aldırmıyor, yani kopyalattırmıyor.
  • ya dostlar yedeğe gerek yok hiçbirşeyi ve ayarı değiştirmiyor
    siz sadace updati yapın...
    benimkinde hiçbirşey kaybolmadı
  • Bahattin hangi programdan bahsettigini anlayamadım mpm den mi?
  • Selam Supro yeni yazılımı yükleyecegim amma fw22 den memnun olacakmıyım acaba eski yazılımı aratmaz insallah
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.