Şimdi Ara

// SİEMENS SXG75 FORUMU VE PAYLAŞIMI // (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.280
Cevap
2
Favori
447.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bunun lunixi neye yarıyo sorması ayıp acaba ???kulnıcıya kaplı diyo ben lunix programı atamazmıyım:S
  • Bu arada bol miktarda k750 oyunu denedim.
    Font problemiyle birlikte hepsi çalıştı. Yalnız geneli ekranın 176x220 lik kısmını kullanıyor.
    JAD sız JAR lara JAD yapmak için:
    http://www.geocities.com/mangokun/jadmaker/JADMaker.zip
  • Telefonun BEN-Q'ya gittiğinin haberini aldım. kahve falı baktırdım. 3 vakte kadar geri gelecekmiş. :P VErsion yüklerken gitti telefon. sanırım yenisini verecekler. ama version ne olacak yeni telefonda Allah bilir. Fw.12'mi yoksa 20'mi. bakalım.
  • bundan 5 gün evvel teleservis değişim kararı alınmışdır 4 veya 6 hafta değişim olabilir demişdi bende bu gün 02164599898 nolu teli aradım müşteri hizmetlerini ordaki görevliler den biri baktı senin tel değişim olmuş tekrar kayıta girmiş filan dediben teleservisden hiç almadım dedim bana bilgisayarda değişmiş gözüküyor tekrar teleservisle görüş dedi teleservisi aradım senin cıhaz hazır dediler ve bana niye haber vermiyorlar böyle servise KOCAMAN 6 hafta bekleyecekdim artık yarını bekleyeceğim inşallah düzelmişdir
  • birikim.............

usb şarj tabiki menüde açık. ama şarj etmiyor. peki seninki dca-540 mı?
  • Bahattin benimki sx1 telimden kalma data kablosu ilginç olan sx1 in el kitabında dsc 510 data kablosunun usb sarj edecegi ni yazmış ama bendeki kablo dsc 510 değil o kablonun şekli farklı . R8 ve made in china yaziyor yani dca 540 a benziyor şekil olarak. şimdi dca 540 a baktım benimkinin kablosu üzerinde küçük bir silindir var dca 540 ta yok. benq siemensin sitesinde sxg75 icin gösterilen data kaBLOSU dca 540 ve sitede değil ama kutusundan çıkan kullanim kitabında usb den sarj edecegi yaziyor. anlayamadım yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birikim -- 22 Mayıs 2006; 19:21:57 >
  • HALUK.....................

arkadaşım noolur yardım eth. çeviremedim şu körolası filmleri. ama program canavar birşeye benziyor. ben çok sevdim. her tür çeviriyor. professional bi program.
    ama bide çevirebilsem!!!

"encode" diyorum, "save changes" diyorum;

"not able to save the rendered file" diyor.

nedir bu???
  • Bendeki DCA-540 de şarj etmiyor. Yazılımdan olabilir mi acaba? DCA-510 deneyeceğim bakalım o ne yapacak.
    Bence linux'un kullanıcıya kapatılması iyi olmuş. Beleş diye bir sürü İşe yaramaz pro deneyeceğiz ondan sonra nokia'cılar gibi 10 günde bir format at. İşe yarar birşeyler çıkınca siemens yükler belki.
  • ilk 2 pinde elektrik yok!!!

normal jag larda ilk 2 pin elektrik ama???
  • Kitapçığında DCA-540 la şarj yapılabileceğinin yazdığını mutlaka görmüşsünüzdür.
    Bunun farklı versiyonları olmaz. DCA-540 tek modeldir.
    Daha önceki sayfalarda bahsettim. Hepsiburada.com da satılana ürün yarım ürün. Kablonun ölçümlerini yaptım
    kesinlikle 5 volt yok.

Bizdeki la..et herifler 3 kuruş fazla kar edelim diye 5 voltu koymuyorlar.
    Neden? Çünkü kablodaki tel sayısı artacak. 5 volta diyot ve sigorta direnç takılacak. Buda maliyeti 50 kuruş artıracak. Pehh..
    Hatta kablo orjinalden 50 cm daha kısa. Buda sıkıntılı..

@Bahattin
    Proğram adı üstünde gerçekten süper.. Özellikle TEL camiasının kullandığı ücretsiz ve son derece yetenekli bir proğram.
    imtoo biraz hafif kalıyor bunun yanında. Ben de yeni tanıdım.
    Şimdilik ne versem istediğim formata çeviriyor. Bahsettiğin hata koduna hiç rastlamadım.
    Render edilen dosyanın yazılacağı disk dolu olabilir mi???
    --
    16:9, 11:9 videolar için 2. seçenekte yer alan 3GP(Sonyericson) Xvid, 320x240, 11.988 fps, 144 kbps ayarlarında verim şahane.
    4:3 videolarda kbps yi düşürmek gerekebilir.
    Daha ileri ayarlarda seri video gösterimi için SXG75 in yazılımının optimize edilmediği açık, ilerde bu mutlaka olacaktır.

• halukk........

tabiki yerim bol. disk te sorun yok. ama kafayı yiyeceğim. başka bir sorun var. codec'inde babası yüklü. "ACEMCP603PRO.exe" aa sorunu anlayamadım...
  • Sorun ortaya çıktı; fazla codec.
    Fazla kodeğin sisteme hiç bir faydası yok, aksine proğramların kafasını karıştırır.
    Tavsiyem belli başlı codecleri tektek elle kurman yada Codecs6030_allin1.exe yi kurman.
  • ok.
    bide onu yükleyip deneyim.
    tabiki diğerini kaldırarak.
  • arkadaşlar,

bide, cam "çizilmez cam" galiba?
    ne dersiniz?
    öyle gibi duruyor!!!
  • halukk............... buda nesi?

arkadaşım, dediğin gibi çevirdim filmi. ama buda ne? saniyede 25 kare yarine saniyede 1 kare atlıyor!!! nasıl oluyor bu?
    bir hatamı yaptım acaba?
  • (çavuş oldum hayırlı olsun)

tam ekrandada öyle, ufakta öyle. acaba fps sayısını ufakmı yapıcam? alet yetişemiyor galiba???
  • """ 16:9, 11:9 videolar için 2. seçenekte yer alan 3GP(Sonyericson) Xvid, 320x240, 11.988 fps, 144 kbps ayarlarında verim şahane. """

fps 11.988 sorunsuz... Düşük fps olduğunu anlamak bile çok güç.. kare geçişleri gayet iyi..
  • Camdan emin misin Bahattin..
    İğneyle filan bi dene istersen

Ben koruma bandını tam cama göre kesip bıraktım şimdilik iyi..
  • serhatbutes arkadaşım ben teli aldım mp3 dosyasını açıncak aynı dosyayı 2 sefer kayıt ediyor birisini çalıyor diğerini çalarken açmadan kitlenip resep liyor anlamadım hata nerdeacaba ilk aldığım cıhazı değişim yapıp yenisini verdiler şansmıdır nedir bundada resep sorun oluyor kendi kendine donup açılıyor yardım lütven
  • yesssssssssssss..........

tamadır halukk..

ama dediğin gibi verim alamadım. bende çözünürlüğü 240 x 192 yaptım, xvid yerine mpeg-4 yaptım süper oldu. diğer özellikleri dediğin gibi yaptım.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.