Arkadaşlar normal şartlarda bembeyaz olan sidik rengim 3-4 gündür bilgidiğimiz forum turuncusu gibi oldu. hatta hafif daha kırmızıya çalıyor. Nedenini bilmiyorum, günlük su tüketimim 4-6 lt. arası. Normal şartlarda sarıya yakın bile değil, çeşme suyundan ayırt edilemez haldedir hep. Fark yaratacak aklıma gelen 2 şey var, biri kırmızı pancar suyu ve şalgam karıştırıp içiyorum yemeklerin yanına, diğeri de d vitamini kullanmaya başladım ama damla olarak akmadığı için belki fazla yüklemiş olabilirim. Bir fikri olan var mı? |
Sidiğim turuncu renk yardım?

-
-
Kan karışmıştıe
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben çocukken bende de olmuş bu, annem, doktor olan kuzenime söylemiş, kuzenim, teyze derhal dahiliye ye gidin bu "Nefrit" (internette araştırın.
) demiş, yani bence de bir an önce gidin hocam, yoksa böbreklerinizden olma ihtimaliniz var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sağol hocam pazartesi gideceğim teşekkür ederim.
-
Hepatit B de olabilir. Aynada yüzünüzde, ya da kollarınızda falan, yani cildinizin çeşitli yerlerinde sararma belirtisi var mı diye bir bakın.
-
Yok hocam, sadece yüzümde bir kaç sivilce çıktı sağlık problemi diyebileceğim, şimdi de idrarım turuncu olmuştu ama pancar suyu ve şalgamı kestim sanki bugün normal gibi. Yine de dahiliyeye bir görüneceğim.
Hocam adam hemen gidin diyor, başınıza birşey gelmesin bence direkt gidin ilk fırsatta.
Suyu az tüketiyorsan ondan da olur. Benim günde 3-4 litre içince berrak oluyor ama 1 hatta daha az içince turuncu ve ağır kokulu oluyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
kırmızı pancar suyu ve şalgam idrar rengi değişikliği yapabilir, yaşında da genç bir hastalığın olacağını zannetmem, önce bu ikisini tüketmeyi bırak sonra bakarsın ama içim rahat edeyim diyorsan gidebilirsin hastaneye
-
Şu icmen lazım knk
Pancar ve şalgam suyunu bırak ve bol su iç devam ediyorsa acil üroloji veya nefrolojiye.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gıda boyası olan yiyeceklerden tüketmiş olabilirsin. Sucuk gibi.
-
zaten 5-6 lt diye yazdım, kaç içeyim 15 mi içeyim?
-
Hocam 4 aydır günde 4 öğün aynı şeyleri yiyorum, işlenmiş gıda ya da paketli ürün zaten tüketmiyorum.
-
Hocam belde ağrı varmı ? Varsa böbrekleri üşütmüş olabilirsin.
Yok hocam bir ağrım tek sağlık problemim idrar rengi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Ben çocukken bende de olmuş bu, annem, doktor olan kuzenime söylemiş, kuzenim, teyze derhal dahiliye ye gidin bu "Nefrit" (internette araştırın. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X