Siz de benim gibi bir Sid Meier's Railroads! delisiyseniz size super bir haberim var... Windows XP ve Vista'da sik sik gelen "Stopped Working" hatasi ile ilgili bir arkadas calisma yapmis. Ben dun aksam 2 saat denedim oyun hic kapanmadi. Gozumuz aydin...
Adam 100.000 istek aldigi icin bu konuda fix yapmis demekki hala dunya capinda seveni va ama Turkiye'de hala farkina varilamamis... Herkese onerebilecegim bir oyun.
Tesekkurler,
Hicks
arkadaşım o oyunu benden çok oynayan heralde yoktur. harika bişey. yalnız görevler az ve bi süre sonra oyun kendini tekrar ediyor.ne bir ek görev paketi çıktı ne de ikincisi. bi tek bi christmas görevi eklediler iki sene önce o kadar. keşke ikincisi çıksa.
Kesinlikle oyun süper.Baya oldu oynayalı ve fix çıkması süper olmuş şimdi tekrar yükleyip oynama zamanı.Oynayan sayısı az ama bilenler bilir dostum o da bize yeter
Ben de cok sevmiştim zamanında çok oynamıştım. Hatta yeni sistem aldıgımda ilk yüklediğim oyundur kendisi. Bende hiç öyle bi problem olmadı ama gördüm ki oyun en canavar sistemde bile anlamsızca kasılıyor. O yüzden soğudum oyundan.
Dostum hay Allah razı olsun senden ya. Oynamaya başladığımda inanılmaz hoşuma gitmişti ama oyunda 10-15 dk kaldıktan sonra atmaya başlayınca internetin altını üstüne getirip, sonunda da çözümü olmayacağı yönünde yorumlar bulmuştum yabancı kaynaklardan. Az evvel yine bakayım dedim ve bu konuyu buldum. Oyunu yeniden indirip, hemen bakmak istiyorum, teşekkürler...
Hevesimiz kursağımızda kaldı, çalışmadı bende, yine atıyor oyundan.
Restart çektim pc'ye, autosave'i kapattım ve grafik özelliklerini düşürdüm 3 saat sorunsuz oynadım sonunda... :D
Merhaba,
Raildroads'u Windows 7 ve HD 5850 ile deneyen oldu mu?
Tesekkurler,
Hicks
Açıkcası ben bu tür oyunları seviyorum. Daha öncede oynamıştım transport giant gibi oyunlar...
quote:
Orijinalden alıntı: Hicks
Merhaba,
Benden baska kimse oynamiyor herhalde...
Adam 100.000 istek aldigi icin bu konuda fix yapmis demekki hala dunya capinda seveni va ama Turkiye'de hala farkina varilamamis... Herkese onerebilecegim bir oyun.
Tesekkurler,
Hicks
Oyun güzel ama biraz daha fantastik olmasaymış daha iyi olurmuş.Oyunda amaç sadece tren yolu yapmakmı yoksa ticaret filanda giriyormu ???
bu oyuna harita veya tren ekleyebiliyormuyuz? konu açılalı sene olmuş ama belki hala oynayan vardır :)
Yıllar önce Railroad Tycoon'dan (ve de ikincisinden) bir hayli keyif alıp deliler gibi oynamıştım. Fakat nedense Sid Meier's Railroads! (ki efsane bir amcanın oyunudur, aslında Railroad Trcoon'ın da yaratıcısıdır diye hatırlıyorum) performans problemleri ve durduk yere göçmesi ile beni teknoloji dünyasından soğutmuştu. Üzerinden bu kadar zaman geçtiği halde adını görünce tüylerim dikeldi yine. Oyun keyiflidir muhakkak, ona lafım yok. Zaten, Sid amca yapmışsa keyifli olmaması düşünülemez. Yine de bu oyun benim kabusumdur. Tam 'ulan hatta bak, TCDD kıskanır şerefsizim' derken çötönk diye çöken, 'ulan 2500 dolar harcadık hala kasıyor bu oyun' diye beni hayretler içinde bırakıp hüngür hüngür ağlatan oyun, işte bu oyundur. Fix neyi çözerse çözsün arkadaş, bulaşmam ben tekrar bu oyuna. Metroya binemez olurum vallaha.
Transport Tycoon'dan bu yana, bu tür oyunlar bende hastalık olmuş durumda, Sid Meier's Railroads'u çok uzun zaman oynadım, oyunu orijinal olarak almıştım, ilginçtir ki aldığım zamandan bu zaman hiç oyundan atma gibi bir durum yaşamadım, gerçi oyunun iki resmi yaması vardı, onları da yapmıştım. Bu arada Sid Meier's Railroads'ta çok büyük haritalar ile oynamak mümkün, bir çok modu da var, aşağıdaki adresi mutlaka inceleyin derim, büyük haritalarda oyun oynamak için birtakım işlemler yapmak gerekiyor, adreste gerekli bilgiler mevcut, selamlar.
Transport Tycoon'dan bu yana, bu tür oyunlar bende hastalık olmuş durumda, Sid Meier's Railroads'u çok uzun zaman oynadım, oyunu orijinal olarak almıştım, ilginçtir ki aldığım zamandan bu zaman hiç oyundan atma gibi bir durum yaşamadım, gerçi oyunun iki resmi yaması vardı, onları da yapmıştım. Bu arada Sid Meier's Railroads'ta çok büyük haritalar ile oynamak mümkün, bir çok modu da var, aşağıdaki adresi mutlaka inceleyin derim, büyük haritalarda oyun oynamak için birtakım işlemler yapmak gerekiyor, adreste gerekli bilgiler mevcut, selamlar.
verdiğniz adresteki haritelerdan bikaç tane indirdim. nereye kurulacağını bilmeden kendim çözüdm. haritaları attım fakat eklediğim hairitalar açılmıyor. oyun hata verip kapanıyor. orjinal haritalarda sorun yok ama eklediklerim oyundan atıyo. bi yardımcı olabilirmisin.
Merhaba arkadaşlar. Ben bu oyunu çıktığından beri oynamaktayım.. gerçi bikaç yıl ara vermişdim oyunu bitirince, hemde multiplayer da arkadaşlarla oynadıktan sonra... Eskiden xp yüklüydü benim pc de ve arkadaşlarımınkindede tabiki... Ancak malum, şuan herkesde windows7 var... Daha önceden oynaya biliyorken multiplayer'ı şimdi oynayamaz oldmum... GamreRanger die bi program buldum, yükledim, aynı evde aynı modemde olan arkadaşlarla oynamak istedik, birinde açtı, diğerinde açmıyor.. Oyun açılırken çalışmayı durdurdu hatası veriyor arakaşa. Windows7 ultimate yüklüymüş onda, bende home premium var bende sorun yok.. dier arkadaşda xp ondada sorun yok...
Program yardımı olmadan hiç girmiyor multiplayera :( bu konuda bilgisi olan varmı?? yardımcı ola bilecek birileri???
windows98'de denedim, çalıştıramadım :)
Haydaa... =)) windows7 de de kapattı oyunu bi 45 dakka sonra oyunu =( varmı arkadaşlar çözüm önerecek?? En üstteki vista için olan çözümde link ölmüş... bi yardım eli =))) heeeellpp :))
bu oyunu nasıl ögrenebilirim bana bu konuda yardımcı olur musunuz lütfen pcmde yüklü ama hicbise yapamıyorum ingilizce oldugu için:((
Oyunu temin edebileceğimiz bir kaynak bilenler bana özelden ulaşabilir mi, teşekkürler.