Şimdi Ara

Sid Meier's Railroads! Windows XP/Vista Fix (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
4.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bir Civilization'cı olarak bu oyunu çok merak ediyorum. Bir deneyeyim en iyisi.
  • kesinlikle tavsiye ederim. Önceden transport tycoon yada railroad taycon oynadıysan hoşuna gider.
  • Arkadaşlar oyuna daha büyük ve değişik haritalar eklemek için yukarıdaki arkadaşın verdiği linkte;
    http://www.smrsimple.com/forums/viewforum.php?f=29&sid=6d044ba5c19a86fccf53157cbb380398 "Map Database" sekmesinin altından indirebilirsiniz.

Ben kullanabilmek için aşağıdaki adımları takip ettim. Sitede ayrıntılı olarak çoğu şeye değinmişler ben kötü olan ingilizcem ile çevirip uygulaya bildiklerimi size aktarmaya çalışacağım

Sırası ile;

- oyunu kurun
    - sonra 1.10 yamasını kurun
    - peşinden oyuna 1 kez girip çıktıktan sonra "Belgelerim\My Games\Sid Meier's Railroads!\UserMaps" yolu oluşuyor.
    - Haritaları bunun içine atarak çalıştırabilirsiniz. Bazı haritaları buraya tek atmanız lazım hepsini birden atarsanız hata veriyor.
    - Hata aldığınız zaman belgelerimden "Sid Meier's Railroads!" klasörünü komple silin oyuna girin çıkın standart ayarlara geri dönecektir.

Büyük haritalar eklendiğinde oyundan atma yada oyunda çökmeler meydana gelebilmektedir. Anladığım kadarı ile oyun oto. olarak 2gb üzeri ram tanımamaktadır.

Çözümüde ;

http://netload.in/datei4UKiDKD8xJ/3gb_enabler.7z.htm

1 - "3gb_enabler" linkten indirip rardan çıkarıyoruz
    2 - Oyunun kurulu olduğu "C:\Program Files\2K Games\Firaxis Games\Sid Meier's Railroads!\" yolundaki "Railroads.exe" dosyasını indirdiğimiz "3gb_enabler" klasörüne kopyalıyoruz
    3 - Çalıştıra "cmd" yazıp komut satırını yönetici olarak çalıştırıyoruz
    4 - Komut satırı "system32" içinde açılacaktır. "cd c:\3gb_enabler" komutunu yazarak indirdiğimiz klasörün içine giriyoruz. (klasörü nereye kopyaladıysanız komuttaki yolu ona göre yazın)
    5 - "editbin.exe /LARGEADDRESSAWARE Railroads.exe" komutunu giriyoruz. Sonunda reserved yazan bir bilgilendirme satırı gelecek
    Ek <<<< Vista 32 & Win7 32 >>>>>> 6. Seçeneği 64 bit vista yada win 7 kullananların yapmasına gerek yoktur.
    6 - "BCDEDIT /set increaseuserva 2900" komutunu giriyoruz. NOTE: hata alırsaınz . 2900 yerine 3072 deneyin
    7 - Yamaladığımız exe dosyasını tekrar "C:\Program Files\2K Games\Firaxis Games\Sid Meier's Railroads!\ directory" yoluna kopyalıyoruz

Bende win7 x64 kurulu şimdilik bir problem vermedi.

Bu yazıdan yararlanıp ilgili çözüm bulan yada başka sorunlar ile karşılaşan arkadaşlar yorumlarını yazabilirse yararlanacak arkadaşlara bu oyunla hiç bir yerde tükçe bir açıklama olmadığından azda olsa bir kaynak olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C28_ -- 8 Ağustos 2012; 0:46:01 >

• epey uğraştım ama işin içinden çıkamadım. sanırım komut satırı kullanmayı beceremiyorum :)
  • vaay, hala konuşuluyor bu oyun,
    çok şaşırdım açıkcası.

eskimez gerçekten.
  • komutları kopyala yapıştır ile deneyebilirsin komut satırı kabul ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: laider

vaay, hala konuşuluyor bu oyun,
    çok şaşırdım açıkcası.

eskimez gerçekten.

öyle maalesef oyun güzel ve benzeri alternatif bildiğim bir oyun yok önceden transport taycoon oynardım ancak grafikleri çok eskide kaldı
  • Konuyu hortlatıyorum
    Bu oyun efsaneymiş , çok çok iyi. ama şu sürekli oyundan atması pek güzel olmamış. Çözümünü göstermiş bir arkadaş, 3gb enabler . Bir türlü beceremedim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.