Şimdi Ara

Siccin 5 de geldi, Dabbe 7 nerede?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben Hasan Karcadağ'ı da Alper Mestçi'yi de korku sineması konusunda başarılı bulurum. Ana Karacadağ'ın filmleri gösterime sokana kadar geçe süre insanı çıldırtıyor. Bakın Alper Mestçi bu yıl iki film yaptı ama hala Dabbe 7 yok.

Siccin 5'e gelirsek filmin fragmanı ilgi çekici. Tek dikkatimi çeken Merve Ates bu filmde de var. Bayramda gidip izleyeceğim. Bu arada filmi izleyip en çok korkan birine de 20 bin TL verilecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radtv213 -- 15 Ağustos 2018; 20:41:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hasan Karcadağ Cin çarpmış olabilir
  • MarjinaL_Kedi kullanıcısına yanıt
    En az 6 film çekti birşey olmadı şansa bu kez mi çarptı. :)

• Gelir gelir merak etme. Paraya ihtiyaç oldukça Dabbe 7 de gelir 117 de gelir.
  • Dabbe serisi zaten kendini tekrar edip duruyor. Karacadag'in kendini yenilemesi gerekiyor.

Alper Mestçi ise coştu. Yerli James Wan :)

• Maalesef dabbenin oyle sorunu var

• efekt konusunda en başarılı alper mestçi hepsinin bütün filmlerini izledim ikisindede korkmadım ama mestçi dabbe serisine göre daha sıkmadan izletti dabbe ve diğer karacağ filmlerinin efektleri berbat ayrıca ne zaman görsem hele dabbe filmlerinde hep found footage şeklinde ilerliyor gram yenilik yok kaç filmdir konusuna aynı karakterler farklı korkutma sekanslarıda jump scare ve kameranın titretilip yüksek volumlu sesler verilmesi şeklinde gece izlememe rahmen korkutmadı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şuan siccin 5 teyim ilk filmden beri hızla kötüye gidiyor ama artık yönetmene değil kendime kızıyorum para verip izlediğim için.Bomboş senaryo anlamsız sahneler anlamsız diyaloglar toplulukla gitmesem çoktan çıkmıştım .

izlemeyin.

• Bu filmleri ,yönetmek, oynamak hiç kolay değil bana göre.En son Dabbe 3 de kalmıştım ondan sonra izlemedim.Yapımlar ne kadar kalitesiz de olsa beni etkiliyor.
    Siccin sırasını saldıysa sıra Dabbe ye gelmiş demektir.6 aya kalmaz sinemalarda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dodge

Bu filmleri ,yönetmek, oynamak hiç kolay değil bana göre.En son Dabbe 3 de kalmıştım ondan sonra izlemedim.Yapımlar ne kadar kalitesiz de olsa beni etkiliyor.
    Siccin sırasını saldıysa sıra Dabbe ye gelmiş demektir.6 aya kalmaz sinemalarda...
    siccin gibi özel uğraş isteyen şeylerde iyi bir efekt uzmanı yoksa tabiki zor hatta orta bir efekt uzmanı

ama dabbeymiş cin ultimateymiş bilmem ne filmleri için ver bana sinema bölümünden 2 -3 oyuncu ver bir kamera ver biraz para ben sana o filmlerin en az 10 kat daha iyisini çekerim sıfır sinema bilgimle efektleride after efekt hatta paint yaparız hiç sıkıntı değil kamerayıda az sallarız ses ekleriz al sana dabbe 7 cin ultimate hatta dabbe 8 cin the arena ( o filmde diğer filmlerdeki cinler arenada birbiriyle kapışacak)

karacadağın efekt konusunda ne kadar kötü olduğunu görmek istiyorsan dabbe 5 in sonundaki efektlere bak yada el cin veya semumdaki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The SATANİST -- 27 Ağustos 2018; 18:22:14 >

• The SATANİST kullanıcısına yanıt
    E o zaman final cut kullanırım. :) böylece her ay byazperdeye bir film sokarız. Madem bu kadar kolay :)

• quote:

Orijinalden alıntı: radtv213

E o zaman final cut kullanırım. :) böylece her ay byazperdeye bir film sokarız. Madem bu kadar kolay :)
    piyasaya zaten her ay değil her hafta inli cinli birbirinden kötü film geliyor çoğu paintle çekilmiş
  • The SATANİST kullanıcısına yanıt
    O doğru tabi. Ama ben aynı kişi olarak her ay film çekmeyi dedim. :)

• Siccin 5 'e Gittim. Bu kadar rezil bir son seri olamaz. Resmen verdiğim 8 ₺ acıdım.

Ne senaryo, Ne kurgu saçma sapan bir şey olmuş. Yazıklar olsun Alper mestci

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The SATANİST

siccin gibi özel uğraş isteyen şeylerde iyi bir efekt uzmanı yoksa tabiki zor hatta orta bir efekt uzmanı

ama dabbeymiş cin ultimateymiş bilmem ne filmleri için ver bana sinema bölümünden 2 -3 oyuncu ver bir kamera ver biraz para ben sana o filmlerin en az 10 kat daha iyisini çekerim sıfır sinema bilgimle efektleride after efekt hatta paint yaparız hiç sıkıntı değil kamerayıda az sallarız ses ekleriz al sana dabbe 7 cin ultimate hatta dabbe 8 cin the arena ( o filmde diğer filmlerdeki cinler arenada birbiriyle kapışacak)

karacadağın efekt konusunda ne kadar kötü olduğunu görmek istiyorsan dabbe 5 in sonundaki efektlere bak yada el cin veya semumdaki

Alıntıları Göster
    Hocam ben aslinda konusu dolayisiyla kolay degil demek istemistim.Sonucta ugrastiklari seyler bircok kisinin korkutugu ogeler cin vs.Yoksa senin dedigin anlamda bu gibi filmleri cekmek gayet kolay ve masrafsiz oldugunu bende dusunuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lene

Siccin 5 'e Gittim. Bu kadar rezil bir son seri olamaz. Resmen verdiğim 8 ₺ acıdım.

Ne senaryo, Ne kurgu saçma sapan bir şey olmuş. Yazıklar olsun Alper mestci
    raflardan indirecektin hazır olunca
  • quote:

raflardan indirecektin hazır olunca

Alıntıları Göster
    Fragman beni yanılttı. Bir de Alper mestçi olunca, kesinlikle kötü bir şey çıkmaz dedim ama yanıldım.

Tam Hayal kırıklığı oldu.

• quote:

Fragman beni yanılttı. Bir de Alper mestçi olunca, kesinlikle kötü bir şey çıkmaz dedim ama yanıldım.

Tam Hayal kırıklığı oldu.

Alıntıları Göster
    en iyi filmi ilk siccin filmiydi sonra sıçtı diğer filmlerde
  • quote:

en iyi filmi ilk siccin filmiydi sonra sıçtı diğer filmlerde

Alıntıları Göster
    En Büyük Hatam Yorumları dikkate almamak..

Alper mestçi - Hasan karacadağ olunca, yorumları hiç önemsemiyorum. Kafamda kesinlikle kötü olamaz diyorum ve ilk fırsatta izliyorum.

Bundan sonra yorumların çoğuna bakıp ona göre tavır alacağım..

• quote:

En Büyük Hatam Yorumları dikkate almamak..

Alper mestçi - Hasan karacadağ olunca, yorumları hiç önemsemiyorum. Kafamda kesinlikle kötü olamaz diyorum ve ilk fırsatta izliyorum.

Bundan sonra yorumların çoğuna bakıp ona göre tavır alacağım..

Alıntıları Göster
    yada benim gibi bekleyip raflardan indireceksin

bu arada bu iki yönetmenin neredeyse bütün filmlerini izledim hemde gece yarısı kulaklıkla

kılım kıpırdamadı hepsi birbirinin kopyası öyleki artık ne olacağını tahmin etmeye başladım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.