Şimdi Ara

Siccin 5 de geldi, Dabbe 7 nerede? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Siccin 1 ve 4 abi diğerleri rezalet hele bu serinin en kötüsü yazıklar olsun sırf para kazanmak için kuyuyu bulduk gelsin 6 7 8..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bi ara merak edip araştırmıştım. Fetöcü falan haberleri çıktıydı. Adam sanırım ülkeye giremiyormuş öyle bişeyler dönüyordu. Yoksa şimdiye çoktan gelirdi.
  • UberkS kullanıcısına yanıt
    Hasan karacadağ mı fetöcü

• quote:

Orijinalden alıntı: radtv213

Hasan karacadağ mı fetöcü
    Bazı haber sitelerinde, ekşide ve kendi instagramında yapılan bazı yorumlar böyle. Japonya'ya kaçmış diyen falan vardı. Bilmiyorum belki de uydurma haberdir veya değildir. Bir ara neden film çekmediğini merak edip bayağı araştırmıştım karşıma hep bunlar çıktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UberkS

Bazı haber sitelerinde, ekşide ve kendi instagramında yapılan bazı yorumlar böyle. Japonya'ya kaçmış diyen falan vardı. Bilmiyorum belki de uydurma haberdir veya değildir. Bir ara neden film çekmediğini merak edip bayağı araştırmıştım karşıma hep bunlar çıktı.

Alıntıları Göster
    Valla hocam herşey olabilir. Ben artık herkesten herşeyi bekliyorum.

• Hasan Karacadağ bu filmleri asıl filme para çıkması için çekti zaten. Asıl film ne dersen dünyada ilk kiyamet savaşi. Savaş filmi çekecek. Deccal Mehdi dabvedul arz yecuc mecuc . Bunun hazırlıkları ni yapıyor

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.