Şimdi Ara

SICAK FIRSATLAR ÜYELERE ÖZEL OLSUN! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
3
Favori
6.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
476 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Her zaman demisimdir forum yonetimi boyle bir seyi asla goze alamazlar bence,forumun tik alma yuzdesinin fazla oldugu bolumlerden biri sicak firsatlar,konu disinda oldugu gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese tekrar merhaba,

Forum destek mail'ine bir yazı yazıp mail yollamaya çalıştım fakat anlaşılan o kısımda sorunlu maillerim ulaşmadı...

Hangi mail adresi der iseniz. "forumdestek@donanimhaber.com" ayrıca bkz.https://mobile.twitter.com/forumdh/status/50868542278615040
    Edit: Asıl twitter adresihttps://mobile.twitter.com/donanimhaber bu olmakta ve yine istek/öneri/görüş kısmı görememekteyim...

Anlaşılan forum üzerinden bu isteğimizi devam ettirip, destek kısmına buna iletmemiz gerekiyor. Forumda çünkü başka istek/görüş belirtebileceğimiz bir yer/alan göremiyorum.

Sizlerden ricam herkes bu konunun linkini ileterek destek kısmına(https://forum.donanimhaber.com/support_create.asp ) yazıyı iletmeniz. Bu benim mail'deki özet yazım da olabilir yada kendiniz isteğinize göre yazabilirsiniz. Elbet yazıda benim de kusurlarım olabilir mazur görünüz...

İşte mail yazısı " Merhaba sayın donanım haber forum yetkilileri,

Bizler bu forumun üyesi, kullanıcısı, kullanıcıları olarak isteklerimizi gönderebileceğimiz ve/veya istek/dilek görüşlerimizi iletebileceğimiz bir yer göremedik forumda. En azından ben göremedim. Yıllardan beri üyeyim ve takip ediyorum. Sayısız kişiye yardımda/öneride bulundum. Sayısız yardım/öneri aldım. Bu forumun gelişmesini ve düzeltilmesini hepimiz istiyoruz. Bizlere ve foruma sahip çıkmazsanız, forum ve sitede ki hit sayısı uzun süre eskisi gibi kalmayacaktır.

Bunun için bir konu başlattım. Bir isteğimizi sunduk. Üyeler görüşlerini belirtti. Bizler güzel forumumuzun "Sıcak fırsatlar" sekmesinde değişiklik yapılmasını, bir şekilde misafirlere kısıtlanlanmasını ya da kapatılmasını istiyoruz. Konu açarken bunu "Konu sahibi" de belirleyebilsin. "Misafir kullanıcı"lar yüzünden forum kullanılamaz duruma geliyor. Üyeler sıcak fırsatlardan yararlanamıyor. Bizi anlayacağınızı ve değişikliğe gideceğinize inanıyoruz...

Konunun forumda ki linki:https://forum.donanimhaber.com/sicak-firsatlar-uyelere-ozel-olsun--127015719 "

Saygılar iyi forumlar herkese...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay Robot -- 18 Haziran 2017; 4:10:29 >

• Yöneticilerin kullanıcı memnuniyeti gibi bir derdi olmadığı anlaşılıyor. Sadece kazandıkları parayı düşünüyorlar. O yüzden artık duvara konuşur gibi boşuna tavsiye vermek yerine eylem düzenlenebilir. En az 1 sene önce üye olmuş kişiler forumda özel mesaj yoluyla bir Sıcak Fırsatlar grubu kurup sadece oradan paylaşarak bölümü boş bırakabilir. Belki paraları konusunda tedirgin olurlarsa dikkate alırlar, bizi önemsedikleri için değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hümiyettin -- 18 Haziran 2017; 5:13:10 >
  • Forumdaki üye arkadaşlarımıza ölücü diyoruz ama ölücülerin büyük çoğunluğu misafirlerden oluşuyor :// LÜTFEN SICAK FIRSATLAR MİSAFİRLERE KAPATILSIN.
  • Birisi sıcak fırsatlar için ayrı forum kursa ve buradaki Üyeler de oraya gelse Güzel olurdu bence. Hatta oradaki her üye ayda 1 tl vererek reklamsız zahmetsiz bir forum kullan zevkini bize yaşatmış olur. Çünkü sıcak fırsatlar misafirlere açık olmasın diye kaç defa bu forumda dile getirildi ve talep edildi ama tabii forum yönetici ve forumun sahipleri bunu hiç sallamadılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Daha önce demiştim, misafirler üyelere göre daha geç konu akışı görsün diye. Mesela sıcak fırsatlarda açılan konular üyelere hemen, ziyaretçilere 30 dk. sonra indexlensin. Onlar geriden takip etsin yani.

Üye olmaya erinen adam her dakika foruma bakmaz zaten.

bu bayagi mantikli
  • Sıcak fırsatları hiç kullanmamış ve bir kere bile faydalanmamış biri olarak destekliyorum. Aksi hâlde forumun bu bölümünün açılma amacı misafir üyelikler tarafından baltalanıyor. Forumun sahibini de konuya çağıralım ki buradaki çağrılar, veryansınlar boşa gitmesin, kendisi görsün.

• Yapmazlarrrr

Money talks...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Daha önce demiştim, misafirler üyelere göre daha geç konu akışı görsün diye. Mesela sıcak fırsatlarda açılan konular üyelere hemen, ziyaretçilere 30 dk. sonra indexlensin. Onlar geriden takip etsin yani.

Üye olmaya erinen adam her dakika foruma bakmaz zaten.

Adamların işi gücü yok böyle saçma bir sistem yapmaya uğraşsınlar. Belli bir mesaj altı giremesin işte.

• Toplu olarak forumu bırakalım 1 hafta boyunc, ne dersiniz?

• Böyle bir şeyi yapamazlar. Daha doğrusu yapmaları haftalar alır. Forumun hali ortada. Sürekli göçüyor.

• Sıcak fırsatlardaki misafirler bildiğin suriyeli. Kaçak, göçek görünmeden hallediyorlar işlerini...

• Yöneticilerin bir açıklama yapması gerekir bu durumda
  • Bu konu konu dışındaki bekaret konuları, spor ve survivor eleştiri konuları gibi 3 ayda bir büyük bir fırsatın toptancılar tarafından sömürülmesiyle açılıyor. Popüler konulara giriyor, konu yorumlarını, + alan yorumları ezberledim neredeyse artık. Hiçbir yönetici yapmıyoruz şundan, yapamıyoruz şundan ya da düşüneceğiz, ekledik listeye tarzında bir açıklama yapmıyor mu yahu? İçeriği okumadım, sadece merak ediyorum yapılmıyor mu bunun açıklaması? Bu konu bile donanımhaber kültüründe sonuç buluyor.

Üye konuyu açar

Sebebini düşünen bir üye cevap verir, +lar verilir konu kapanır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu taşıyıp aktif hale getiren admin'e teşekkürler...

Edit: yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay Robot -- 19 Haziran 2017; 12:42:16 >
  • Bölümün boykot edilmesi lazım.Birkaç hafta hatta.

• Bırakın üyelere özel olmasını, DH'yi DH yapan belli bir rütbeyi ve belli bir mesaj sayısını aşmış insanlara özel olmalı. İlla bu bölümden yararlanmak isteyen, önce DH'ye üye olmalı, sonrada mesaj yazarak, içerik paylaşarak biraz katkı sağlamalı.

• + destek
  • Acimasiz olacak ama mesaj sayisi yada belli bir uyelik gunu olanlara acik olmali bence. Yoksa uyelik almak 2 dk.

• olsun paşam
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.