Şimdi Ara

SICAK FIRSATLAR ÜYELERE ÖZEL OLSUN!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
3
Favori
6.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
476 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkesin bildiği ve takip ettiği üzere güzel forumumuzun sıcak fırsatlar kısmında oldukça f/p ürünler bulabiliyoruz, bulabiliyoruz fakat bize kalırsa stok öyle alabiliyoruz. Ben "sıcak fırsatlar" bölümüne giriş için üyelik zorunlu olsun yada mesaj sınırı olsun diyorum. Siteye üye olmak zor bir şey değil evet ama böylelikle bence en azından "forumca" faydalanabiliriz. Fikirler ve yorumlar için şimdiden teşekkürler herkese iyi forumlar...

Saygılar.

• Forumun her yerinden reklam fışkıracak kadar para ihtiyacı varken, site hitinin düşmesine razı olur mu sizce patronlarımız?

Sıcak fırsatlar üyelere özel hale gelse en az %30 kayıp olur bu da %30 daha az kazanç demektir. :)
  • Hocam forumda gezerken iki tıklama yapıyorum sonra reklam sayfası veriyor gerçekten çok rezil bir durum. Anladık site reklamla yürüyor ama bu kadarı bence "fazla kazanç" elde etmeye çalışma durumundan başka birşey değil. Kesinlikle ihtiyaç değil. Biz isteyelim de yapmıyoruz derlerse artık...

Sonuçta sitedeki kullanıcı sayısı artacak kazanç da sorun yaşanacağını düşünmüyorum onlar açısından...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay Robot -- 17 Haziran 2017; 18:33:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bay Robot kullanıcısına yanıt
    adbblock plus kullan reklamin r sini gormessin :)
  • bu konu hakkında defalarca konu açıldı ve olumlu cevap alınmadı (nedenini yukarıdaki arkadaş özetlemiş)
    üstelik sadece üyeler görse ne fark edecek ,adam diyor 10 tane aldım ,20 tane aldım
    ve yine çoğu kişi faydalanamıyor
  • Sadece topluca Protesto yapılırsa başarılı olunur aksi halde bu düzen böyle gider...

• Hocam o kişi 10-20 tane aldım dese bile, konudaki üye sayısına bakıyosunuz 10-15 misafir sayısına bakıyosunuz 65-70

Ben, biz eğer yeteri kadar sayıya ulaşırsak site yönetimi elbet düzenleme yapacaktır. Böyle inanıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Forumun sahibi olsam böyle bir girişimde bulunmam. Yalnız ikinci el kısmı popüler olduğu için o kısımda Güvenli Ödeme-GET tarzı DH destekli bir girişimde bulunulabilir.
  • Bay Robot kullanıcısına yanıt
    ben varım ama yönetim beni umursamıyor :)
    şu birkaç tıkta reklam çıkması olayına o kadar tepki gösterdik (forumla ilgili önerileriniz ,sorunlarınız bölümüne konu dahi açtım) ama her tepkimizde biraz daha kötüleşiyor
    buradan anlaşılan şu ?
    forum sahibi üyelerden önce ,para önemli diyor (anlaşılan) :)
  • +up

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DH FORUMA ÜYE OLMADAN ZİYARETÇİ ŞEKLİNDE GİRENLER REKLAM ENGELLEYİCİ KULLANMIYOR. DH FORUMUN ASIL TAKİPÇİLERİNİN %90'I REKLAM ENGELLEYİCİLERİ KULLANIYORDUR. E HALİYLE PARA BİZDEN DEĞİL ONLARDAN KAZANILIYOR. BU DEDİĞİNİ ASLA YAPMAZLAR..
  • Daha önce demiştim, misafirler üyelere göre daha geç konu akışı görsün diye. Mesela sıcak fırsatlarda açılan konular üyelere hemen, ziyaretçilere 30 dk. sonra indexlensin. Onlar geriden takip etsin yani.

Üye olmaya erinen adam her dakika foruma bakmaz zaten.
  • çöok iyi niyerli düşüncelere bunlar. adamlar bu forumu hayırına iletmiyor. çok da umurlarındaydı sıcak fırdatlardan kimin yararlansdığı. adam binlerce hit aldığı yerin hitin azaltacak biz fırsdatlardan faydalanalım diye öyle mi. kendiniz olsa yapar mıydınız
  • destekliyorum. not:umut
  • Nétwork kullanıcısına yanıt
    Hocam bu fikir de oldukça başarılı geldi bana.

Eğer istersek yaparlar beyler belli bir sayıya ulaşmamız gerek kânımca. Elbet bir düzenleme getireceklerdir.

Reklam önleyici kullanmıyorum ama misafirler kullanmıyor diyemeyiz. Gerçekten kullanmıyorum ama kullanıcak duruma geldim rezillik iki tıklamaya reklam sayfasını veriyor **** kullansam bile reklam linkine attığı için ayrı bir sinir bozucu.

Biz isteğimizi söyleyelim de yöneticiler yapmazlarsa...

• sonuna kadar katılıyorum. insanları üye olmaya teşvik eder üstelik. burada birbirimize yardımcı olmak için açıyoruz fakat saniyesinde herşeyin stok tükeniyor ne anlamı kaldı foruma üye olmanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: wara

adbblock plus kullan reklamin r sini gormessin :)

O arada çıkan 8 saniye reklamı için maalesef artık bir şey yapılamıyor.
  • Görkem ! kullanıcısına yanıt
    asagidaki duruma hangi forum kisitlama getirebilir olmaz oyle bisey

Şu andaki aktif kişilerin 2.815 tanesi üye, 24.257 misafir ziyaretçi, 1.235 mobil kullanıcıdır.
  • Arkadaşlar reklamlar için ayrı konu açılabileceğini düşünüyorum. Burda amacımız sıcak fırsatlar sekmesini misafirlere sınırlamak sayımız arttıkça yönetim bizi duyacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay Robot -- 17 Haziran 2017; 14:51:48 >
  • Bakınız...

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.